Προς το περιεχόμενο

DVD backup

G_Zisis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gantalf_4

file bale fair use v.1 me 2 klik sou kanei Divx apsogo...

Φίλε, άν έχεις χρησιμοποιήσει FairUse κάνε ένα κόπο και γράψε 5 κουβέντες (το χρησιμοποιεί τόσος κόσμος οπότε δεν μπορεί να είναι δύσχρηστο ή/και της πλάκας)... Σημείωσε ότι οι απαντήσεις σου σε όλα θα μας φανούν πολύ χρήσιμες για να βγάλουμε συμπεράσματα:

1. Το FairUse χρειάζεται κι άλλα προγράμματα για να δουλέψει?

2. Ριπάρει απευθείας από το dvd ή πρέπει να έχεις την ταινία στον δίσκο σου για να δουλέψει?

3. Ριπάρει και σε DivX και σε XviD? Χρειάζεται προεγκατεστημένους τους codecs?

4. Την ίδια ταινία πόση ώρα κάνει για να στην φτιάξει DivX και πόση για XviD?

5. Σου φτιάχνει επιτόπου 1 ή 2 700άρια avi τα οποία μπορείς να κόψεις σε cd? Εχει κι επιλογές για 1/2, 1/3, 1/4 dvd?

6. Τους υποτίτλους τους κάνει εξωτερικούς ή τους ενσωματώνει στην ταινία?

7. Εχεις μετατρέψει την ίδια ταινία και με FairUse και με AutoGK? Τί διαφορές βρήκες (σε χρήση & ποιότητα)?

8. Εχεις χρησιμοποιήσει κάποιο DivX player συνδεδεμένο με TV για να δεις κάποια ταινία φτιαγμένη με FairUse?

*** Εννοείται ότι στα παραπάνω δεν ζητάω απαντήσεις μόνο από τον Gantalf_4 - όποιος έχει χρησιμοποιήσει FairUse +/- AutoGK ας καταθέσει την άποψή του! Επίσης, άν θέλετε να ρωτήσετε κι άλλα πράγματα συμπληρώστε τα παραπάνω ερωτήματα - εγώ από την πλευρά μου μόλις βρω ώρα θα γράψω τις απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω σχετικά με το AutoGK για να είναι συγκεντρωμένες ***

......Και κάτι τελευταίο... Moderator, μήπως ήρθε η ώρα να μετακινήσουμε το ποστ σε πιο σχετική κατηγορία?

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σχετικά με το AutoGK...

Οι απαντήσεις στα παραπάνω είναι οι εξής (...κάλλιο αργά παρά ποτέ...):

1. Χρειάζεται το DVD Decrypter για να λειτουργήσει σωστά - υπάρχει πλήρες tutorial στο site του AutoGK.

2. Χρησιμοποιεί το Decrypter για να ριπάρει την ταινία από τον δίσκο - δεν ριπάρει απευθείας από το dvd.

3. Ριπάρει και σε DivX και σε XviD. Κατά την εγκατάστασή του υπάρχει επιλογή εγκατάστασης του XviD encoder.

4. Περίπου 2,5 ώρες για DivX και ίσως και 4 ώρες για Xvid (2.4 GHz, 512 RAM).

5. Ναι σε όλα!

6. Οι υπότιτλοι ενσωματώνονται στην ταινία.

7. Δεν έχω άποψη για την τρέχουσα έκδοση άλλου προγράμματος εκτός του AutoGK.

8. Οι ταινίες που έχω φτιάξει με AutoGK φαίνονται πολύ καλά σε players που υποστηρίζουν DivX/XviD (Waitec X5, Samsung HD745).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...