Προς το περιεχόμενο

EIDE HDD->SATA HDD Case

hyperionsky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα κουτί της SNT (SNT-2316SATA: http://www.snt.com.tw/product.php?mode=show&cid=21&pid=79) όπου έχω συνδέσει έναν WD 200GB SATA.Θέλω να συνδέσω πάνω έναν WD 80GB EIDE/PATA που έπεσε στα χέρια μου και ψάχνοντας στο δίκτυο διάβασα ότι χρειάζονται 2 adaptors: 1 που να μετατρέπει την SATA τροφοδοσία του κουτιού στην κλασική EIDE και 1 που να μετατρέπει το βύσμα του σκληρού από EIDE σε SATA.Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πως είναι οι κωδικοί των εξαρτημάτων και των βυσμάτων (π.χ. καλώδιο δικτύου=RJ-45) ώστε να τα ζητήσω. Μπορεί κανείς να βοηθήσει, είτε με τους κωδικούς, είτε λέγοντας μου πού μπορώ να τα βρω (στην Ελλάδα ή on-line);

Δημοσ.

Χμ... μάλλον ζητάω δύσκολα!!!!! :D

Τουλάχιστον ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω έναν αντάπτορα ωστέ να συνδέσω τον EIDE/PATA δίσκο μου σε υποδοχή SATA;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

kati exoun bgalei sto plaisio pou metatrepeis ata disko se sata.go there and ask.oi diskoi sata pernoun sinithos kai tin klasiki tou reumatos opos tin palia alla kai tin kainouria.etsi einai oi wd toulaxiston kai blepo oti exeis wd.

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε! Από τον γκούγκλη έμαθα οτι κυκλοφορούν στο εξωτερικό κάποιοι converters για αυτήν την δουλειά.Έδινε και η ABIT με τις μητρικές της δωρεάν (serillel).

Θα κοιτάξω και στο πλαίσιο, πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω βρει σε ελληνικό κατάστημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...