Xorxhs! Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Παιδια αν αγορασω μνημες που δεν ειναι στο qvl της μητρικής λετε να εχω προβλημα καλης λειτουργίας?Π.χ στο qvl δεν εχει τις kingston cl2.5 Eπισης πως καταλαβαινω αν ειναι ss/ds?
Narayan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Εξαρτάται από τις μνήμες σε κάθε περίπτωση... στην P4C800-E που χρησιμοποιώ έχω Mushkin Lv2 3500 που δεν είναι qualified vendor αλλά δουλέυουν άψογα, σίγουρα υπάρχουν κι άλλες για τις οποίες θα ισχύει το ίδιο. Να υποθέσω πως στρέφεσαι προς HyperX;
dpolal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 ss/ds αν εννοείς signle/double sided τότε σημαίνει ότι έχουν τσιπάκια από την μία ή και τις δύο πλευρές τους.
Xorxhs! Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Εξαρτάται από τις μνήμες σε κάθε περίπτωση... στην P4C800-E που χρησιμοποιώ έχω Mushkin Lv2 3500 που δεν είναι qualified vendor αλλά δουλέυουν άψογα' date=' σίγουρα υπάρχουν κι άλλες για τις οποίες θα ισχύει το ίδιο. Να υποθέσω πως στρέφεσαι προς HyperX;[/quote'] Μαλλον για hyperX θα κοιταξω
karateka Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Συνήθως οι Kingston δε παρουσιάζουν πρόβλημα σε intel chipset.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.