Προς το περιεχόμενο

Εγγυηση Help

bill7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα απο το αγαπημενο πλαισιο εναν σκληρο seagate barracuda 7200 120gb και αρχισε να κανει κατι τρελα κ περιεργα τον παω στο πλαισιο για αλλαγη κ μου λεει ο τεχνικος(ο θεος να τον κανει) οτι ο σκληρος ειναι ενταξει και εχουν προβλημα τα αρχεια μου(!) και με ενα format θα φτιαξει!Κανω το format k για δυο εβδομαδες ηταν ενταξει μεχρι που γιοκ μια μερα!πεθανε!Το κακο ηταν οτι ξεχασα την αποδειξη στο πλαισιο την πρωτη φορα και τωρα μου λενε οτι χωρις αυτην εγγυηση γεια σου!!!!Εχω ακουσει οτι με τα serial no και τους κωδικους κατι μπορει να γινει!Τι πρεπει να κανω?Δωστε μια λυση στο δραμα μου!

Δημοσ.

Οι προμηθευτές κρατάνε αρχειο με τα SN των σκληρων που πουλάνε. Αυτο ειναι σίγουρο (μπορεί οχι το κάθε καταστημα μεμονωμένα, αλλα ο εισαγωγέας σίγουρα) οπότε μπορεί να ανιχνευτεί η αγορά του σκληρού σου. Πηγαινε και πίεσε.....

Δημοσ.

Παρε μια φωτοτυπια αποδειξης απο ενα φιλο σου που πηρε τετοιο δισκο απο Πλαισιο και καθαρισες!!!! Και αν δεν εχεις φιλο ολο και καποιος απο εδω μεσα θα μπορεσει να σε βοηθησει!! :D :D :D

Δημοσ.

Σωστος :D φιλε Γιαννη!Οποιος καλος ανθρωπος εχει καμια αποδειξη με τον σκληρο που λεω παραπανω ας στειλει πμ!

Δημοσ.

bill7 thymasai pote peripou ton pires? opoios sou eipe oti den isxyei i eggyissi xoris apodeiksi sto plaisio einai VLAKAS megalos!! ta koloxartakia giati ta kollame pano kai leme oti einai gia tin eggyissi tou sklirou kai tis kathe syskevis?!?!? apla variotane na psaksei apodeiksi lianikis giati einai diadikasia. ;) ela ama theleis sto plaisio argyroupolis na sou tin kano ego prosopika tin allagi(proypothesi pos thymasai pote peripou kai apo poio katastima pires to skliro kai oti to xartaki me ton kodiko kai to barcode einai sti thesi tou).

zita ton apostolo ;)

filika

PS oso gia tin database kako stous eaftous mas tha kanoume me afto dioti poly apla tha stamatisoune na dexontai scannarismena kai meta tha stamparoune kai tis kiniseis systimatos kai tha tis mplokaroune... ;) dystyxos i eftyxos yparxei sap.

PS2 xari se kati tetoia atoma mas lene, kai oxi adikos, olous zoa ekei pera... :( :(

Δημοσ.

Εγω για πλακα το γραψσα,εκσου και το " :P " στο τελος του ποστ μου.Για να εξηγουμαστε.....

Παντως η αποδειξη δεν ειναι απαραιτητη σε ολα τα μαγαζια και ειναι απαραδεκτο να αρνειται το καταστημα να σου αλλαζει το εξαρτημα εφοσον μπορει να αποδειχθει οτι εχει αγοραστει απο εκει και εχει ακομα εγγυηση.

ΠΧ το eshop δε ζηταει αποδειξη....... (προσωπικη εμπειρια,2 αλλαγες ελλατωματικων)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...