Προς το περιεχόμενο

Half Life 2 ΝΤΡΟΠΗ!!!

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ta leak apo pou ginontai re si toufas evdomades prin kikloforisei to paixnidi apo mena?

Tα παιχνίδια διαρρέουν μόλις γίνουν gold.Αρκεί ένας τύπος εκεί που αναπαράγεται μαζικά το παιχνίδι να τραβήξει ένα(π.χ halo2 "γαλλική" version.Επίσης,απο καταστήματα που παίρνουν τα παιχνίδια νωρίτερα,οι "ενδιαφερόμενοι" έχουν άτομα παντού,βουτάει ένας μια κόπια και οι υπόλοιποι το σπάνε.Αν το παιχνίδι έχει εύκολη προστασία ειδικά,τότε βγαίνει και 2 βδομάδες ή και ένα μήνα πριν την κανονική του κυκλοφορία.Π.χ θυμάμαι το warcraft3 είχε κυκλοφορήσει ένα μήνα πριν την κανονική του κυκλοφορία.Μήπως το είχε διαρεύσει η blizzard?Αυτά είναι θεωρίες συνομωσίας και δεν έχουν κατα την άποψη μου καμία βάση.Γιατί απλούστατα δεν χρειάζεται οι εταιρίες να διαρρέουν τα παιχνίδια τους,οι πειρατές έχουν τον τρόπο τους.

Δημοσ.

Ήμουν έτοιμος να αγοράσω τη συλλέκτική έκδοση, των 60+ευρώ, μέχρι που είδα ότι χρειάζεται net connection. Στο σπίτι μου δεν έχω σύνδεση. Γιατί λοιπόν να δώσω τόσα λεφτά για ένα παιχνίδι και μετά να πρέπει να το παίζω με crack?

Valve, έχασες 60 ευρώ και κάτι.

Όσο για το παιχνίδι δεν βιάζομαι, κάτι φίλοι του αδερφού μου το έχουν, κάποτε θα φτάσει και σε εμένα.

Δημοσ.

voodooman την πιο σοφη δουλειά κάνεις. Αν και επεσαν στα χερια μου κατι κρακ ενονοματι ''offline installer'' και απευθύνονται στο αυθεντικό παιχνίδι. Ρίξε καμιά ματιά.....

Δημοσ.

Εγώ είμαι σίγουρος πως οι εταιρίες που φτιάχνουν τα παιγνίδια τα τσεπώνουνε και απο την ΑΤΙ και την nVidia, ώστε να φτιάχνουν τα παιγνίδια με τέτοιο τρόπο που να αναγκαζόμαστε να αλλάζουμε κάρτες συνέχεια. Αλήθεια, υπήρχε περίπτωση να βγαίναν το doom3 και το HL2 πριν κατακλύσουν την αγορά οι 6800 και οι Χ800? Άρα και από εκεί μας τα παίρνουν.

Δημοσ.

Εγώ είμαι σίγουρος πως οι εταιρίες που φτιάχνουν τα παιγνίδια τα τσεπώνουνε και απο την ΑΤΙ και την nVidia, ώστε να φτιάχνουν τα παιγνίδια με τέτοιο τρόπο που να αναγκαζόμαστε να αλλάζουμε κάρτες συνέχεια. Αλήθεια, υπήρχε περίπτωση να βγαίναν το doom3 και το HL2 πριν κατακλύσουν την αγορά οι 6800 και οι Χ800? Άρα και από εκεί μας τα παίρνουν.

Δημοσ.

Εγώ πάντως και με την κάρτα της υπογραφής μου δεν έχω (με το HL2) ούτε είχα (με το Doom 3) κανένα πρόβλημα. Μια χαρά τα έπαιζα και τα 2, ειδικά το HL 2 που δεν έχει καμία σχέση σε απαιτήσεις με το Doom.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Mhn sygkrinete tsigara kai kafedes klp me tis kopies giati den einai to idio pragma. Thn kopia de tin dimiourgw egw, den bgazw egw to crack. Alloi to bgazoun, apla egw to agorazw. An kapoioi mporoun na 8eori8oun "kleftes" einai osoi asxolountai mono me to pws 8a spasoun ena paixnidi kai pws 8a mporesoun na to kykloforisoun grigora sto net oste na fanei oti h omada tous to ekane prwth apo tis alles. Sebasth h apopsh oswn goustaroun na agorazoun paixnidia au8entika, alla de mporei emena kaneis na me apokalei klefth epeidh GOUSTARW na agorazw copies. Sebomai opws eipa tin apopsi oswn ta skane kai pairnoun ta games au8entika, alla as sebastoun kai autoi tin apopsi tin dikia mou kai kapoiwn allwn oti den aksizoun ta 50 kai 60 euro pou zitane gia ena original game. To idio isxyei kai gia ta mousika cd alla kalytera na mhn epekta8oume pros ta'kei giati 8a ksefygoume ektos 8ematos.

Δημοσ.
Sebasth h apopsh oswn goustaroun na agorazoun paixnidia au8entika, alla de mporei emena kaneis na me apokalei klefth epeidh GOUSTARW na agorazw copies.

Εχμ τα έχεις μπερδέψει - όποιος αγοράζει κόπιες απο τον τεμπελχανά καπταιν Χουκ της γειτονιάς του δεν είναι κλέφτης άλλα κλεπταποδόχος.

Όπως και όποιος κατεβάζει παιχνίδια από τα p2p ή τα νοικιάζει από το videoclub και τα κοπιάρει μπορεί να θεωρηθεί περίπου το ίδιο (κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας) + ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ.

Απλώς στην δεύτερη περίπτωση είναι λιγότερο Μ*****Σ //μπορεί και να ψευτοδικαιολογεί τον εαυτό οτι δεν εχει λεφτά, το game είναι μικρό/έχει dvd case/είναι περίπου ίδιο με το προηγούμενο της σειράς κτλ.

Τέλος τα ίδια τα cracking groups σε όλα τα NFO γράφουν : IF YOU LIKE THIS GAME BUY IT-WE DID! Με λίγα λόγια σου λένε οτι δεν φταίνε αυτοί αν κάποιος είναι πειρατής και επωφελείται από την "δουλειά" τους// αν και απο άποψη προγραμματιστικής ηθικής είναι ανάγωγο να κάνεις reverse engineering/hex editing copyrighted εκτελέσιμο. Επίσης πάλι δεν φταίνε αν κάποιος είναι πλεονέκτης και θέλει να πάιζει από 10 λεπτά οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί στην αγορά στο τζαμπέ.

Εγώ όπως και πάρα πολλοί προσπαθούμε να αντισταθούμε σε αυτή την λογική του φαύλου κύκλου και της απαξίωσης της αγοράς (και ειδικά της Ελληνικής με 80% πειρατεία) ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ το gaming. Επειδή είμαι rpgας τον τελευταίο καιρό αγόρασα original 2 παιχνίδια τα VTM-Bloodlines και KOTOR2-Sith Lords. Και τα δύο τίγκα στο bug υπό την πίεση των εκδοτών για τα deadlines. Παρ'όλα αυτά παιχνιδάρες και αξιοποιούν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ από τον ελεύθερο χρόνο μου διασκεδάζοντας πραγματικά. Το θεωρώ αδιανόητο να πάρω κόπια κάποιο παιχνίδι από την στιγμή που:

1) Παίζω μόνο rpg και λίγα adventure //είδη υπό εξαφάνιση...

2) Είχα να παίξω παιχνίδια πριν πάρω αυτά από ΚΟΤΟR/Gothic 2 !!! Οι εταιρείες νόμιζα οτι είχαν ξεχάσει οτί υπάρχουν και PC εκτός από κονσόλες.

3) Άτομα με υποτροφίες και μεταπτυχιακά μένουν στην απόξω στην αγορά εργασίας λες και κατούρησαν στο πηγάδι και παρακαλάνε για 500-600 € ενώ ο νεοπλουτός νεοκουτοπόνηρος νεοελληνάρας νεομ*****ς καπταιν Χούκ αρμέγει τα πρόβατα (τα περισσότερα βέβαια είναι παιδάκια δεν ξέρουν).

4) Τελευταίο και πιο σημαντικό : Σιγά σιγά παρατηρώ οτί όλο και πιο πολύ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ο ελευθερός χρόνος λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων wtf?

Δημοσ.
epidi ego den exo skopo na agoraso ferrari na pao na klepso mia?

ναι το ιδιο ειναι, μπραβο το ανακαλυψες, ποπο κακε τι γαματο επιχειρημα πως δεν το ειχε σκεφτει κανενας....

α)η φεραρι θα λειψει απο καποιον εκτος αν την αναπαραγεις

β)βαζω το κ#$%3ι μου στη μεγγενη οτι αν *μπορουσες* να κλεψεις μια φεραρι και να τη γλυτωσεις θα το εκανες (αν και αυτο δεν εχει νοημα γιατι πολυ απλα θα πεις οχι τωρα ποιος θα σε πιστευψει....)

γ)το κοστος RnD και κατασκευης μιας εντζο ειναι περιπου 130.000 ευρω, τελικα την πουλανε 300.000 ευρω. Αν σε αυτο συμπεριλαβεις (για την εντζο ας πουμε) περι τα 30.000.000 RnD και το γεγονος οτι θα βγουν 3.000 μοντελα φερνει την τιμη της καθε μιας στα 140.000 ευρω, κερδος 50%. Το HL2 κοστησε 40.000.000 ευρω. Συντηριτικα θα πουλησει 4.000.000 κοματια, that is μαζι με το κοστος του κουτιου και του dvd 15 ευρο. Και το πουλανε 60....Βεβαια, ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι δεν παιρνει τοσα λεφτα ο προγραμματιστης που το εφτιαξε ουτε πραγματικα κοστιζει 15 ευρω το HL2 κοντα στα 50 θα κοστιζει τελικα τελικα, αλλα τα παραπανω 35 αυτα ευρω πανε στις διαφημηστικες εταιριες, τους διανομεις, τους μεσαζοντες και ενα καρο μαλακες τους οποιους δεν θελω να πληρωσω.

ο μισθος του CEO της SEE ειναι 20.000.000 ευρω/χρονο ΧΩΡΙΣ τα μπονους. Αλλα το καινουριο cd της britney κανει 22 ευρω. Για να παιρνει αυτος 20.000.000 ευρω....τσου

mind you δεν αμφισβητω το γεγονος οτι η πειρατεια ειναι ληστια, αλλα ο κλεψας του κλεψαντος και μεγαλε να σου πω κατι, ο μεσος ανθρωπος δουλευει 12 ωρες την ημερα ολη του ζωη και στο τελος τσιμα τσιμα εχει λεφτα να τον θαψουν. Και ολοι οι excecutives βγαζουν τα τρισκερατιατικα τους. Δουλευουν? φυσικα! πολυ σκληρα μαλιστα, σκληροτερα απο τον μεσο ανθρωπο, αλλα η μερα εχει 24 ωρες.....ποσο χρεονονται οι υπερωριες ειπαμε?

Αν ειναι μεγαλε να διαλεξω αναμεσα σε μενα η τον μαλακα τον απεναντι μου που μεγαλωνει τρια παιδια δουλευοντας οικοδομη και τον ceo της sony by god θα κλεψω καθε ΔΕΚΑΡΑ που εχει ο ΚΕΡΑΤΑΣ και αμα λαχει θα τη δωσω και τσαμπα στο μπομπιρα του απεναντι να εχει να παιζει κανα παιχνιδι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...