--==m@vR()-==-- Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 mipws mporei kaneis na mou eksigisei giati enw kanw o/c sti kartoula mou kai to swnw san ena profile, gia na min einai o/c sinexeia, alla mono otan xreiazomai ta parapanw mhz, otan kanw load to profile mou kai ksekinaw kana paixnidaki, px to nfsu2 ksanavazei mono tou to default profile me tis default times automata? ksanaload to profile mou, ksana nfsu2, ksana default. kai auto me ola ta games genikotera. Kai ola auta malista, enw an de fortwsw tipota, to profile to krataei. To krataei akoma kai otan energopoiw to 3d view gia artifacts. mono me ta games exw prob. Giati?
--==m@vR()-==-- Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 pws ginetai na einai kleidwmeni i karta apti stigmi poy tin iperxronizw se opoiadipote alli efarmogi ektos apo ta paixnidia pou ksanafortwnei to default. kammia alli idea?
seer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 To Ati Tool sou dinei thn efkeria na deis mexri pou mporeis na ftaseis thn karta sou. Den kanei overcloaking to programa. Mia lysh einai na deis mexri pou adexei h karta me to AtiTool kai meta me to "radedit" na kaneis bios flash apo to dos. Rixe mia matia sto net kai tha vreis leptomeries. prosexe mhn xaseis thn karta sou...
Chinaski Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 dokimase to rage 3d tweak......tsekare ta limits tis kartas sou me to ati tool, kai meta xronise tin meso tou rage.
predator Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 ama patas diladi "set clock" sto ATI Tool de trexei me ti syxnothta pou exeis orisei i karta?:roll:
Chinaski Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 predator kanonika eprpe na eterexe alla afou den trexei me to rage prpei na trexei...logika
--==m@vR()-==-- Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 nai re paidia pataw set clock, trexei me ti suxnotita pou tin exw xronisei kanonika, kai molis treksw kana paixnidaki tin ksanapaei automata sta default. mono otan trexw paixnidia i telospantwn 3d apps. ama sunexisw na douleuw sta windows xwris paixnidia i karta menei ekei pou tin xronisa. mono sta games to kanei. tha dokimasw to rage kai tha epanelthw. kserei kaneis kana link gia to rage?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.