Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με MODEM της U.S.Robotics!!

MACARDU

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα! Πρόσφατα πήρα ένα εξωτερικό Modem της U.S.Robotics το 56K Faxmodem USB.. Στο μηχάνημα μου έχω ήδη εγκατεστημένο ένα εσωτερικό Conexant στα 56! Το πρόβλημα μου είναι πως, ενώ το εσωτερικό δουλεύει κανονικότατα (αν και στα 34kbps...) το εξωτερικό αρνείται πεισματικά να συνεργαστεί! Έχω εγκαταστήσει τους drivers του, σύνδεσα τη γραμμή κανονικά, είναι μεν δηλωμένο στη Διαχείρηση Υλικού στα υπάρχοντα Modem, όμως ΔΕΝ μπορεί να κάνει σύνδεση!!! (Με HOL...) Με προβληματίζει μια αναφορά στις οδηγίες πως είναι ΜΟΝΟ για Αναλογική γραμμή, ενώ η δική μου μάλλον είναι ψηφιακή πλέον... Ένα αντίστοιχο της Crypto που είχα δούλευε κανονικά (αν και μόνο στα 36kbps..) Τι μπορώ να κάνω; Να το επιστρέψω ή υπάρχει κάποιος τρόπος να λειτουργήσει; Περιμένω συμβουλές κι ευχαριστώ εκ των προταίρων! :roll: [/b]

Δημοσ.

Για το συγκεκριμένο modem εκτός από το ότι οι drivers του δεν είναι και ότι καλύτερο υπάρχει σοβαρό πρόβλημα κατά την εκκίνηση.

Είτε κολλάει ο υπολογιστής εντελώς στο BIOS είτε βγάζει BSOF πριν ολοκληρώσει το φόρτωμα του λειτουργικού...

Eιδικά σε περιβάλλον 2003 server που το δοκιμάσαμε ήταν πραγματικά άστα να πάνε.

Τί να πώ;;;

Κάποτε τα usr ήταν κορυφή.

Συμβουλή:

Στείλε Mail στο τμήμα help desk της usr και θα σου απαντήσουν άμεσα.

Η υπηρεσία τους είναι πάρα πολύ γρήγορη και εξυπηρετική.

Δημοσ.

καταρχην η γραμμη σου δεν ειναι ψηφιακη. Αυτο που λεμε εμεις στην Ελλαδα ψηφιακη ειναι κατα τα αλλα αναλογικη. Αν εχω καταλαβει η γραμμη που εχεις ειναι ή PSTN ή ISDN και χρησιμοποιεις την αναλογικη εξοδο rj11.

Στο προβλημα τωρα,

1 σε αλλον provider μπαινεις?

2 μπορεις να κανεις κλειση στο κινητο σου? ( φτιαξε μια dial up συνδεση και οπου τηλεφωνο βαλε τον αριθμο του κινητου σου)

πες μου αυτο για να συνεχ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...