Προς το περιεχόμενο

Tsiparisma PStwo EPITIXIA!

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Pantos ego palia eixa ps2 kai to edosa kai pira xbox.

To xbox ton telefteo xrono vgazi para polla pexnidia kai de thimame kapio pou na exi vgei mono gia sony.

ela tora poy den jereis kanena paixnidi poy bghke mono gia ps2 :twisted: :twisted: :twisted:

dekades einai ayta, kai giayto to ps2 poylaei akoma perissotero apo to Xbox, oxi giati einai kalyterh konsola hardware-ika.

Δημοσ.
afto einai sullektiko? H tha sinexisoun na vgainoun pstwo anti gia PS2 tora???

Prolavaino prin tis giortes??????

Mporei kapoios na mou pei tis diafores pstwo kai PS2 plz ??

To pstwo einai mikrotero, (ligo megalytero apo DVD case) elafrytero, exei flip top kapaki gia to DVD anti gia tray, kai exei kai ensomatomenh ethernet.

Δημοσ.

re paidia egw twra lew na parw Ps2. na parw Ps2 h to Pstwo??? Ennoeitai tha balw tsipaki k mou xoun pei oti to kalitero einai to "G2 Soul Of Messiah v1-v12". kserei kaneis??? ginete me kamia patenta na mpei skliros sto Pstwo an thes estw ki apo eksw h kapws???

to PS2 to brika 137 eurw alla to Pstwo 169 :(

Δημοσ.

e eyxaristhmenos na eisai poy to brhkes 169, sthn agglia exoyn arxisei kai ta poylane sthn mayrh agora mexri 280 lires :D :D , gia to G2 tha mporeso na po entyposeis , kathos kai gia to neo pstwo to sabbato otan tha to paralabo :D :D :D

Δημοσ.
re paidia egw twra lew na parw Ps2. na parw Ps2 h to Pstwo??? Ennoeitai tha balw tsipaki k mou xoun pei oti to kalitero einai to "G2 Soul Of Messiah v1-v12". kserei kaneis??? ginete me kamia patenta na mpei skliros sto Pstwo an thes estw ki apo eksw h kapws???

to PS2 to brika 137 eurw alla to Pstwo 169 :(

Σου προτείνω το playstation 2 (το κανονικό εεε) γιατί απλά παίρνει και σκληρό και είναι φθηνότερο. :wink:

Αν θες ντε και καλά το pstwo:

ps2_screen001.jpg

περίμενε για αυτό!!!

Δημοσ.

ti diafora exei auto diladi??? kai pote bgainei??? ante na mas pei kaneis gia to tsipaki to G2 Soul Of Messiah v1-v12. basika thelw to mikro epeidi einai apisteuta mikro alla skeutomai oti an meta thelisw na balw skliro de tha mporw. ektos an ginetai kapws.

slay perimenoume entupwseis e? :D

Δημοσ.

Telika, balame kai ena no-swap chipaki sto PStwo

kai to mixanimataki apla skotonei!

Paizei ola ta paixnidia xoris allages, me to Octapus Revolution!

I topothetisi tou itan idietaira eukoli,

ean exeraisoume to gegonos oti i aposynarmologisi tis konsolitsas itan ligo tricky,

logo ton mikron diastaseon.

Prin baloume to tsipaki, topothetisame ena FIX stin plaketa gia na min kaei to Laser,

kai ta apotelesmata itan idiaitera kala!

H anagki FIX tha anebasei genika tin timi tou tsiparismatos sto PStwo,

kathos apaitei perissotera antallaktika alla kai douleia....

Bebea den xreiastike na xalasei i eggisi tis syskeuis,

kai auto einai oti kalitero tha mporouse na perimenei kaneis apo to PStwo!

Oi dokimes synexizontai,

kai syntoma tha kykloforisei to prota elliniko tsipaki symbato me to PStwo,

mazi me idiko plaketaki FIX gia asfali leitourgia tou Laser.

Δημοσ.

to Octapus pou paizei xwris Swap den exei kolliseis??? giati sto site http://www.octapus.net leei oti mono to Octapus#8 ta paizei ola apeuthias alla exei kolliseis.

Prin baloume to tsipaki, topothetisame ena FIX stin plaketa gia na min kaei to Laser,

kai ta apotelesmata itan idiaitera kala!

me auto ti paizei genika giati den kserw???? mporeis na ekshghseis gia to FIX pou prostateuei to lazer???

Y.G. kai giati eidika to PStwo exei auth tin anagki

Δημοσ.

To tsipaki pou balame einai to Octapus Ice (21 koliseis)

anabathmismeno me kainourio kodika.

Tora oso gia to fix,

einai gegonos oti i $ony apo ta proigoume modela pou kykloforisan ta Xristougena 2004,

prosthetei ena epipleon kleidoma sta mixanimata tis etsi oste na kaigontai meta to tsiparisma.

Synepos, tsipakia yparxoun polla gia to PStwo,

alla prin ta topothetisoume xreiazete na ginei kai kapoio fix,

etsi oste na min kaei to mixanima meta to tsiparisma.

Gia to PStwo sygkekrimena yparxoun dyo fix.

A. 8x Diodi pou elegxoun to reuma pou ftanei sto Laser.

B. 1x 12c508 + 1x Antistasi, to opoio kleinei automata tin syskeui prin kaei.

Dokimasame kai ta dyo, alla telika kratoisame mono to proto topothetimeno...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...