PsyGreg Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 τιποτα δεν εχει χαθει..ουτε εχει πεθανει.. τωρα αν καποιος αλλαζει μουσικο ειδος ε λογικο ειναι να πει οτι κατι που ακουγε πριν εχει "πεθανει" μιας και εχει παρατησει αυτο που ακουγε πριν. αποδειξη αυτων που λεω ειναι το παρτυ που εγινε στις 7 νοεμβρη [για GOA Trance] και τα παρτυ που γινονται για την δικια μας Uplifting Trance. απλα εμεις εδω στην Ελλαδα ειμαστε πολυ πισω σε ολα τα πραγματα και σιγουρα ενα απο αυτο ειναι η μουσικη.
TheAlchemist7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 https://www.facebook.com/?ref=logo#!/home.php?sk=group_199963383357626&ap=1 εχω φτιαξει ενα γκρουπ στο facebook για ολους τους Pure Goans. οποιος ενδιαφερεται msg
-nick- Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Κρίμα που δεν χρησιμοποιώ facebook ! Ωραιος παντως, ηδη πιστευω ειναι μουσικη με πολλα Albums-all-time-classics, διαχρονικά. Ηδη εχουν περασει 10-15 χρονια και συνεχιζει να την ακουει αρκετος κοσμος ανα τον πλανητη!
Τυμπανο Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Γεια σας. Μπορει καποιος να μου πει δυο λογια για την Goa? Δηλαδη τι χαρακτηριζει τον συγκεκριμενο ηχο και σε τι διαφερει απο τα υπολοιπα ειδη Trance.. Μου εφερε ενας φιλος μερικα σιντι και εχω πραγματικα κολλησει. Δεν μπορω ομως να ξεχωρισω ποιο κομματι ειναι Goa και ποιο Psytrance (ή κατι αλλο..). Ποια ειναι η διαφορα τους? Επισης θα ηθελα να μαθω γιατι πηρε το ονομα Goa οταν οι περισσοτεροι απ οτι εχω καταλαβει ειναι απο το ισραηλ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Γεια σας. Μπορει καποιος να μου πει δυο λογια για την Goa? Δηλαδη τι χαρακτηριζει τον συγκεκριμενο ηχο και σε τι διαφερει απο τα υπολοιπα ειδη Trance.. Μου εφερε ενας φιλος μερικα σιντι και εχω πραγματικα κολλησει. Δεν μπορω ομως να ξεχωρισω ποιο κομματι ειναι Goa και ποιο Psytrance (ή κατι αλλο..). Ποια ειναι η διαφορα τους? Επισης θα ηθελα να μαθω γιατι πηρε το ονομα Goa οταν οι περισσοτεροι απ οτι εχω καταλαβει ειναι απο το ισραηλ. Την goa την χαρακτηριζει δυνατο και γρηγορο bassline και πολλες μελωδιες. Οι μελωδιες αυτες συνηθως βασιζονται και σε διαφορες αλλαγες συχνοτητων (σκεψουν το σαν αλλαγες οκταβων αλλα σε ηλεκτρονικη μορφη). Τα υπολοιπα ειδη trance ειναι πολλα. Αν πουμε για το κλασσικο εμπορικο trance τυπου dj tiesto, η μια διαφορα ειναι οτι υπαρχει βαθυτερο bassline στην goa και οχι σκετο bit οπως συνηθιζεται στην progressive trance. Αλλο χαρακτηριστικο στην goa ειναι τα πολυ πιο sophisticated εφε, σαφως η περισσοτερη ψυχεδελεια και συνηθως η ελλειψη vocals. Αν παμε σε κατι πιο παρεμφερες με την goa, το psytrance, θα πουμε οτι το 2ο χαρακτηριζεται απο λιγοτερες μελωδιες και περισσοτερα εφε/ηχους. Συνηθως εχει πιο χαλαρο bassline εκτος αν μιλαμε για fullon οπου εκει εχεις ψηλο bpm, πληθωρικη bassline, πολλους ηχους γυρω απο το bassline κλπ. Νταξει, δεν θα καταλαβεις και πολλα, ισως κι εγω δεν ειμαι καλος στην περιγραφη. Με εμπειρια θα αρχισεις να καταλαβαινεις τις διαφορες σαν το ασπρο απτο μαυρο. Aπο GOA: Ακου οτι βγαλανε οι Astral projection ως το 2000, ακου MFG, ακου Μan with no name. Απο psytrance (ναι ψαχτην κι αυτην θα ειναι το επομενο σου βημα μετα τη goa με μαθηματικη ακριβεια): Ακου Noma, ακου Spirallianz, ακου Ηux Flux, ακου Atmos και βλεπουμε μετα Καλα ταξιδια. Το επομενο σου μουσικο σοκ το προβλεπω με το ambient.
Τυμπανο Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Οντως κι εγω πιστευω οτι με την εμπειρια θα αρχισω να καταλαβαινω τη διαφορα. Ευχαριστω πολυ και για τις προτασεις. Να ειστε καλα
PsyGreg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 γίνονται ακόμα Old School Goa parties , βέβαια με μικρή συχνότητα. εξωτερικό γίνεται χαμός. εδώ όσο μπροστά ήμασταν στα 90ς άλλο τόσο πίσω είμαστε τώρα. η GOA συνεχίζει, και υπάρχουν αξιόλογοι συνθέτες, εννοείτε δεν υπάρχει σύγκριση με το παρελθόν, όμως βγαίνουν ωραία albums 1
-nick- Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Ε πουντα ρε συ τα γκοα τρανς παρτυ στην ελλαδα? Και στο εξωτερικο μη νομιζεις οτι γινεται χαμος, μονο το Βελγιο για καποιο λογο εχει αρκετα ζωντανη goa σκηνη
PsyGreg Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Ε πουντα ρε συ τα γκοα τρανς παρτυ στην ελλαδα? Και στο εξωτερικο μη νομιζεις οτι γινεται χαμος, μονο το Βελγιο για καποιο λογο εχει αρκετα ζωντανη goa σκηνη γίνονται εξωτερικό απλά δεν είναι γνωστά διότι ο κόσμος ακούει λαλακίες, άρα δεν τα προωθούν. Ισραήλ συγκεκριμένα έχει γίνει χαμός τα τελευταία 2 χρόνια από old school retro party. κατάλογος ολόκληρος. όχι μόνο Astral MFG αλλά και Darshan Cosmosis Mystica Prana κ.α στην Ελλάδα γίνεται ένα το 6μηνο πλέον κι αν από albums κουτσά στραβά κάτι γίνεται. από τότε που το ξανάρχησε το vibe η Suntrip το 2004 εως σήμερα υπάρχει σημαντική βελτίωση ως προς την απήχηση κοινού αλλα και των groups
dj-nikopnick Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 γίνονται εξωτερικό απλά δεν είναι γνωστά διότι ο κόσμος ακούει λαλακίες, άρα δεν τα προωθούν. Ισραήλ συγκεκριμένα έχει γίνει χαμός τα τελευταία 2 χρόνια από old school retro party. κατάλογος ολόκληρος. όχι μόνο Astral MFG αλλά και Darshan Cosmosis Mystica Prana κ.α στην Ελλάδα γίνεται ένα το 6μηνο πλέον κι αν από albums κουτσά στραβά κάτι γίνεται. από τότε που το ξανάρχησε το vibe η Suntrip το 2004 εως σήμερα υπάρχει σημαντική βελτίωση ως προς την απήχηση κοινού αλλα και των groups click here---) http://xat.com/lemonradio?p=0 live now on air -RETRO GOA PSYCHEDELIC TRANCE DJ SET -23.00-01.00 BY DJ NICKOPNICK MIX DJ SET LIVE ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ..ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΟΙ ΠΑΛΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ .. click here---) http://xat.com/lemonradio?p=0 live now on air -RETRO GOA PSYCHEDELIC TRANCE DJ SET -23.00-01.00 BY DJ NICKOPNICK MIX DJ SET LIVE ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ..ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΟΙ ΠΑΛΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ .. click here---) http://xat.com/lemonradio?p=0 live now on air -RETRO GOA PSYCHEDELIC TRANCE DJ SET -23.00-01.00 BY DJ NICKOPNICK MIX DJ SET LIVE ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ..ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΟΙ ΠΑΛΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα