Προς το περιεχόμενο

PROSOXH me ta DWREAN domains pou dinoun me paketa hosting

ksp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σ' όλους σας.

Για να σας λύσω την απορία. Το domain ήταν στο ονομά μου. Μετά από τόσα χρονιά ενασχόληση με τους υπολογιστές γνωρίζω μερικά πράγματα...

Το όλο θέμα ξεκίνησε ότι το domain ήταν child account στην Godaddy.com και έτσι πάνω από τον "ολόδικό μου" λογαριασμό τα "καλά παιδιά" της ακατανόμαστης εταιρίας είχαν ένα user name kai pass και απλά πήγαν και άλλαξαν το e-mail του ιδιοκτήτη και κλείδωσαν το domain.

Έτσι κάθε προσπάθεια αλλαγήs στοιχείων, ανανέωσης της σύμβασης δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν.

Ευτυχώς η φίλη μου είναι δικηγόρος και μεσολάβησε μία ολόκληρη ομάδα δικηγόρων και το domain ήρθε και πάλι στα χέρια μου.

Με εξώδικο τους ζητώ αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη το ποσό των 150.000 ευρώ, τα οποία θα δωθούν αν κάποια στιγμή παρθούν στο συσσίτιο αγάπης ενός Ι. Ναού των Σερρών.

Και να σας θυμίσω ότι η "ακατανόμαστη εταιρία" μου ζητούσε το ποσό των 5.000 ευρώ για να μου παραχωρήσει το domain.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

file ksp 8a i8ela na mou peis tin gnomi soy gia to Godaddy.com giati endiaferomai gia ena paketo hosting apo aytous.

einai grigoroi oi server toys ? sou parousiastike opoiodipote problima ?

episis an kapoios filos exei account ekei kai gnorizei as mas pei tin gnomi tou

Δημοσ.

H Godaddy.com gia mena einai egyisi oson afora tin katoxyrwsi domain name se .com, .net, kai .org

Teleia eksypiretisi kai mesw mail kai mesw tilefwnikis epikoinwnias. Tote pou eixa to provlima ta "kala" paidia tis ellinikis etairias eixan voi8isei poly sti lysi tou provlimatos...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...