alexzzz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Απ' ό,τι βλέπω, έχει και επιλογή για να δηλωθεί Premium account από Rapidshare, αλλά δεν είχα τη δυνατότητα να το δοκιμάσω, μη όντας χρήστης της συγκεκριμένης υπηρεσίας. θα το τσεκάρω εγώ Παρσιφαλίδη... και rapidshare premium και depositfiles premium... μόλις πάω σπίτι θα αναφέρω τάχιστα Ένα εφετζιλίδικο που βρήκα προχτές και κάνει την ίδια (αλλά όχι το ίδιο καλά) δουλειά με το TreeSize, είναι το Disk Space Fan. Δεν είναι το ίδιο βολικό (έως καθόλου) αλλά φοβερά eye candy...
Members gsarig Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 θα το τσεκάρω εγώ Παρσιφαλίδη... και rapidshare premium και depositfiles premium... μόλις πάω σπίτι θα αναφέρω τάχιστα Ένα εφετζιλίδικο που βρήκα προχτές και κάνει την ίδια (αλλά όχι το ίδιο καλά) δουλειά με το TreeSize, είναι το Disk Space Fan. Δεν είναι το ίδιο βολικό (έως καθόλου) αλλά φοβερά eye candy... Το πήρε κι εμένα το μάτι μου το Disk Space Fan αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα... Εγώ χρησιμοποιώ το Free Disk Usage Analyzer για αυτή τη δουλειά, που είναι επίσης μια χαρά.
Members gsarig Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 θα τερώ αούτο πα gsarigίδη... (είμαστε πολλοί τελικά ) ...και μιας και πέρασα από δω, ας αναφέρω κι ένα προγραμματάκι που με έχει βολέψει πολύ τις τελευταίες μέρες. Είναι το System Explorer, που, πρακτικά, αντικαθιστά τον Task Manager των Windows, αλλά κάνει και διάφορα άλλα. Στην αρχή το έβαλα απλώς για να το δοκιμάσω, αλλά μετά είδα ότι είναι πολύ βολικό και το έβαλα να τρέχει μόνιμα, αντικαθιστώντας τελείως τον Windows Task Manager. Α, έχει και portable έκδοση.
skiabox Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Εδώ και κάνα δεκαήμερο χρησιμοποιώ τον RDesc, έναν φοβερό και δωρεάν standalone downloader για ένα σωρό filehosts . Βαριέμαι να τους γράφω όλους έναν-έναν, πάρτε ένα screenshot: [ATTACH]27255[/ATTACH] Απ' ό,τι βλέπω, έχει και επιλογή για να δηλωθεί Premium account από Rapidshare, αλλά δεν είχα τη δυνατότητα να το δοκιμάσω, μη όντας χρήστης της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Για premium χρηστες rapidshare πιστευω οτι το καλυτερο ειναι το JDownloader. ---------- Προσθήκη στις 13:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:03 ---------- XMedia Recode is an All In One video converter and audio converter Tool. Convert DVD, AVI, MP4, 3GP, WMV, ASF, MKV, etc. Profiles for most devices like iPod, iPhone, Samsung, SonyEricsson, Zune, PSP, Blackberry, LG, etc. German site but english language setting available. Gui for FFMPEG. Πολυ καλος converter. Freeware - τρεχει και στα αγγλικα (μη σας ξεγελα η εικονα)
Members gsarig Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Και το link: http://www.xmedia-recode.de/
lambros Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 καποιο freeware για εγγραφη μεσω βιντεο ιν απο μια καρτα πολυ παλια που εχει προγραμμα μονο για win98?? οδηγους βρηκα.
antonl Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 θα το τσεκάρω εγώ Παρσιφαλίδη... και rapidshare premium και depositfiles premium... μόλις πάω σπίτι θα αναφέρω τάχιστα [...] Επειδή το «τάχιστα» του alexzzzzzz είναι σχετικό (), να πω ότι μια χαρά δουλεύει και με premium rapidshare. Το κακό είναι πως δεν υποστηρίζει segmented downloading. Το καλό σε σχέση με τον jDownloader είναι πως δεν έχει τ αρνητικά της java.
Members gsarig Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δεν έχω προσέξει αν έχει αναφερθεί, αλλά το Aviary, μια φανταστική online σουίτα επεξεργασίας εικόνας(και όχι μόνο) εγκατέλειψε το επί πληρωμή πρόγραμμά της και είναι πια εντελώς δωρεάν. Περιλαμβάνει image editor, vector editor, audio editor και διάφορα άλλα. Αυτό που μεταξύ άλλων μου άρεσε είναι ότι μπορείς να μεταβείς από τη μία εφαρμογή στην άλλη, με παρόμοιο τρόπο με τον οποίο π.χ. μεταβαίνεις από το Photoshop στο Indesign. Όσοι ψάχνεστε με online εφαρμογές αξίζει σίγουρα να του ρίξετε μια ματιά - εγώ πάντως πολύ θα ήθελα να είχε και offline έκδοση. Πλήρη παρουσίαση με screenshots του έχω κάνει κι εδώ, αλλά το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι απλώς να μπείτε στο site και να παίξετε - δεν χρειάζεται καν εγγραφή για μια απλή δοκιμή (αν και η εγγραφή τους είναι πολύ απλή - ζήτημα δευτερολέπτων θα έλεγα).
alexzzz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Επειδή το «τάχιστα» του alexzzzzzz είναι σχετικό (), να πω ότι μια χαρά δουλεύει και με premium rapidshare.Το κακό είναι πως δεν υποστηρίζει segmented downloading. Το καλό σε σχέση με τον jDownloader είναι πως δεν έχει τ αρνητικά της java. όχι απλά σχετικό... τώρα γύρισα σπίτι αλλά δεν θα το δοκίμαζα σήμερα... πάλι καλά που το ανέλαβες
nekisia Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 "fast tone" σαν image viewer. "avg" για antivirus. "thekmplayer" για αναπαραγωγη media. "auslogic disk defrag" για ανασυγκροτηση. "glary utilities" για καθαρισμα απο σαβουρα. "format factory" για μετατροπη αρχειων media.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα