Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδες παιζει ενα προγραμματακι για ISO αρχεια με εικονα μια τιγρη η ενα λιονταρακι , ενα πορτοκαλι .. Ποιο ειναι ?

Δημοσ.
Παιδες παιζει ενα προγραμματακι για ISO αρχεια με εικονα μια τιγρη η ενα λιονταρακι , ενα πορτοκαλι .. Ποιο ειναι ?

Ρίξε μια ματιά στα εικονίδια εδώ μπας και σε βολέψει κανα άλλο ζωντανό :P

Δημοσ.

Σχετικά με την ημερομηνία, τα λένε λίγο μπερδεμένα στη σχετική ανακοίνωση στο forum τους ή είναι ιδέα μου;

http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=65482

25/1/2010 έγινε όντως release η 2.0 final; Και ακόμη δεν εμφανίζεται μήνυμα αναβάθμισης όταν κάνεις έλεγχο για updates από το Help menu... ; :rolleyes:

Δημοσ.
Σχετικά με την ημερομηνία, τα λένε λίγο μπερδεμένα στη σχετική ανακοίνωση στο forum τους ή είναι ιδέα μου;

http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=65482

25/1/2010 έγινε όντως release η 2.0 final; Και ακόμη δεν εμφανίζεται μήνυμα αναβάθμισης όταν κάνεις έλεγχο για updates από το Help menu... ; :rolleyes:

φιναλ ειναι

-- 2010-01-25: Version 2.0 (build 17920)

- Change: update TCP/IP overhead estimation

- Fix: handle wrapping in uTP timestamps

- Fix: Crash in setup dialog when dialog is exited before server list is downloaded.

-- 2010-01-21: Version 2.0 RC4 (build 17875)

- Change: Speedguide does not prompt for user selection if geolocated server list fetch successful

- Fix: Folder icons for add torrent in Windows 7

- Fix: rate limiting problem when using calc_overhead and switching between unlimited and rate limited upload or download

- Change: added second upload and download graphs that include the estimated TCP/IP overhead

- Fix: GUI issue where some strings would be truncated for some translations

- Fix: Flags in peers tab

- Fix: Broken toolbar images if Windows theme is changed

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο απλό, μικρό κ εύχρηστο util που να κάνει multiple ping μέσα σε ένα δίκτυο και να μπορεί να σώζει τη λίστα με τα hosts που του ζητήθηκε να πινκγάρει;

Δημοσ.

Αν και μπορεί να γίνει εύκολα με το ping command των Windows σε ένα batch file και ανακατεύθυνση της εξόδου ( > ) σε αρχείο, ορίστε ένα πιο αυτόματο utility: PingInfoView από NirSoft. Το site έχει μία πληθώρα κι άλλων τέτοιων μικρών, ελαφριών και πρακτικών utilities, ρίξτε του μια ματιά όσοι θέλετε.

Δημοσ.

Υπάρχει ένα πρόγραμμα που εξάγει περιεχόμενα φακέλων σε αρχείο για εκτύπωση κλπ, σε διάφορες μορφές, αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε.

Αν υπάρχει κάτι παρόμοιο και για cd, καλοδεχούμενο..

Δημοσ.

Τα κατέβασα και τα δυό, και μάλλον το πρώτο που είναι μικρότερο, χωρίς install και βλέπεις και σε txt τα αποτελέσματα, θα μου κάνει αυτό που θέλω..

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Αν και μπορεί να γίνει εύκολα με το ping command των Windows σε ένα batch file και ανακατεύθυνση της εξόδου ( > ) σε αρχείο, ορίστε ένα πιο αυτόματο utility: PingInfoView από NirSoft. Το site έχει μία πληθώρα κι άλλων τέτοιων μικρών, ελαφριών και πρακτικών utilities, ρίξτε του μια ματιά όσοι θέλετε.

Thanks Parsifal! Άμεση απάντηση κ εγώ χαμπάρι! Όντως η Nirsoft με έχει σώσει πολλές φορές με τα προγραματάκια της, το είχα ξεχάσει τελείως το PingInfoView...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...