Προς το περιεχόμενο

World of Warcraft Europe pre-order

andrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα ξεκινάει το pre-order του World of Warcraft για την Ευρώπη( http://en.wow-europe.com/pre-order/ ) ενώ το παιχνίδι θα ξεκινήσει κανονικά στις αρχές του χρόνου(στις ΗΠΑ ξεκίνησε από τις 23/11 και ήδη έχει πουλήσει 250.000 αντίτυπα!!)

Στις χώρες που υπάρχουν στο site της blizzard για το pre-order απουσιάζει η Ελλάδα(όχι ότι μας εκπλήσει δηλαδή) ενώ αρχίζω και φοβάμαι μήπως δεν έρθει καθόλου το παιχνίδι εδώ αφού δεν το βλέπω στα "Προσεχώς" των ελληνικών e-shops

Υπάρχει κάποιος άλλος που να ενδιαφέρεται για το παιχνίδι;

Εγώ είχα συμμετάσχει στο Αμερικάνικο open beta και πραγματικά το παιχνίδι είναι πολύ καλό και φοβερά εθιστικό :?

Δημοσ.

Εγω θα ενδιαφερόμουν αν ήταν πιο λογικό το μηνιαίο fee που ζητούν...

15.99$ για ενα μήνα

14.99$ ο μήνας στην τρίμηνη συνδρομή

12.99$ ο μήνας για εξάμηνη

αυτές είναι οι τιμές από ότι θυμάμαι

Συγνώμη bliz αλλά εγω 10+ ευρώ το μήνα δε μπορώ να δίνω.....

Δημοσ.

Den ksero an idate to site alla lene oti mazi me to preorder pernis kai access code gia to open beta otan anoixi. Ola orea kai kala. Otan omos pas sto link gia ta magazia sto UK yparxi mono ena to GAMES. Kai rotao? Xathike na valun ena link? Vrika ena e-shop http://www.games.co.uk all pios mou leei emena oti ine to idio GAMES pou leei h Blizzard. Ego pantos to exo kani pre-order apo to Amazon ai tha vgei gyro sta 39-40 euro (mazi me metaforika) 50euro ama to viazeste.

http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B000197Z30/qid=1101470127/ref=sr_8_xs_ap_i1_xgl/026-9859774-6591615

An pantos vri kapios kanena site pou na to kanis pre-order me thn prosfora tis Blizzard (access gia beta + EP soundtrack) as mas pei.

Mbori kapios na veveosei oti Agorazontas to WOW apo ameriki mpori na peksi stous European servers.

sorry gia ta greenglish. :wink:

Δημοσ.

Στην Ευρώπη οι τιμές σε ευρώ θα είναι αντίστοιχα:

12.99/μήνα

11.99/μήνα αν πάρεις 3μηνη συνδρομή

10.99/μήνα αν πάρεις 6μηνη συνδρομή

είναι όντως ακριβούτσικα(αν και οι τιμές σε όλα τα MMORG κάπου εκεί κινούνται) αλλά το καλό ειναι ότι το account σου δεν χάνεται αν σταματήσεις για μερικούς μήνες και συνεχίσεις αργότερα

Για το pre-order έχει προστεθεί ένα link τώρα

http://shop.gameplay.co.uk/ext_shop/worldofwarcraft.asp?ref=WOW

Προσοχή πάντως γιατί σε Γαλλία και Γερμανία θα βγούν localized εκδόσεις,μην το παραγγείλει κάποιος απο εκεί και του έρθει κάνα γερμανικό WoW

:D

Επίσης δείτε αυτό :

"For those European gamers still wishing to play with their American friends on the North American servers, and vice versa, Blizzard will provide a means to make this possible after the European launch."

Δημοσ.

Oreos andrid. :D

To ida kai ego molis prin apo ligo. Alla me to pou pas na to kanis pre-order sou leei oti den mporun na to stilun overseas. :shock: . Estila mail gia na matho ton logo. Milao gia thn Collector's edition. An exis kati pano se afto kalo tha itan.

Δημοσ.

male στο λινκ που εδωσες για amazon,που ξερω εγω αν θα το εχω οταν το παιχνιδι ξεκινησει και δε μου το στειλει οπως λεει στις 25 φεβρουαριου?

Δημοσ.

Λογικά αν το παιχνίδι κυκλοφορήσει νωρίτερα,θα το στείλει και το amazon νωρίτερα(άλλωστε λέει '"Please note that release dates are subject to change") . Βέβαια κανείς δεν μπορεί να στο εγγυηθεί αυτό

Στο play.com πάντως το έχει 4/2/05

Επίσης, αν προσέξατε το παιχνίδι ήδη ξεπούλησε στο e-shop της Βρεττανίας :?

Εγώ έψαχνα να δω αν κάποιο από τα καταστήματα που αναφέρει στην Ιταλία έχει και e-shop που να στέλνει και Ελλάδα αλλά δεν βρήκα κάτι.

Αν κάποιος τα καταφέρει ας το αναφέρει εδώ

Δημοσ.

To Amazon genika exi ena provlima me tis hmeromhnies pou anaferi sto site alla stis pio polles periptosis enarmonizete me tis official release dates. To idio epatah me to SWG Jump to lightspeed alla telika ola kala. Ase pou telika tis protes meres se ena online den ine kai toso simantikes giati tha imaste oloi newbs (osoi den tha exun peksi sto beta). All an thelete siguria ego tha protimusa to amazon. Afiste pou mpori na gremisti kanenas fournos kai na to feri kai kanena magazi sthn ellada. :shock:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δεν παιζει φιλε μου.Τους πηρα τηλ. και μου ειπαν οτι θα το φερουν 1 μηνα μετα την κυκλοφορια του στη Ευρώπη.50 χρονια πισω ειμαστε!!!

Δημοσ.

Xorxhs!, αν είναι έτσι όπως τα λες τότε ο Παπασωτηρίου προσπαθεί να παραπλανήσει τον κοσμάκη να το κάνει pre-order από τώρα! Ε ρε απατεωνιές.... :evil:

Δημοσ.

Απαράδεκτο αν είναι έτσι.

Τώρα στο site του Παπασωτηρίου λέει 4/2 αλλά αν ισχύει αυτό που λέει ο φίλος Xorxhs θα αργήσει κι άλλο(δεν έχει βγεί ακόμα ημ/νία κυκλοφορίας στην Ευρώπη αλλά δύσκολα θα είναι 4/1 )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...