lipdim1973 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Παιδιά καλημέρα σε όλους σας. Θα ήθελα αν είναι εύκολο μια βοήθεια σχετικά με το παιχνίδι , the sims1. Η βοήθεια που θέλω από εσάς είναι σχετικά με κάτι skins που έχω κατεβάσει από σελίδες στο ιντερνετ. Τα αρχεία που ήταν σε zip μέσα ,όλα τα έβαλα όπως έλεγε και στης οδηγίες μέσα στον φάκελο του παιχνιδιού : GameData/Skins. Όμως όταν είμαι στο παιχνίδι και παω να βρω την μορφή που θέλω ,μόλις δείχνει τα στάνταρ του παιχνιδιού και είναι να δω και αυτό που έβαλα , αμέσως με πετάει έξω από το παιχνίδι , σταματάει τελείως. Μήπως δεν πρέπει να τα βάζω στον φάκελο skins ? Γιατί το zip μέσα έχει αρχεία με διαφορετικές καταλήξεις : cmx, εικόνες bitmap αρχείο skn. Μήπως πρέπει να τα μοιράζω σε διαφορετικό φάκελο ? Και κάτι άλλο. Αν είναι 3-4 skins που θέλω να βάλω ,καμιά φορά εκεί βρίσκει μέσα στον φάκελο skins το ίδιο αρχείο που το έχω βάλει παλιότερα , και ρωτάει να το αντικαταστήσει , όμως το καινούργιο είναι η πιο μικρό η πιο μεγάλο σε μέγεθος, εκεί τι γίνετε ? Υπάρχει καμιά σελίδα στην Ελλάδα που να βοηθάει λίγο για αυτά τα πράγματα ? Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω ούτε με το google. Ελπίζω κάποιος να βοηθήσει λίγο. Ευχαριστώ Δημήτρης
Κατερίνα Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 λοιπόν: βρήκες την ειδικό στους Sims! τα skins τα βάζεις πολύ σωστά αλλά πολλές φορές δεν είναι καλοφτιαγμένα ή για διάφορους λόγους σε πετάει έξω! αν θες κατέβασε απο το http://www.aroundthesims.com εμένα μέχρι τωρα μου έχουν βγει πολύ καλά! τώρα για την αντικατάσταση με τίποτα δεν θα σου πρότεινα την μετανομασια γιατι θα γίνει ένα χάος (τα αρχεια μέσα στο εκάστοτε zip χρησιμοποιούν το ένα το άλλο για να δουλέψουν!)! καλύτερα να μην τα βάζεις καν! αν θες τιποτα αλλο εδω είμαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.