Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανα freeware παιδια για να σωζω τα δελτια του ant1 απο το site του για να τα βλεπω offline χωρις διακοπες παιζει?

Ευχαριστω!

---------- Προσθήκη στις 23:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:38 ----------

Αυτο το εχει αναφερει κανεις?

https://lastpass.com/index.php

Free online password storage.

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πειτε μου λιγο αν εχετε προβληματα. εμενα μου χτυπαει το mcaffee για trojan

Still, I finally had a little time to address all the reported issues on Unlocker, and Unlocker now supports Windows 7. From a x64 stand point, it took me a couple of hours to get it fully working on my machine. I still have to sign the driver which might require a lot of paperwork, but hopefully it will not take long. For the impatient kind, I can provide alpha versions :)

http://ccollomb.free.fr/unlocker/#download

Επεξ/σία από FarCry
Δημοσ.

Δεν το χω χρησιμοποιήσει στα 7άρια αλλά θυμάμαι πως και σε κάποια παλιότερη έκδοση γκρίνιαζε το antivirus. Το αγνόησα και δεν είδα κάποιο πρόβλημα.

- My antivirus complains about Unlocker, is there any malware? No, Unlocker will always be 100% safe, check my blog for more info.

unlocker

Δημοσ.

2 μικρα και standalone που με εχουν βολεψει παρα πολυ και που δεν ξερω αν εχουν αναφερθει ξανα.

speccy (για πληροφοριες συστηματος)

και

vmt (video memory stress test).

Δημοσ.

To κατέβασα το speccy (όχι το .exe) και είδα μερικά λάθη.Sata δίσκους τους δείχνει IDE, ενώ τον Toshiba τον ονομάζει NULL.

Bέβαια είναι beta το πρόγραμμα..

Δημοσ.
To κατέβασα το speccy (όχι το .exe) και είδα μερικά λάθη.Sata δίσκους τους δείχνει IDE, ενώ τον Toshiba τον ονομάζει NULL.

Bέβαια είναι beta το πρόγραμμα..

Βρε γκαντεμη! Τωρα που ειδα το ποστ σου και πηγα να δω και τι ελεγε στο δικο μου εφαγε ενα κολλημα το pc που ηταν ολο δικο του.

Μετα απο 2-3 καντηλια, 5-6 λαξ και καμια 10αρια πυξ, μου δειχνει τους δισκους μου κανονικα Sata οπως ειναι.

Αλλο ενα μαματο που μ'αρεσει να το χρησιμοποιω και σε pc φιλων για να βρισκω με την μια οτι μαμακιες εχουν κανει και δεν παιζει τπτ μετα ειναι το look into my pc.

Δημιουργει ενα πληρες και ολοκληρωμενο προφιλ του συστηματος που περιλαμβανει πληροφοριες για οτιδηποτε εχεις εγκατεστημενο (hardware & software), οπως επισης και πληροφοριες για services και processes που τρεχουν εκεινη την στιγμη αλλα και αλλα πολλα!

Δημοσ.
To make matters worse Hulu is using encryption to protect the tv streams so that standard downloaders like Orbit Downloader do not function at all.Stream Transport is a new software program for the Windows operating system that can download tv shows from Hulu – and other online video services such as Youtube, Veoh or Dailymotion,

http://www.streamtransport.com/

Δημοσ.
Κανένα free προγραμματάκι για να κάνω update τους drivers του λαπτοπ μου και update το bios;

Την ίδια ερώτηση έχω και γω, γιατί το DriverMax μας τά'κανε ρόιδο..;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Duplicate Cleaner.

Και είχα παλιά και ένα με σήμα την πεταλούδα, αλλά δεν το θυμάμαι..Double killer νομίζω..

ναι... double killer. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ

• Members
Δημοσ.

Όσοι χρησιμοποιούν το Dropbox καλό είναι να έχουν υπόψη τους πως το σύστημα των referrals* άνοιξε κι άλλο και προσφέρει έως και 8GB επιπλέον δωρεάν αποθηκευτικού χώρου. Αυτό σημαίνει πως αν εξαντλήσει κανείς όλα του τα referrals, μπορεί να φτάσει έως και 10GB δωρεάν χώρου.

(Σας έχω πει νομίζω πόσο μου αρέσει αυτό το πρόγραμμα ε; :-D)

* όταν ένας νέος χρήστης κάνει εγγραφή στο dropbox μέσω referral από άλλο χρήστη, τότε και οι δυο χρήστες κερδίζουν επιπλέον 250ΜΒ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...