georgeadams Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Όπως φαίνεται στα link που δίνει στο πρώτο post o xela: - η Silent Boost K8 είναι ΜΟΝΟ για socket 754 (Athlon64) - η SI-97 είναι ΜΟΝΟ για socketA (ή αλλιώς socket 462) (AthlonXP) Συνεπώς, η μεταξύ τους σύγκριση δεν είναι δυνατή
xela Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 θα διαφωνήσω μαζί σου adams... k οι 2 ψύκτρες είναι για socket A.εντάξει για την SI-97 αλλά κ Silent Boost K8 παίζει σε socket A,επειδή το mounting clip της κάνει για socket A,που έχω.από εκεί έκρινα κ εγώ ότι θα κάνει για socket A. έτσι κ αλλιώς πήρα την SI-97.πολύ καλή παίδες...δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη αλλά είναι καλή αρκεί να βάλεις καλή πάστα κ αθόρυβο ανεμιστήρα...αυτή είναι η γνώμη μου όσον αφορά την si-97... πάντως αν κάποιος την έχει θα ήθελα να μου στείλει τις εντυπώσεις του.... ευχαριστώ όλους όσους μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν...
LuNaTiC Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 re auto to tower einai therio....giati de ftiaxnoun kai ena me to triplasio mikos? ama einai na afiso to plaino anoixto.... ama de xekolisei to socket kala eimaste
HamerZ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 xela, τι ανεμιστήρα έβαλες; Εγώ έχω έναν της YT 80άρι αλλά πολλύ βαβούρα πλέον. Πρόταση για 92άρη ανεμιστήρα;
Anduril Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 xela' date=' τι ανεμιστήρα έβαλες; Εγώ έχω έναν της YT 80άρι αλλά πολλύ βαβούρα πλέον. Πρόταση για 92άρη ανεμιστήρα;[/quote']Εγω στην SI97 εχω βαλει εναν 92αρη Ennermax που εχει και ρυθμιστη ταχυτητας και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.