Προς το περιεχόμενο

AVI to DVD encoding.

Kostas75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη σας, ποιο είναι το καλύτερο software για μετατροπή αρχείου AVI (από το Pinnacle studio 9.3 συγκεκριμένα) σε αρχεία για DVD format, ώστε να κάψω κάποιες ταινίες VHS που έχω κάνει capture & editting με το Pinnacle Studio 9.3, σε DVD εντέλει; Το Pinnacle Studio δεν έχει καθόλου καλό encoding καθώς η συμπίεση του έχει χάλια απόδοση και ως προς το χρόνο και ως προς το ποσοστό συμπίεσης για να χωρέσει η ταινία σε DVD 4.7GB. Κανονικά θα έπρεπε να χωράει με περίπου 80% ποιότητα στο DVD. Αλλά με τη συμπίεση του Pinnacle όπως είναι, δε φτάνουν να χωρέσουν με καλή απόδοση εικόνας ούτε καν στο μελλοντικό DVD+RW9 (Dual Layer) με τα δισκάκια που θα έχουν διπλάσια χωρητικότητα!

Please help! Πέστε μου το καλύτερο! Από άποψη συμπίεσης, χρόνου, ποιότητας αλλά και όποιο συνδυάζει όλα αυτά μαζί καλύτερα απ'όλα!

Ευχαριστώ πολύ, περιμένω απαντήσεις.

Δημοσ.

loipon... tha sou proteina na xreisimopoiiseis to cinema craft encoder gia na kaneis to avi sou mpeg-2. auti ti stigmi einai to kaliltero codec pou kikloforei. tha sou dimiourgisei 2 arxeia. to megalitero arxeio tha einai auto tou video kai to mikrotero auto tou ixou. meta tha anoikseis to ifoedit. kai tha kaneis compile new dvd. kai to dvd sou tha einai etoimo molis teleiosei to multiplexing!

p.s. to cce exei para polles ikanotites. to dokimasa me ena mikro divxaki pou eixa kai paratirisa to eksis:

einai to ipertato ergaleio gia na kaneis avi->dvd. giati to leo auto? epeidi epilegontas to aspec ratio mporei na prosthesei maures grammes pano kai kato!!!!

rikse kai mia matia sta advance!!!

Δημοσ.

το nerovision express τι λέει σε σχέση με το craft, εγώ το βρήκα πολύ πιο εύχρηστο. δεν παρεμβάλλονται άλλα προγράμματα.

Δημοσ.
το nerovision express τι λέει σε σχέση με το craft, εγώ το βρήκα πολύ πιο εύχρηστο. δεν παρεμβάλλονται άλλα προγράμματα.

Ναι,αμέ,και με Yugo 45 πας άνετα Θεσσαλονίκη... :lol:

Δημοσ.

Liberto, δεν συγκρίνεται η ποιότητα μεταξύ των δύο.

Το CCE κάνει πολύ καλύτερη συμπίεση. Φαίνεται με γυμνό μάτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...