karib Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Περίπου 3 στα 5 mms που στελνω, είτε δεν φτάνουν ποτέ, είτε φτάνουν με 10 ωρες καθυστερηση. Εκανα μια αποπειρα και μιλησα με το helpdesk της cosmote, και φυσικα δεν πηρα καμια ουσιαστικη απαντηση. Ισως ειναι φορτωμενο το δικτυο, ισως υπαρχουν ασυμβατοτητες και αλλες χιλιες δυο αοριστιες. Και για να μη ξεχνιομαστε, το κεντρο μυνηματων το λαμβανει λεει και η χρεωση γινεται κανονικα! Εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα? Ξερετε τι φταιει και αν μπορουμε να κανουμε κατι?
brandon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 den mporo na po oti stelno kai dexomai poli sixna MMS alla emena file mou to sabatokiriako mou esteilan 3 MMS se apostasi 2 lepton to kathena , kai ola irthan stin ora tous !! Den mporo na skefto ti mporei na ftaio ... to diktio tis perioxis , to tilefono tou allou, katarxas sta stelnei kapios pou exei cosmote i alli eteria? Logika pezoun ola rolo Pantos pote den eixa problima me ta MMS alla den stelno kai sixna ,opote omos xriastike den eixa kanena problima .
runner1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Ontws!Tha symfwnisw me ton brandon!Ki egw pou exw steilei mpolika sxetika mms apo diafora kinita se diafores etaireies den eixa problima!Elenkse pantws diktyo,etaireia,syskeyh!
karib Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Ρε παιδια στελνω απο nokia με cosmote σε nokia με cosmote! Και δεν το λαμβανει ο αλλος. Ομοιως οταν στελνω σε vodafone. Εχουν λαβει και mms απο μενα οποτε δεν ειναι καποιο προβλημα στις ρυθμισεις μου. Μονο εγω εχω αυτο το προβλημα?
kostakhs Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 oxi karib kai emena mou sumbainei apo cosmote se cosmote, den eisai o monos
karib Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Εγω προσωπικα εχω αποθαρρυνθει πληρως. Το σκεφτομαι πλεον πολυ να ξαναστειλω. Και να χρεωνομαι, και να μην φτανει ποτε, ή να καθυστερεί απίστευτα. Ξεφτιλο-υπηρεσία έχει βγει σε μενα.
runner1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Ti na sou pw.Den kserw ti mporei na ftaiei!Mporei na einai ta arxeia pou stelneis,mporei na ftaiei to kinito sou,eisai atyxos k.a.!Mporei stin perioxi sou na yparxei problima me MMS+COSMOTE.
Shineboy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 ποιο κινητό έχεις? τις ρυθμίσεις mms τις έχεις περάσει εσύ ή τις είχε έτοιμες το κινητό? ρωτάω μήπως φταίει κάποια ρύθμιση
karib Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Τι εχω περασει εγω. Μου εστειλα fax απο την cosmote και τις περασα. Ειναι σωστα περασμενες γιατι πχ χτες εστειλα mms και παρεληφθη απο τον παραληπτη. Αυτο δεν γινεται παντα ομως! 2 στις 3 φορες ή αποτυγχάνει ή το παιρνει με 10 ωρες καθυστερηση. Και λεω, κανονικα ή πρέπει να δουλευει τελεια, ή να μη δουλευει καθολου. Μια δουλευει και μια οχι? Δεν νομιζω οτι φταιει κατι στο κινητο μου. Εντωμεταξυ ουτε κατι πρεπει να φταει στα αλλα κινητα που στελνω. Γιατι σημερα μπορει να στειλω και να μην το παρει, κι αυριο να στειλω και να το λαβει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.