Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς υπόψη του κάποιο προγραμματάκι για δημιουργία προγράμματος για σχολείο, φροντιστήριο, κτλ για να γίνεται σωστή κατανομή των ωρών διδασκαλίας?? Κάπου είχα δει παλιότερα κάτι αλλά δεν μπορώ να το βρω :(

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έκδοση 5 για το TeamViewer, με μερικά νέα features. Τα δύο πρώτα είναι και αυτά που ξεχωρίζουν ως πιο «φαντεζί»:

1. Συνομιλία audio/video

2. Παρουσίαση στο άλλο άκρο του παραθύρου μίας συγκεκριμένης εφαρμογής μόνο αντί ολόκληρου του desktop

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

1. Το πρόγραμμα παίζει μια χαρά σε Windows 7

2. Στο επίσημο forum του, ενότητα Guides, υπάρχουν άνω του ενός οδηγοί γι' αυτό που ζητάς:

How to write DVD Video (IFO/BUP/VOB) files to a double layer disc

Burning DVD Video files directly to single layer media with ImgBurn

Burning DVD Video files directly to double layer media with ImgBurn

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς κάποιον virtual PDF printer που να διατηρεί τα hyperlinks που υπάρχουν στο αρχικό αρχείο και στο PDF που παράγει;

Δοκίμασα CutePDF Writer, Foxit PDF Printer, PrimoPDF και όλοι κάνουν convert τα hyperlinks σε απλό (μπλε και υπογραμμισμένο) κείμενο. Η αρχική πηγή είναι μια html σελίδα αν αυτό παίζει κάποιον ρόλο.

• Members
Δημοσ.

Αν και το συγκεκριμένο (links στο pdf) δεν το έχω δοκιμάσει, δοκίμασε και το PDFCreator - γενικά είναι πολύ καλή δωρεάν λύση και ίσως να το κάνει...

Δημοσ.
Αν και το συγκεκριμένο (links στο pdf) δεν το έχω δοκιμάσει, δοκίμασε και το PDFCreator - γενικά είναι πολύ καλή δωρεάν λύση και ίσως να το κάνει...

Δυστυχώς τζίφος και μ αυτό. Όπως και με ένα doPDF. Τελικά ίσως γίνεται μόνο μέσω κάποιας σουίτας της Adobe...

Δημοσ.

Εκτός του ότι δεν είναι free (10 tries) και είναι offtopic (αλλά αν έκανε τη δουλειά μου θα μπορούσα ίσως να του το συγχωρέσω :P) κάνει ακριβώς το αντίθετο απ αυτό που θέλω PDF->HTML. Εγώ ζητάω HTML->PDF :)

Δημοσ.
Εκτός του ότι δεν είναι free (10 tries) και είναι offtopic (αλλά αν έκανε τη δουλειά μου θα μπορούσα ίσως να του το συγχωρέσω :P) κάνει ακριβώς το αντίθετο απ αυτό που θέλω PDF->HTML. Εγώ ζητάω HTML->PDF :)

δε το εβαλα για σενα ρε :P

δεν ηξερα οτι δεν ειναι free. μπερδευτικα με το free download...:o

βεβαια μπορεις να αποκτησεις free licence αν γραψεις review :P

http://www.pdfzilla.com/review.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...