Προς το περιεχόμενο

Gamepad

snik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια επειδη αυτον τον καιρο εχω βγαλει μερικα λευτα σκευτομαι να αγορασω ενα Gamepad της LOGITECH και πιο συγκεκριμενα το LOGITECH WINGMAN ΑΣΥΡ. RUMBLEPAD II απο το πλαισιο τι λετε αξιζει εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο

1)Θα το υποστιρηζουν τα καινουρια παιχνιδια?

2)Υπαρχει περιπτωση να μου κανει προβλημα επειδη ειναι ασυρματο(δηλαδη να μην πιανει το σημα το pc)?

3)Τα ασυρματα θελουν συχνα μπαταριες?

Ευχαριστω

Δημοσ.

1) Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

2) Σίγουρα όχι.

3) Εξαρτάται πόσο συχνά θα το χρησιμοποιείς. Εγώ, ας πούμε, που είχα ένα ποντίκι ασύρματο το άλλαξα γιατί κάθε 15-20 μέρες έπρεπε να αλλάζω μπαταρίες. Τώρα βέβαια έχουν βγει ασύρματα ποντίκια που έχουν και βάση για να τα φορτίζεις οπότε δεν έχεις το άγχος των μπαταριών. Δεν νομίζω να έχει κυκολοφορήσει κάτι αντίστοιχο και για gamepad.

Δημοσ.

egw skeftomai na paro tou playstation2 pou einai korifi me enan adaptora gia to pc.Ton adaptora gia na to sindeso me to pc pou vrisko den ksero akomi..

Pantos eixa to thrustmaster eimoun ikanopoihmenos mexri pou ta direction buttons mou emeinan sto xeri kathos epeza pes3.Otan eida pos htan kolimena sto gamebad (les kai to eixan ftiaxei epithdes gia na spasei toso kakokataskeuh milame) den ksaperno to enlogo mixanaki ..

Δημοσ.

φιλε μου ksessalonikios τι σε εκανε να παρεις το ενσυρματο?εισαι ικανοποιημενος με την υποστιριξη απο παιχνιδια πως παει?

Δημοσ.

Prof_Chaos, βγάλε μια χρεωστική από την Alpha και καθάρισες. ;)

snik, προτίμησε το ενσύρματο για το λόγο που ανέφερα (μπαταρίες).

Δημοσ.
φιλε μου ksessalonikios τι σε εκανε να παρεις το ενσυρματο?εισαι ικανοποιημενος με την υποστιριξη απο παιχνιδια πως παει?

επελεξα το ενσυρματο γιατι πολυ απλα δεν εμπιστευομαι τα ασυρματα στο θέμα lag αλλά και επειδή δεν εχω ορεξη να ασχολουμαι με μπαταρίες,ακομα και keybord-mouse τα προτιμώ ολα με καλώδια.Σχετικά με το συγκεκριμένο παντ εχω να πω οτι ειναι αρκετα στιβαρο και εργονομικό αλλά με ξενισε λιγο ο σταυρο ο οποιος ειναι πιο μαλακός σε σχεση τουλαχιστον με το προηγουμενο μου χειριστηριο,ενα sidewinder.Φυσικά με κανενα παιχνίδι που εχω παιξει δεν ειχα προβλημα (live 2005,pes4,fifa 2005,underground 2)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...