MACARDU Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Καλημέρα στην παρέα! Πρόσφατα πήρα ένα εξωτερικό Modem της U.S.Robotics το 56K Faxmodem USB.. Στο μηχάνημα μου έχω ήδη εγκατεστημένο ένα εσωτερικό Conexant στα 56! Το πρόβλημα μου είναι πως, ενώ το εσωτερικό δουλεύει κανονικότατα (αν και στα 34kbps...) το εξωτερικό αρνείται πεισματικά να συνεργαστεί! Έχω εγκαταστήσει τους drivers του, σύνδεσα τη γραμμή κανονικά, είναι μεν δηλωμένο στη Διαχείρηση Υλικού στα υπάρχοντα Modem, όμως ΔΕΝ μπορεί να κάνει σύνδεση!!! (Με HOL...) Με προβληματίζει μια αναφορά στις οδηγίες πως είναι ΜΟΝΟ για Αναλογική γραμμή, ενώ η δική μου μάλλον είναι ψηφιακή πλέον... Ένα αντίστοιχο της Crypto που είχα δούλευε κανονικά (αν και μόνο στα 36kbps..) Τι μπορώ να κάνω; Να το επιστρέψω ή υπάρχει κάποιος τρόπος να λειτουργήσει; Περιμένω συμβουλές κι ευχαριστώ εκ των προταίρων! :roll: [/b]
Highlander Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Μάλλον είναι θέμα drivers. http://www.diamondmm.com/modemdrivers.php Παρόμοιο είχα και εγώ. Δεν μου έβγαζε στις χώρες την Ελλάδα και δεν έκανε σύνδεση...
peterparapan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Mono gia analogikh grammh? Prepei na exoume to idio k egw den exw paromio provlhma. To douleuw me ta drivers tou cd kanonika, se xp.. Des prosektika tis odhgies syndeshs..
dpolal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Για το συγκεκριμένο modem εκτός από το ότι οι drivers του δεν είναι και ότι καλύτερο υπάρχει σοβαρό πρόβλημα κατά την εκκίνηση. Είτε κολλάει ο υπολογιστής εντελώς στο BIOS είτε βγάζει BSOF πριν ολοκληρώσει το φόρτωμα του λειτουργικού... Eιδικά σε περιβάλλον 2003 server που το δοκιμάσαμε ήταν πραγματικά άστα να πάνε. Τί να πώ;;; Κάποτε τα usr ήταν κορυφή. Συμβουλή: Στείλε Mail στο τμήμα help desk της usr και θα σου απαντήσουν άμεσα. Η υπηρεσία τους είναι πάρα πολύ γρήγορη και εξυπηρετική.
ksessalonikios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 κι εγω ενα U.S.Robotics (USB),συγκεκριμένα το 5633 και δεν εχω κανενα προβλημα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 damn auto to modem einai a8lio...skylometanoiwsa pou to phra...me diafora h xeiroterh (isws kai h monh) agora mou... :(
nickpala Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 καταρχην η γραμμη σου δεν ειναι ψηφιακη. Αυτο που λεμε εμεις στην Ελλαδα ψηφιακη ειναι κατα τα αλλα αναλογικη. Αν εχω καταλαβει η γραμμη που εχεις ειναι ή PSTN ή ISDN και χρησιμοποιεις την αναλογικη εξοδο rj11. Στο προβλημα τωρα, 1 σε αλλον provider μπαινεις? 2 μπορεις να κανεις κλειση στο κινητο σου? ( φτιαξε μια dial up συνδεση και οπου τηλεφωνο βαλε τον αριθμο του κινητου σου) πες μου αυτο για να συνεχ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.