KOUF Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Έχω την Mobo Epox 4PDA5+ και την VGA Powercolor Ati 9600 Pro 256Mb με ψύκτρα την Thermaltake Giant 3 . Xρησιμοποιώ ακόμα Ram 2Χ 512Mb Kingstone = 1024 Mb Dual Channel , CPU Intel 3.06 Ghz / 533 FSB Northwood , σκήρό δίσκο SEAGATE EIDE 120 Gb 7200. Το πρόβλημα είναι ότι στα καλά καθούμενα άρχισε να μου παρουσιάζει κολλήματα (παγώματα ακόμα και στην επιφάνεια εργασίας) , τα οποία κρατούσαν μόνο 5-10 δεύτερα. Μέτα όλα ΟΚ. Δεν ξέρω τι φταίει. 1. Έκανα FORMAT και έβαλα έναν SATA SEAGATE 200 Gb = Tα ίδια πάλι. 2. Δοκίμασα Memtest και δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα. 3. Άλλαξα την VGA και έβαλα μια NVIDIA ASUS V7100 Pro 64 Mb , αλλά πάλι τα ίδια. 4. Έβγαλα και τις δύο μνήμες και τις έβαλα μία μία , αλλά τίποτα. Συνεχίζει να κολλάει. Χρησιμοποιώ τροφοδοτικό 420 Watt Global Win. Θερμοκρασίες ~ 27 Σύστημα , ~ 30 CPU. Please Help
paravatis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 ti mas menei loipon??? mobo kai cpu.... dokimase arxika na peraseis tous latest drivers gia ta panta se CLEAN installation ton windows allios dokimase ti cpu se allo pc kai dokimase kai ti mobo se allo pcaki na deis ti ginetai.
KOUF Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Με ανοιχτή την "Διαχείριση Εργασιών των Windows (CTRL+ALT+DEL)" παρατήρησα ότι για την ελάχιστη εκείνη στιγμή που κολλάει η CPU είναι κοντά στα 100%. Ακόμη με δεξί κλικ στο "My Computer" βλέπει το Σύστημα ως: Intel® Pemtium® 4 CPU 3.06GHz 3.05GHz, 1,00 GB RAM . Στο Bios την βλέπε σωστά. Έστειλα e-mail στην EPOX και μου είπε ότι : " It is no problem because of Windows showing the wrong result, it is just a calculation glitch of Mircosoft. Using no numbers behind the “,”. " Τώρα τι να πω? Φταίει ή όχι η CPU ? Ρε μπας και φταίει κανενα SOFTWARE ή καμιά μνήμη έχει ασυμβατότητα , αλλά και έτσι να ήταν με τις μνήμες , δεν θα μου παρουσίαζε προβλήματα από την αρχή?
KOUF Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Παιδιά δεν θα το πιστέψετε τι έφταιγε (μάλλον). Είχα βάλει το DVD-ROM Plextor PX-116 A3 και από την αρχή μου παρουσίαζε προβλήματα. Κολλούσε στο διάβασμα των DVD , αναβόσβηνε μερικές φορές το λαμπάκι χωρίς να έχει τίποτα μέσα κλπ. Σκέφτηκα τα πάντα και όταν τελικά είπα να βγάλω το IDE καλώδιο από πάνω του ηρέμησε το μηχάνημα. Ελπίζω να μην ξανακολλήσει. Έχει εδώ και 4 ώρες πάντος δεν κόλλησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.