Προς το περιεχόμενο

Συντομευσεις + QuickLaunch

DeMoeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(Συγνωμη αν το συγκεκριμενο θεμα δεν κολλαει εδω αλλα δεν εβρισκα καταλληλοτερη κατηγορια)

Εφτιαξα ενα unattended δισκακι των XP (με το WinLite - το οποιο εχει πλεον πολλες επιλογες...). Πως μπορω να βαλω τωρα στο QuickLaunch συντομευση για το desktop, κοινως να ελαχιστοποιει τα παντα;

ακομα υπαρχει τροπος να φτιαξω συντομευσεις .html αρχειων ωστε να ανοιγω κατευθειαν webmail χωρις να κανω log-in;

και τελευταιο - μπορω μεσα απο τα windows να προγραμματισω καποια extra κουμπια του πληκτρολογιου μου (πχ sleep) σε οτι θλω εγω (πχ shutdown);

Δημοσ.
Πως μπορω να βαλω τωρα στο QuickLaunch συντομευση για το desktop, κοινως να ελαχιστοποιει τα παντα;

Για δες ε δ ώ. :)

ακομα υπαρχει τροπος να φτιαξω συντομευσεις .html αρχειων ωστε να ανοιγω κατευθειαν webmail χωρις να κανω log-in;

Αν το βάλεις στα αγαπημένα σου, δεν σου κάνει; :)

Μπορείς όμως να σύρεις το icon που βλέπεις στην address bar (στ' αριστερά) ενώ είσαι στο web mail σου, ας πούμε στο desktop σου και θα σου κάνει μια συντόμευση με το url.

Το αν θα κάνεις login αμέσως, εξαρτάται από το site αν θα υποστηρίζει αυτήν τη δυνατότητα αλλά και από τα cookies σου.

Αν την υποστηρίζει, απλώς επέλεξε να σε θυμάται πάντα, όταν θα κάνεις login και μετά θα είσαι OK. :)

μπορω μεσα απο τα windows να προγραμματισω καποια extra κουμπια του πληκτρολογιου μου (πχ sleep) σε οτι θλω εγω (πχ shutdown);

Δεν γνωρίζω για να σου πω, αλλά θα ήθελα κι εγώ να μάθω αν γίνεται να απενεργοποιηθούν αυτά τα κουμπάκια... :mrgreen:

Δημοσ.

Για τα κουμπάκια (και για αλλαγή και για απενεργοποίηση):

http://webpages.charter.net/krumsick/

Τα XP έχουν δυνατότητα να κάνουν remapping όποιο πλήκτρο του πληκτρολογίου θέλουμε σε οποιοδήποτε άλλο, π.χ. να πατάμε το space και να κάνει shutdown ο υπολογιστής :shock:. Το παραπάνω πρόγραμμα είναι απλά ένα interface για το αντίστοιχο κλειδί του μητρώου. Μπορούμε επίσης να κάνουμε αντιστοίχηση και σε πλήκτρα που ΔΕΝ υπάρχουν στο πληκτρολόγιό μας, όπως play, browser back, e-mail κτλ.

Christina στην περίπτωσή σου απλά αντιστοίχησέ τα σε κάτι ανώδυνο, π.χ. νούμερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...