Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το digsby ειναι ελαφρυ?

Αν ειναι ελαφρυ συμφερει αντι να τρεχεις ολα τα αλλα και να σου πιανουν μνημη!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:01 ----------

Βλεπω δεν υποστηριζει skype ομως!

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Members
Δημοσ.
Αυτο το digsby ειναι ελαφρυ?

Αν ειναι ελαφρυ συμφερει αντι να τρεχεις ολα τα αλλα και να σου πιανουν μνημη!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:01 ----------

Βλεπω δεν υποστηριζει skype ομως!

Τώρα που το κοίταξα, γύρω στα 10ΜΒ πιάνει. Ελαφρύ μου φαίνεται πάντως, δεν μπορώ να πω πως τις 2-3 μέρες που το χρησιμοποιώ μου έχει επιβαρύνει το σύστημα.

Γενικά πάντως είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το πρόγραμμα και νομίζω πως το προτιμώ από το pidgin.

Δημοσ.
Ένα πολύ αξιόλογο graphics software, το Paint.NET, φαίνεται πως βαδίζει ολοταχώς για νέο milestone release. Πριν δύο ημέρες δόθηκε publicly η πρώτη beta της έκδοσης 3.5 με αρκετές και ενδιαφέρουσες αλλαγές+βελτιώσεις:

Beta 2 is out!

Δημοσ.

Εδώ και μερικές εκδόσεις, το δωρεάν πρόγραμμα defragmentation (ή αποκερματισμού αν θέλετε) JkDefrag έχει αλλάξει όνομα σε MyDefrag. Όσοι το χρησιμοποιείτε, ας το έχετε κατά νου...

Δημοσ.
Εδώ και μερικές εκδόσεις, το δωρεάν πρόγραμμα defragmentation (ή αποκερματισμού αν θέλετε) JkDefrag έχει αλλάξει όνομα σε MyDefrag. Όσοι το χρησιμοποιείτε, ας το έχετε κατά νου...

http://www.mydefrag.com/

• Members
Δημοσ.

Συγνώμη που διακόπτω αυτή τη ρομαντική στιγμή :P, αλλά θα προτείνω κι εγώ ένα μικρό freeware που με βόλεψε: CopyPath λέγεται και δίνει τη δυνατότητα να αντιγράψετε τα filenames πολλών μαζί αρχείων απευθείας από το μενού του δεξιού κλικ των Windows.

Μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσα το clipname για αυτή τη δουλειά (το είχα παρουσιάσει μάλιστα και σε παλαιότερο post), αλλά σε κάποιους υπολογιστές δεν μου διάβαζε σωστά τους ελληνικούς χαρακτήρες. Το Copypath ευτυχώς δεν έχει τέτοιο πρόβλημα, γι' αυτό και το προτιμώ.

Απλά έχετε υπόψη ότι από ότι διάβασα, το CopyPath, στην έκδοση 1.1 εμφανίζει προβλήματα όταν εγκαθίσταται σε 64bit συστήματα

Σημείωση: Στα Windows Vista αλλά και στα 7, η αντιγραφή της διαδρομής πολλών αρχείων ή φακέλων μπορεί να γίνει χωρίς πρόσθετες εφαρμογές, απλώς επιλέγοντας τα αρχεία και πατώντας Crtl + Shift + δεξί κλικ / copy as path (ή «αντιγραφή ως διαδρομής» στα ελληνικά) και εναλλακτικά, με Ctrl+Shift+C. Το μειονέκτημα αυτής της λύσης, ωστόσο, είναι ότι αντιγράφει ολόκληρη τη διαδρομή και δεν δίνει τη δυνατότητα αντιγραφής μόνο των ονομάτων των επιλεγμένων αρχείων.

Δημοσ.
Σημείωση: Στα Windows Vista αλλά και στα 7, η αντιγραφή της διαδρομής πολλών αρχείων ή φακέλων μπορεί να γίνει χωρίς πρόσθετες εφαρμογές, απλώς επιλέγοντας τα αρχεία και πατώντας Crtl + Shift + δεξί κλικ / copy as path

Αρκεί Shift+δεξί κλικ για να εμφανιστεί το "Copy As Path" item στο context menu...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...