DioNiSis_000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 υπαρχει κανενας free audio editor σε στυλ του nero wave editor που να μπορει να ανοιγει και αρχεια βιντεο ως αρχεια ηχου και να τα επεξεργαζεται/αποθηκευει ως αρχεια ηχου ?
Members gsarig Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 υπαρχει κανενας free audio editor σε στυλ του nero wave editor που να μπορει να ανοιγει και αρχεια βιντεο ως αρχεια ηχου και να τα επεξεργαζεται/αποθηκευει ως αρχεια ηχου ? Έχω την εντύπωση πως και με το VLC μπορείς να το κάνεις αυτό (αποθήκευση βίντεο μόνο ως αρχείο ήχου). Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά νομίζω πως γίνεται edit: να κι ένα σχετικό tutorial: http://www.howtogeek.com/howto/2719/how-to-convert-video-files-formats-to-mp3-with-vlc/
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Και με ΚΜPlayer, και (μάλλον) με περισσότερες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Και με ΚΜPlayer, και (μάλλον) με περισσότερες επιλογές Όντως, αν ενεργοποιήσεις το Advanced menu στο Options, σου εμφανίζει επιλογή Capture όπου έχει και "σύλληψη" audio only. (η πλάκα είναι ότι KMPlayer χρησιμοποιώ κι εγώ, αλλά δεν το είχα προσέξει τόσο καιρό - δεν μου είχε χρειαστεί βέβαια και ποτέ)
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 (η πλάκα είναι ότι KMPlayer χρησιμοποιώ κι εγώ, αλλά δεν το είχα προσέξει τόσο καιρό - δεν μου είχε χρειαστεί βέβαια και ποτέ) άσε ρε, λες και φτάνει μια ζωή για να μάθει/ψάξει/συνηθίσει κανείς το μενού του ΚΜ
parsifal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Το Shareaza έβγαλε νέο stable release μετά από 13+ μήνες!
parsifal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Paint.NET v3.5 Stable. Πόσο "stable" είναι, θα μας πει ο washcloud!
Members gsarig Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Paint.NET v3.5 Stable. Πόσο "stable" είναι, θα μας πει ο washcloud! Άντε, επιτέλους! Καιρός να το κατεβάσω κι εγώ... Αν και γενικά χρησιμοποιώ το Gimp, για πιο "καθημερινές" δουλειές προτιμώ το Paint.NET
washcloud Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Paint.NET v3.5 Stable. Πόσο "stable" είναι, θα μας πει ο washcloud! χα, έπαιξες κι έχασες φίλτατε... Ναι πήγε να κάνει αναβάθμιση σήμερα, αλλά του έκανα τάκλιν, γιατί οι μπέτα δεν την παλεύανε με κάτι αντ-ον που είχα....
Members gsarig Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Πάντως εγώ που το εγκατέστησα βλέπω ότι γενικά είναι πολύ γρήγορο στο άνοιγμα (πιο γρήγορο από παλιότερες εκδόσεις), ενώ έχει ομορφύνει αρκετά!
Members gsarig Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 κοίτα, δεν χρησιμοποιώ τέτοια προγράμματα σε καθημερινή βάση και δεν μπορώ να τα κρίνω σε βάθος, αλλά από αυτό που είδα με μια γρήγορη ματιά οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές σε σχέση με την προηγούμενη σταθερή έκδοση, κυρίως σε ό,τι αφορά την ταχύτητα και την εμφάνιση. Επίσης, η διαχείριση του κειμένου που εισάγεις σε μια εικόνα μου φαίνεται βελτιωμένη...
FarCry Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Πάντως εγώ που το εγκατέστησα βλέπω ότι γενικά είναι πολύ γρήγορο στο άνοιγμα (πιο γρήγορο από παλιότερες εκδόσεις), ενώ έχει ομορφύνει αρκετά! συμφωνω και επαυξανω. στο netbook τα σπαει :-D
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Απορώ γιατί τόσο καιρό δεν είχα το asap utilities.... http://www.asap-utilities.com/ Για σας που χρησιμοποιείτε πολύ excel.
parsifal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα σε όλους τους φρηγουερ-άκηδες! Πριν κάτι φεγγάρια, είχα κάνει ένα post για το Console, ένα frontend για το cmd.exe των Windows. Πέρασα σε Windows 7 πρόσφατα και δυστυχώς απ' όσα διαβάζω στο φορουμάκι τους, τραβάει μεγάλα ζόρια με τα Win7. Μήπως κάποιος έχει υπόψη του κάποιο αντίστοιχο προγραμματάκι, να ψάξουμε μήπως παίζει καλά στα 7... ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα