Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανονικά, με το που θα γράψεις κι ένα έστω γράμμα, θα έπρεπε να σου βγάλει αποτελέσματα στη λίστα από κάτω - κουμπί για search δεν υπάρχει. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Δεν δοκιμάζεις μια απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση;

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν δοκιμάζεις μια απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση;

Ναι !!!

Μια επανεκατάσταση του προγράμματος έλυσε το πρόβλημα.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Καλά που σου 'τυχε το πρόβλημα και το επανέφερες στην επιφάνεια. :o

Καταπληκτικό ψαχτήρι το everything! Εμένα στα vista δε μου λειτουργούσε ποτέ σωστά η αναζήτηση. Τώρα βρήκα το σούπερ εργαλείο!

Να 'σαι καλά κι εσύ BalDwin που το πρότεινες. :-D

Όσο για το truecrypt πολύ καλό αλλά η τελευταία έκδοση στα vista ήταν πολύ προβληματική. Πισωγύρισα σε μία που ήταν ένα χρόνο πίσω τουλάχιστον (την v4.3).

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είναι δύσκολο να επιλέξει κανείς κι έτσι θα αναφέρω ορισμένα για Windows που όταν τα πρωτο-χρησιμοποίησα μου προκάλεσαν μια έντονη ρε-να-το-ήξερα-νωρίτερα αντίδραση:

- Allway Sync, για συγχρονισμό δεδομένων [link]

- Wireshark, για τη διερεύνηση δικτυακών θεμάτων ή/και την ίαση της περιέργειας [link]

- CamStudio, screen recording, απλό, εύχρηστο, ικανοποιητικό για απλές εφαρμογές [link]

- Advanced SystemCare, (προφανώς) για Windows και συγκεκριμένα για να κάνει το χαμαλίκι όταν πρέπει να συμμαζέψεις ένα κακοποιημένο PC, πλήθος εργαλείων σε ένα [link]

- Mendeley Desktop, αν κανείς ασχολείται με έρευνα αλλά ίσως και γενικότερα όποιος έχει πνιγεί σε σκόρπια κι ανοργάνωτα pdfs θα με θυμηθεί [link]

- Publish or Perish, και πάλι για όσους ασχολούνται με έρευνα ώστε στον ελεύθερο χρόνο τους να ασχολούνται με το πόσο οι υπόλοιποι ασχολούνται με έρευνα [link]

Δημοσ.

Δοκιμάστε Seamonkey! Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος, (ακόμη, αν και μυρίζει πολύ Firefox), αλλά είναι ο ταχύτερος!

Δημοσ.

το σίγουρα γρήγορο, είναι η ταχύτητα με την οποία κατεβαίνει το installer απ' το site τους......για να δούμε και τί άλλα πσάρια πχιάνει...

Δημοσ.

Δεν έχουν τελειοποιήσει ορισνμένες ενδολειτουργίες του ακόμη, αλλά είναι στην ίδια ακριβώς πλατφόρμα του Firefox κι αυτό είναι ευνόητο τι σημαίνει. Το πακέτο είναι ενιαίο για μηνύματα κ.λπ. Σαν να είναι ο Firefox & o Thunderbird ένα πρόγραμμα.

Δημοσ.

...και όπου FF, εγώ κόβω λάσπη.

Όντως, "παρομοίως άθλιο" interface...και ακόμα και ο Chrome πιο γρήγορα μου ανοίγει.

(ενδεικτικά "ενοχλητική" ήταν η επιλογή για...startup with windows, με την..."δικαιολογία" ότι μιας και θα φορτώσει στη RAM, θα...ανοίγει -στο πρώτο του startup- πιο γρήγορα...

Χάντρες και καθρεφτάκια δηλαδή...

Σε δική μου μετάφραση, "κάθε φορά που θα ανοίγει το pc σας, θα καθυστεράει και λίγο παραπάνω")

...Opera και πάλι Opera για ταχύτητα ΚΑΙ φάτσα - εδώ και 4 χρόνια...

*...ΚΑΙ για "άπειρες" ευκολίες. Μη ξεχνιέμαι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις δοκιμάσει τον Opera 10, μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ αν υπάρχουν σελίδες που κολλάει ή δεν τις ανοίγει χωρίς ενεργοποιημένο turbo, με ταχύτητες γύρω στα 11 Mbps; Π.χ. δεν ανοίγει τη σελίδα http://www.ethnos.gr/ χωρίς turbo, ή και γενικότερα καθυστερεί άλλες με/ή/χωρίς turbo. Ενώ είναι αξιαγάπητος...

Τέλος πάντων, ο Opera 10, αν και με τόσες καινοτομίες, αν και συμπαθητικός, εξακολουθεί να παρουσιάζει ως και περίεργες αποκρίσεις μερικές φορές και θα πρέπει να κάνει πολλά για να σκαρφαλώσει ψηλά στη δημοτικότητα. Μπορεί να είναι ασφαλής και ενδιαφέρων, αλλά πολλές φορές παιδεύει, κυρίως επειδή κάποια πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά με την ενσωμάτωση του turbo. Ακόμη δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να παιδεύομαι με την αντιγραφή εικόνων από μια σελίδα. Ακόμη και με τον απαράδεκτο ΙΕ εικόνες και σχήματα, (και όχι μόνο κείμενο), επιλέγονται ταυτόχρονα, χωρίς να πρέπει να κάνεις πολλές επιλογές. Πολλή καθυστέρηση για κάτι τέτοιο...

Επεξ/σία από amius
Δημοσ.

...δεν σε παρακολούθησα γι' αυτό με την "επιλογή", τις εικόνες κτλ... (δε πολυκατάλαβα τί εννοείς δλδ...Αν και, ΑΝ σε έπιασα, το πρόβλημα που λες, το αντιμετωπίζω εγώ με ΙΕ και ΦουΦού.....:rolleyes:...."αργή" απόκριση - η και ΜΗΔΕΝΙΚΗ απόκριση, σε σημείο να πρέπει να κάνεις page refresh για να "ξεκολλήσει" "κάτι"...Ενώ γενικά με Οpera, highlighting-copying κτλ είναι ανακούφιση σκέτη...Και μιλάμε και για fresh Windows κτλ)

Πάντως, προσωπικά δεν έχω σχεδόν κανένα παράπονο από Opera, συγκρινόμενον με ("όλους") τους άλλους (..ενώ από τους άλλους......πολλά). Σε σημείο που θα χρειαστεί να ΣΚΕΦΤΩ για να βρω κάτι που να με χαλάει, έστω και "ψιλολόι"...

Το δε τούρμπο που είπες, με ενθουσίασε κατ' αρχάς σαν προοπτική με την 2mbit που έχω - αλλά με το που το δοκίμασα φρίκαρα με το οπτικό αποτέλεσμα...Οπότε ίσως εξυπηρετεί μόνο "ειδικές περιπτώσεις" - και το έχω απενεργοποιημένο.

Με τις δε σελίδες, δεν έχω ΠΟΤΕ πρόβλημα με καμμιά......που δεν παρουσιάζει πρόβλημα ΚΑΙ με τους "άλλους".

Αυτή του έθνους την τσέκαρα και απλά έκανε στα 2'' ν' ανοίξει (άργησε σαφώς) - αλλά τον ίδιο χρόνο έκανε κι ο Chrome (με ΙΕ engine δλδ...), επομένως, το ζόρι είναι "της σελίδας"...

*...να πάω ένα "στοίχημα"; Δεν έχεις OTE, ε ;

Δημοσ.

HOL.

Έλεγα πως αν τυχόν χρειαστείς να αντιγράψεις σελίδα με εικόνες στον Opera, είναι φασαρία, επειδή πρέπει να αντιγράψεις τις εικόνες ξεχωριστά από το κείμενο. Σπαστικό. Αν συνεχίσει κάποια τέτοια κόλπα ο Opera, θα τον επανεγκαταστήσω αφού καθαρίσω από τα στοιχεία του τη registry.

Δημοσ.

...βεβαίως και ο καθ' ένας βολεύεται με ό,τι τον...βολεύει. Οι μισοί βολεύονται με τον έναν, οι άλλοι μισοί με τον άλλον (και οι γκόμενες με IE =Ρ) browser.

Αυτό με τις σελίδες που λες, μάλλον απλά δεν το συνηθίζω (δε μου "χρειάζεται" δλδ) γι' αυτό και δεν έχω κάτι να πω (αν τελικά κατάλαβα καλά τί.....και μάλλον τώρα πλέον κατάλαβα).

...για την ΗΟL που είπες, και σε ρώτησα, ΜΑΛΛΟΝ παίζει να είναι λοιπόν δικό της θέμα....Κάτι με τον τρόπο που "διαχειρίζονται" τα πρωτόκολλα - ξέρω 'γω...

Είχαμε ένα θεματάκι στο φόρουμ πριν καιρό, και είχαμε "εμπειρικά" καταλήξει ότι μάλλον έφταιγε ο provider για κάποιες "καταστάσεις" (για κάτι "κόλπα" που γινόταν στο youtube, συγκεκριμένα...). Οπότε, απ' ο,τι φαίνεται, εκτός απ' όλα τα υπόλοιπα (browsers, λειτουργικά κτλ), παίζουν τον ρόλο τους ΚΑΙ οι providers σε διάφορα glitches που συμβαίνουν....ή τεσπα να είναι κάποιο θέμα των sites με τους providers, και "να μην φταίνε ακριβώς αυτοί" (κάτι σαν "ασυμβατότητες"...).

Anyway, "πρακτικά" όμως, ίσως "φταίει" η HOL σου για το θέμα με το άνοιγμα/καθυστέρηση σελίδων (με συγκεκριμένο browser), που φυσικά δε θα το λύσεις αλλάζοντας provider....αλλά browser...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...