Προς το περιεχόμενο

Boh8eia-reboot(mono tou)logw peer 2 peer?????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Geia paides!Eimai neos sthn DSL katastash(2 meres), k arketa tyxeros pou den eixa ta problhmata allwn(mou phres 5 meres apo thn aithtsh mexri to DSL).Omws antimetwpizw to e3hs:

Thn prwth mera energopoihshs, to Pc meta apo 7 wres d-loading kanei restart mono tou..Opa lew,ti paixthke...System recovered apo serious error ktl.3anasyndeomai.k meta apo kana 10 lepto to idio..afou egine 3-4 fores h istoria apofasizw na ta parathsw.

Th deyeterh mera kyrille,k afhnw to PC na katebazei gia 25 wres!k 3afnika..reboot.k meta h idia istoria me thn prwth fora

Xrhsimopoiw DC++ gia d-loads, kai Azureus(me torrents).Ap'oso katalaba,an den xrhsimopoiw P2P den 8a exw kai "problhma",afou an eimai apla syndedemenos kyrille.

Yper8ermansh den paizei, giati to eleg3a.h RAM den ftaiei mallon,afou pote den eixa tetoio problhma prin thn DSL.

Exei akousei kaneis kati paromoio?

EYxaristw gia ton xrono sas!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
dokimase xoris to DC..

ti ISP exeis?

Ego me Vivodi den mporo na xrisimopoiiso DC' date=' meta apo kapoies ores nekronei i sindesi mou, deixnei oti einai anoikti alla stin pragmatikotita TIPOTA.....

Des to kai let us know.....[/quote']

ti na sas po.ego eixa vivodi kai 6 mines ixa pano to dc++ kai den pagose pote i sindesi mou.ixe tixei kai bdomada anixti kai na exo figei kai ola mia xara.oses fores kolise itan epidi ixa kanei ego malakia.

kane kana format bale kai pio new ekdosi dc++

Exo dokimasei oles tis ekdoseis pou exoun vgei apo Ianouario kai meta...

Uparxoun periptoseis pou ontos einai kurile, to exo afisei kai ego 1 week kai eixa paei agglia diakopes, opou empaina me VNC kai evlepa an ta downloads mou erxontai san ta freska karvelia!! :D :D :D

Alla uparxoun kai alles fores pou to vazo to vradi kai to proi stis 8 exei nekrosei, kai meta to apogevma pali nekra....

Evgala to DC kai isixasa... Pleon DC mono sti douleia, me mia 1024 grammi oli gia tin parti mou :D :D :D :D :D

Exo dokimasei oles tis ekdoseis pou exoun vgei apo Ianouario kai meta...

Uparxoun periptoseis pou ontos einai kurile' date=' to exo afisei kai ego 1 week kai eixa paei agglia diakopes, opou empaina me VNC kai evlepa an ta downloads mou erxontai san ta freska karvelia!! :D :D :D

Alla uparxoun kai alles fores pou to vazo to vradi kai to proi stis 8 exei nekrosei, kai meta to apogevma pali nekra....

Evgala to DC kai isixasa... Pleon DC mono sti douleia, me mia 1024 grammi oli gia tin parti mou :D :D :D :D :D[/quote']

ego pantos tha ekana ena format sto pc kai pisteuo oti tha linotan.1024 stin douleia.ti na po kai ego o amoiros me tin ftoxi grammi tis douleias mou. :P

kai o polaki kala egrapse.allo restart allo nekri sindesi.emena nekrone otan kamia fora ekana remote administration tou router mou

φιλε πριν απο καιρο ειχα το ιδιο προβλημα με εσενα. θα βρεις και το post μου αν ψαξεις. τελικα καηκε η mobo την αλλαξα και το θεμα εληξε. lol!!

tha dixei i nekropsia.pantos ena computer na kolaei mono otan einai ston internet kai mono ekei mou fenetai paraxeno na exei na kanei me tin mobo.to katevasma apo to internet den einai kapoia epiponi douleia gia na peis oti pernei ola ta resources.ena format einai mia kali arxi.mporei kai aplos kati na exei katsei strava.an itan i mobo olo kai kapou alou tha eprepe na kolage.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...