mitsosG7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Έχω εδώ και 8 μήνες ένα Pioneer DVR-107D updated με "σπασμένο" firmware 1.18. Έχω γράψει γύρω στα 300 δισκάκια. Ξεκίνησα με princo -R 4x και τον τελευταίο καιρό, 2-3 μήνες, γράφω με Intenso +R 8x. Το πρόβλημα εμφανίστηκε με τα 2 τελευταία μου Intenso +R 8x και κορυφόθηκε με τα Intenso -R 8x που πήρα λόγω έλλειψης των προηγούμενων. Όταν γράφω με το Nero 6.3.1.15 δισκάκια σε ταχύτητες 6x και 8x, 1/5 γράφονται κανονικά και τα υπόλοιπα βγάζουν με την σειρά write error και short lead-out ενώ ένα από τα +R μου έβγαλε write error και positioning error. Τα error γίνονται στο 1%. Και παρόλο που το δισκάκι έχει μία γραμμή από την έναρξη της εγγραφής δεν "καίγεται" και μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί κανονικά. Τα δισκάκια γράφονται σε ταχύτητα 4x χωρίς σφάλματα. Ζητώ λύσεις. Να δοκιμάσω και άλλα δισκάκια; Να κάνω αναβάθμιση το Nero? Υπάρχει περίπτωση να τα έχει "φτύσει" το drive? Ευτυχώς που είναι μέσα στην εγγύηση ακόμα. Δεν είναι λίγο νωρίς όμως; Παρεπιπτόντως το drive δεν το έχω χρησιμοποιήσει για να "διαβάσω" cd ή dvd. Μόνο για εγγραφή dvd. Συγγνώμη για το μέγεθος του post αλλά ξαφνιάστηκα, καθώς δεν περίμενα να έχω πρόβλημα με το drive για άλλους 6 μήνες τουλάχιστον. Ευχαριστώ προκαταβολικά.[/b]
Shineboy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Πρώτα δοκίμασε με άλλο πρόγραμμα εγγραφής αλλιώς με καλύτερα (επώνυμα) δισκάκια, αν δεν γίνει τίποτα βάλε το επίσημο firmware αν πάλι δεν γίνει τίποτα μίλα με το μαγαζί απ΄ όπου το προμηθεύτηκες αφού είναι εντός εγγύησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.