badvariemai Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Psaxnw tous drivers gia to sygekrimeno modem gia WinME gia mia xaderfi mou. Den exw kataferei na ta vrw pouthena mexri stigmis. Episis den mporesa na vgalw akri oute me to episimo site. Kammia idea? Tous exei kaneis? Vangelis
FISHERMAN Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Ase kai tin epatha kai egw....tous eixa se ena palio pc to daneisa se kapoion to ekane format kai kapout.Gia winxp den mporw na tous ksanabrw.Htan kati v92 beta an thimamai.Exw psaksei para poly kai egw alla tpt den douleuei me tpt.Oxi oti to xreiazomai poia alla an brethoun plz edw eimai kai egw..
μανος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Έχω το παρακάτω modem SupraSST 56i PRO DF V.92 και το cd του. Εάν σου κάνει άσε mail για να προσπαθήσω να σου στείλω. (άν και δεν είμαι σίγουρος τι πρέπει να στείλω για να κάνεις την δουλειά σου)
Adavis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Παιδιά αφήστε τα email σας σε pm και θα σας τα στείλω εγώ as soon as possible. Έχω και για XP και για Win Me και δουλεύουν μια ΧΑΡΑ!!!
Highlander Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 http://www.diamondmm.com/modemdrivers.php
Adavis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Highlander τους έχεις δοκιμάσει τους drivers απο το Link που δίνεις; Γιατί είχα βρεί και εγώ ένα σωρό αλλά δεν δούλευε τίποτα σε XP και τελικά κάποιος insomniac μου έδωσε κάποια στιγμή αυτούς που έχω τώρα και δουλεύουν μια χαρά!!! Λοιπόν στέλνετε pm και σας δίνω Link να κατεβάσετε...
Highlander Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Adavis, ότι έχω πάρει από εκεί παίζει κανονικά. Είναι οι επίσημοι της Diamond.
badvariemai Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Highlander alitheia pws kataferes k mpikes se auto to link? Pantws egw den vrika ton driver pou thelw ekei mesa. Adavis sou esteila pm.
Adavis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 badvariemai kai FISHERMAN έχετε ήδη απάντηση!
Highlander Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Highlander alitheia pws kataferes k mpikes se auto to link?Pantws egw den vrika ton driver pou thelw ekei mesa. Adavis sou esteila pm. Απλά έκανα registration. Βέβαια υπάρχει και ακόμα μία σελίδα η οποία έχει drivers για προϊόντα έκδοσης > 2003. Αν θέλει κάποιος να μου πει να κάνω registration και εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.