GiorgosH Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Έχει κανείς υπόψη του κάποιο προγραμματάκι για δημιουργία προγράμματος για σχολείο, φροντιστήριο, κτλ για να γίνεται σωστή κατανομή των ωρών διδασκαλίας?? Κάπου είχα δει παλιότερα κάτι αλλά δεν μπορώ να το βρω
leftezi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Όποιος το βρει, με ενδιαφέρει κι εμένα, παιδιά.
adi32 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 http://www.smileygenerator.us/tools/animation_tools/gifresize/crop/ Online αμεση διαμορφωση μεγεθους animated gif
parsifal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Έκδοση 5 για το TeamViewer, με μερικά νέα features. Τα δύο πρώτα είναι και αυτά που ξεχωρίζουν ως πιο «φαντεζί»: 1. Συνομιλία audio/video 2. Παρουσίαση στο άλλο άκρο του παραθύρου μίας συγκεκριμένης εφαρμογής μόνο αντί ολόκληρου του desktop
lambros Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Αντι του nero ποιο freeware προγραμμα προτεινετε που να γραφει και video-dvd.
lambros Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 ναι αλλa εγω 8ελω να γραφω video_ts και εχω λειτουργικο win7.
parsifal Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 1. Το πρόγραμμα παίζει μια χαρά σε Windows 7 2. Στο επίσημο forum του, ενότητα Guides, υπάρχουν άνω του ενός οδηγοί γι' αυτό που ζητάς: How to write DVD Video (IFO/BUP/VOB) files to a double layer disc Burning DVD Video files directly to single layer media with ImgBurn Burning DVD Video files directly to double layer media with ImgBurn
antonl Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Γνωρίζει κανείς κάποιον virtual PDF printer που να διατηρεί τα hyperlinks που υπάρχουν στο αρχικό αρχείο και στο PDF που παράγει; Δοκίμασα CutePDF Writer, Foxit PDF Printer, PrimoPDF και όλοι κάνουν convert τα hyperlinks σε απλό (μπλε και υπογραμμισμένο) κείμενο. Η αρχική πηγή είναι μια html σελίδα αν αυτό παίζει κάποιον ρόλο.
Members gsarig Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Members Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Αν και το συγκεκριμένο (links στο pdf) δεν το έχω δοκιμάσει, δοκίμασε και το PDFCreator - γενικά είναι πολύ καλή δωρεάν λύση και ίσως να το κάνει...
parsifal Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα, καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία πάνω απ' όλα! Μόλις ανέβασα στο Insomnia Wiki έναν οδηγό για το freeware MPEG-4/AVC encoding frontend RipBot264. Enjoy!
antonl Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Αν και το συγκεκριμένο (links στο pdf) δεν το έχω δοκιμάσει, δοκίμασε και το PDFCreator - γενικά είναι πολύ καλή δωρεάν λύση και ίσως να το κάνει... Δυστυχώς τζίφος και μ αυτό. Όπως και με ένα doPDF. Τελικά ίσως γίνεται μόνο μέσω κάποιας σουίτας της Adobe...
antonl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 http://www.pdfzilla.com/ Εκτός του ότι δεν είναι free (10 tries) και είναι offtopic (αλλά αν έκανε τη δουλειά μου θα μπορούσα ίσως να του το συγχωρέσω ) κάνει ακριβώς το αντίθετο απ αυτό που θέλω PDF->HTML. Εγώ ζητάω HTML->PDF
FarCry Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Εκτός του ότι δεν είναι free (10 tries) και είναι offtopic (αλλά αν έκανε τη δουλειά μου θα μπορούσα ίσως να του το συγχωρέσω ) κάνει ακριβώς το αντίθετο απ αυτό που θέλω PDF->HTML. Εγώ ζητάω HTML->PDF δε το εβαλα για σενα ρε δεν ηξερα οτι δεν ειναι free. μπερδευτικα με το free download... βεβαια μπορεις να αποκτησεις free licence αν γραψεις review http://www.pdfzilla.com/review.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα