nickaras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Λοιπόν έχω καθήσει τοσο καιό κ διαβάζω topic αλλα είναι τόσα πολλά τα οποία δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω... Σε λίγες μέρες σκέφτομαι να αλλάξω PC...Έχω ένα PC αστα βράστα... P4 1.9Ghz 512 SDRAM!!!κ μητρική με AGP 4X!!!Το ξέρω παίδες είναι παλιος... Εγω ήμουν κ είμαι fan της Intel(μήπως έχει χάσει το παιχνίδι???) αλλα τώρα που θέλω new PC σκέφτομαι κ τους Amd... Επειδη θα προκειται να ψιλοαργήσω να ξανακάνω αναβάθμιση σκέφτομαι να πάρω ένα ΣΩΣΤΟ, ΣΤΑΘΕΡΟ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ επεξεργαστη κ πάραλληλα μητρικές κ.α Πειτε την προτέινετε απο επεξεργαστή με τα παραπάνω χαρακτηριστικά...
phovos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Ποσα δίνεις για όλο το σύστημα? Τι εργασίες θα κάνεις(games,internet,office,video encoding...) Τι κομματια θες να πάρεις?(π.χ θες και οθόνη και keyboard/mouse,ηχεια?) Εχεις σκοπό να ασχοληθείς με o/c? Απάντησε σε αυτά πρώτα για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε! Το pc το θές άμεσα ή μπορείς να περιμένεις και λίγο?Ρωτάω γιατί η μία σύνθεση θα είναι με AMD και καλό θα ήταν να βάλεις Mobo με pci-express
billpeppas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 phovos , οι ερωτησούλες είναι copyrighted [ ξέρεις εσύ !!! ] - the doc of the day
phovos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Σωστα πράγματα είναι καλό να τα χρησιμοποιούμε! Μετα θα γραψω και..... system 1: specs system2: specs A ρε bill όλα τα παρατηρείς!!!! :wink: :wink: :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.