Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι.

Έχω το jkdefrag (GUI)

,έχω 2 σκληρούς πανω,ενα 250 (με Windows μεσα) και εναν 500αρη με αρχεία.

όταν επιλέγω για τον δεύτερο Analyze,Defrag,Fast Optimization τελειωνει σε ένα λεπτό,τι φταίει?

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Members
Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι.

Έχω το jkdefrag (GUI)

,έχω 2 σκληρούς πανω,ενα 250 (με Windows μεσα) και εναν 500αρη με αρχεία.

όταν επιλέγω για τον δεύτερο Analyze,Defrag,Fast Optimization τελειωνει σε ένα λεπτό,τι φταίει?

Μπορεί να λέω και χαζομάρα, αλλά μήπως ο συγκεκριμένος δίσκος έχει λίγα και μεγάλα αρχεία (π.χ. ταινίες); Φαντάζομαι ότι σε αυτή την περίπτωση δεν θα χρειάζεται και ιδιαίτερο defragment.

Δημοσ.

Εδώ και μερικές μέρες χρησιμοποιώ το Oxelon Media Converter. Μετατρέπει video και ήχο σε διάφορα formats...

Σκυλί και βολικό για τα γούστα μου... και φυσικά freeware

edit: ξέχασα να αναφέρω ότι έχει και windows Explorer integration ή όπως λέμε στο χωρίο μου "μενού δεξί κλικ"

• Members
Δημοσ.
Εδώ και μερικές μέρες χρησιμοποιώ το Oxelon Media Converter. Μετατρέπει video και ήχο σε διάφορα formats...

edit: ξέχασα να αναφέρω ότι έχει και windows Explorer integration ή όπως λέμε στο χωρίο μου "μενού δεξί κλικ"

ωραίο φαίνεται. και το windows explorer integration (εμείς στο δικό μου χωριό έτσι το ξέραμε πάντως :P) πολύ βολικό.

Δοκίμασες και τα plugins που δίνει προαιρετικά για κατέβασμα; κάνουν κάτι ενδιαφέρον;

Δημοσ.

παιδια καλησπερα

υπαρχει καποιο προγραμματακι που να δειχνει αν εχω πατημενο ή οχι

το CAPS LOCK? γιατι ο φορητος μου δεν εχει καποια σχετικη ενδειξη

thanks

Δημοσ.

Μπορείς να ψάξεις για κάτι τέτοιο και να πέσεις πάνω σε κάτι τέτοιο.

Πάντως πιθανόν πιο γρήγορα να διαπιστώσεις αν το caps lock είναι πατημένο αν γράψεις ένα γράμμα, παρά αν κοιτάξεις πρώτα το system tray :)

Δημοσ.

ok σε ευχαριστω φιλε μου

χωρις παρεξηγηση για το google που μπορουσα να ψαξω και εγω απλα

με ενδιαφερει αν καποιος εχει χρησιμοποιησει κατι και ξερει

για αυτο και ρωταω εδω γιατι εκει παντα βρισκεις πολλα και διαφορα

να σαι καλα

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα :>

Το googling το ανέφερα γιατί μιας και δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ίσως να μπορούσες να βρεις κάτι που σε βόλευε καλύτερα. Εφόσον δεν απαντήσει κάποιος άλλος που ήδη χρησιμοποιεί κάποιο τέτοιο πρόγραμμα κι είναι ευχαριστημένος απ αυτό.

Δημοσ.
Μπορεί να λέω και χαζομάρα, αλλά μήπως ο συγκεκριμένος δίσκος έχει λίγα και μεγάλα αρχεία (π.χ. ταινίες); Φαντάζομαι ότι σε αυτή την περίπτωση δεν θα χρειάζεται και ιδιαίτερο defragment.

Βασικά σευχαριστώ έστω και καθυστερημένα.

η αληθεια είναι οτι αυτός ο δισκος έχει μεγάλα αρχεία,βεβαια λίγα δεν τα λες.

απλα αναρωτιόμουνα μήπως έχει τίποτα σφάλματα ο δίσκος και γιαυτό τελειώνει τόσο γρήγορα η δουλειά,

δηλαδή λές να ναι φυσιολογικό ας πούμε να τελειώνει σε 3 λεπτά?

Δημοσ.

Αν είναι σχετικά λίγος ο ελεύθερος χώρος, πιθανόν αυτός να μην αρκεί για να μετακινήσει τα μεγάλα αρχεία που βρίσκονται εκεί ώστε να γίνει το defrag τους.

Αν τον χρησιμοποιείς πάντως σαν αποθήκη για ταινίες/ISOs δε νομίζω να χρειάζεται defragment.

Δημοσ.

Κατεβαίνει...:-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ και κάνα δεκαήμερο χρησιμοποιώ τον RDesc, έναν φοβερό και δωρεάν standalone downloader για ένα σωρό filehosts . Βαριέμαι να τους γράφω όλους έναν-έναν, πάρτε ένα screenshot:

post-4351-129063068712_thumb.png

Απ' ό,τι βλέπω, έχει και επιλογή για να δηλωθεί Premium account από Rapidshare, αλλά δεν είχα τη δυνατότητα να το δοκιμάσω, μη όντας χρήστης της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Επεξ/σία από parsifal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...