Προς το περιεχόμενο

Επείγον! Win 98 SE error εγκατάστασης...

tnt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα format στο σκληρό και πάω να εγκαταστήσω τα Win98SE από DOS...

Κάνω τα εξής βήματα

1) Μπαίνω σε DOS

2) Ανοίγω το setup από το cd και μου λέει ότι " Το ελάχιστο μέγεθος αρχείου πρέπει να είναι τουλάχιστον 243444 byte "

Τί σημαίνουν αυτά? Πώς θα κάνω τελικά εγκατάσταση?

Ο υπολογιστής πιο πριν είχε WIN98 A και είναι ένας Pentium MMX 233ΜΗΖ όλα τα άλλα άγνωστα... Είναι τουλάχιστον 5 χρόνων και είναι της Packard Bell από Γερμανία....

Δημοσ.

Έτσι το έκανα στην αρχή αλλά τα ίδια.... Καμιά άλλη ιδέα? Ένας φίλος μου, μου είπε να βάλω τα 98 Α και από πάνω τα 98 Β... Στέκει αυτό?

Δημοσ.

Πόση RAM έχει ο υπολογιστής ; Αν εχει πάνω από 512 εχουν πρόβλημα τα Win 9x.

Βγάλε μνήμη , κάνε την εγκατάσταση και πριν ξαναβάλεις τη μνημη πρεπει να πειράξεις το system.ini. Κάτι με τη vcache αλλά δεν θυμαμαι ακριβως. Ψαξε με ενα ψαχτηρι στο Internet θα βρεις ευκολα τη πληροφορία ...

Δημοσ.

ksekina apo dos kai meta traba sto cd twn windows, empa ston katalogo pou yparxei to setup (gia ta agglika einai win98, gia ta ellinika prepei na einai win98gr) kai grapse smartdrv kai pata enter. dokimase episis na kaneis egkatastasi xwris tous kyliomenous dialogous (des setup /?).

Δημοσ.

δοκιμασες να κανεις boot απο το cd ???? και να ξεκινησεις την εγκατασταση ???

Αρκει να επιλεξεις το Cd απο το bios ως Boot device και πρεπει να εχει τετοια επιλογη

το bios ,

ακομα και η προ αμνημονευτων socket7 soyo (που την ειχα με ενα amd 166) ειχε τεοια επιλογη στο bios

Δημοσ.

Setupcor.exe

Αν δεν σου δουλέψει και με αυτό, τότε δοκίμασε με κάποιο άλλο δισκάκι μήπως αυτό που έχεις έχει πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...