StavrosD Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Βοηθάω έναν φίλο σε ένα μάθημα που έχει σε δίκτυα, και μια από τις εργασίες που έχει είναι να κάνει κάτι σε CGI και να το κάνει Upload σε unix server που του έχουν πει. Μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα παράδειγμα, κάτι απλό, όπως π.χ. να φωρτώνει η αρχική σελίδα, index.html η οποία να έχει π.χ. ένα textbox που να ζητάει ένα όνομα και το submit button , το οποίο όταν πατιέται να βγάζει σε άλλη σελίδα η οποία να λέει "Καλωσήλθες (όνομα)". Μα κάτι τέτοιο μπορώ γρήγορα να το προσαρμόσω σε κάτι πιο σύνθετο, αλλά δεν ξέρω πως να αρχίσω. Σε ποιό κατάλογο πρέπει να αντιγράψω το κάθε αρχείο (να υποθέσω στο public_html τα html και στο cgi-bin τα cgi;) Ξέρω αρκετά από προγραμματισμό (ξεκίνησα από logo η οποία δεν μετριέται μάλλον ως γλώσσα προγραμματισμού, basic, pascal, C, C++, ελάχιστα Assembly, και σχεδόν άριστα ASP.NET, SQL, VB.NET) αλλά δυστυχώς δεν έχω τον απαραίτητο χρόνο να το ψάξω. Ευχαριστώ προκαταβολικά
javanidhs Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 http://cgi.resourceindex.com/Programs_and_Scripts/C_and_C++/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.