Members gsarig Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα σε όλους τους φρηγουερ-άκηδες! Πριν κάτι φεγγάρια, είχα κάνει ένα post για το Console, ένα frontend για το cmd.exe των Windows. Πέρασα σε Windows 7 πρόσφατα και δυστυχώς απ' όσα διαβάζω στο φορουμάκι τους, τραβάει μεγάλα ζόρια με τα Win7. Μήπως κάποιος έχει υπόψη του κάποιο αντίστοιχο προγραμματάκι, να ψάξουμε μήπως παίζει καλά στα 7... ; Πολύ καλό το Console. Κατέβασα την τελευταία beta έκδοσή τους και παίζω λίγο σε Windows 7 32bit. Δείχνει να τρέχει μια χαρά, αλλά η αλήθεια είναι πως πέρα από το ipconfig δεν ξέρω και καμία άλλη εντολή για να το δοκιμάσω (χρησιμοποιώ σπάνια το cmd). Πάντως από άποψη λειτουργικότητας έχει το βασικό χαρακτηριστικό που ήθελα: δυνατότητα εύκολης επιλογής του κειμένου και αντιγραφής του, ενώ πολύ πρακτική είναι και η δυνατότητα αλλαγής του μεγέθους του παραθύρου. Καλοδεχούμενες είναι φυσικά και οι εικαστικές παρεμβάσεις που μπορείς να του κάνεις. Εγώ πάντως ήδη το καρφίτσωσα στο start menu και θα το προτιμώ από το cmd (για τα λίγα που το θέλω ίσως και να με καλύπτει παρά τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί στα 7).
parsifal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Στην τελική ευθεία ο Thunderbird 3: Πρώτο Release Candidate build.
KWSN_Men Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ερώτηση. Που σώζει τα e-mails ο Thunderbird? Έκανα import από Outlook Express και ο χώρος που καταλαμβάνει ο φάκαλός του κάτι μου δείχνει ότι δεν τα σώζει εκεί...
Bourdoulas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να δεις που τα αποθηκεύει από το Account Settings -> Server Settings του λογαριασμού σου -> Local directory.
Members gsarig Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ερώτηση. Που σώζει τα e-mails ο Thunderbird? Έκανα import από Outlook Express και ο χώρος που καταλαμβάνει ο φάκαλός του κάτι μου δείχνει ότι δεν τα σώζει εκεί... Πρώτα βρες το προφίλ του TB. Αυτό μπορείς να το κάνεις εύκολα πηγαίνοντας start / run και πατώντας %appdata% . Στο παράθυρο που θα ανοίξει πήγαινε στο φάκελο Thunderbird/Profiles/ και άνοιξε τον φάκελο που έχει την κατάληξη .default (το πρώτο του μέρος, πριν από την τελεία, θα αποτελείται από μια σειρά τυχαίων γραμμάτων και αριθμών – π.χ. afsf3434df.default) Μέσα στον φάκελο “Local Folders” θα δεις λογικά κάποια αρχεία που είναι χωρίς κατάληξη και έχουν το ίδιο όνομα με αυτό των φακέλων που χρησιμοποιείς στο Thunderbird (π.χ. Inbox, Drafts, Sent κλπ.). Εκεί είναι νομίζω που αποθηκεύονται τα e-mail. Σε περίπτωση που δεν τα βρεις εκεί, ψάξε στους φακέλους που βρίσκονται μέσα στο .default (δεν θα είναι πολλοί). Θα καταλάβεις ότι τα βρήκες αν τα αρχεία α. δεν έχουν κατάληξη, β. έχουν το ίδιο όνομα με τα ονόματα που έχεις δώσει στους φακέλους σου στο Thunderbird και γ. έχουν ένα σχετικά σεβαστό μέγεθος (ανάλογα με τον όγκο των e-mails σου φυσικά).
parsifal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Το MozillaZine έχει εξαιρετική knowledgebase "for all things Mozilla" : http://kb.mozillazine.org/Profile_folder_-_Thunderbird#Files_and_folders_in_the_profile
skiabox Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Εβαλα το digsby.Πολυ καλο και βλεπεις και αν εχεις email. Επισης πιανει 20mb στη μνημη ενω το msn messenger πιανει 30mb.
alexzzz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Ένας ακόμα ευχαριστημένος πελάτης... θα κονομήσουμε πάλι από τα ποσοστά
skiabox Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Αν βαλουν και το skype μεσα στους messengers που υποστηριζει θα αγγιξει το τελειο!
FarCry Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Αν βαλουν και το skype μεσα στους messengers που υποστηριζει θα αγγιξει το τελειο! δε γινεται γιατι ειναι κλειστο πρωτοκολλο
doutsos13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Notepad ++ ιδανικός! για( html,xhtml,php....κλπ)
parsifal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 EasyFinderMP3 - Freeware προγραμμα αναζήτησης πολυμέσων στον υπολογιστή σας Σχετικό thread: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=346762 Ξεκαθαρίζω ότι δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη!
skiabox Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Notepad ++ ιδανικός! για( html,xhtml,php....κλπ) +1 απο εμενα που το χρησιμοποιω εδω και πολυ καιρο!
maitred Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Αν θέλετε να καθαρίσετε τους δίσκους σας από διπλά, τριπλά και γενικά πολλαπλά αρχεία μια δωρεάν αλλά και open source λύση είναι το Duplicate Files Finder.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα