Προς το περιεχόμενο

PSP ti paizei ?

Nighthope

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται να είναι η τιμή του.Υπολογίζεται στα 300 δολλάρια,δηλ ένας θεός ξέρει σε πόσα ευρώ θα το μετατρέψουν.(Το ξέρω πως υπερέχει το ευρώ στην ισοτιμία,αλλά αυτό δεν τους ενδιαφέρει εδώ στην Ευρώπη).Από την άλλη το ds έχει τη μισή τιμή.΄Οχι ότι με ενδιαφέρουν τα handheld,αλλά όπως και να το δείς 300 δολλάρια είναι πολλά,όταν οι κονσόλες έχουν περίπου 150...

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση γιατι απο αυτα που διαβασα στο Lik-Sang θα με τρελανουν.Το psp θα ειναι region free;Αν ειναι οντως ετσι τοτε θα μπορεσω να το παραγγειλω απο Ιαπωνια.Αν ομως το menu της συσκευης ειναι στα Ιαπωνικα τοτε τι κανουμε;Απαντηστε μου γιατι θελω να το παρω!!!Και αν μπορει να μου πει καποιος τους τροπους πληρωμης απο το Lik-Sang.

Δημοσ.

Pistevo oti o monos logos pou to vgazoun os region free ine oti den tha mpori kanis na ta antigrapsi. O tropos pliromis ine me pistotiki opos panta. Ego exo mpi se seira proteriotitas gia pre order prin apo kanena mina. Alla den exo akoma nea. Oso gia to menu den xsero an kai apo oti pire to mati mou tha ine icon menu.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...