Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βασικά "αν σου κάτσει" (θέμα "στυλ" του καθ' ένα είναι), θα βρεις τη χαρά σου με τις λειτουργίες του...

Σε 'μένα τουλάχιστον έτσι πήγε...

(και γενικώς ο FF έχει πράγματα που με κουράζουν απίστευτα...)

Δημοσ.

Αν δεν καταναλώνει τόση μνήμη όση το F και έχει και tabs με βολεύει.

εντιτ: Από plugins/extensions τι παίζει;Θέλω κανέναν ad/flash/java blocker.

Δημοσ.

βασικά απ' ότι διαβάζω κατά 'δω κατά καιρούς, είναι πιο "φιλικός" με το ζήτημα μνήμη.

Στην πράξη, είναι διακριτά "γρηγορότερος", και πιο smooth από FF (και στις λειτουργίες του , και στο interface - προτείνω το "classic skin" κι όχι το native "cyber look" που έχει από την έκδοση 10 ).

Όσο για plugins, έχει ΚΑΙ αυτός τα "προγραμματίδια" (gadgets) - αλλά σε γενικές γραμμές, τα περισσότερα που χρειάζεαται κανείς, είναι ήδη embedded....

Έχε τον παράλληλα και "εξερεύνα τον" σιγά-σιγά...

Εμένα πάντως μου έχει λύσει τα χέρια σε τρομερό βαθμό

* για τους blockers που λες, δεν ξέρω, τσέκαρε τη σελίδα με τα gadgets, ή περίμενε κανέναν εδώ που να είναι σχετικός.

Τabs; Στην "ουσία" αυτός...εισήγαγε τα tabs...Oπότε φαντάσου....(τα υπομενού του πάντως είναι πολύ οργανωμένα...με πολλές όμορφες λειτουργίες κι "εκπλήξεις"...)

Δημοσ.

πχ δες interface, με κλειδωμένα tabs, και τι βγαίνει σε κάθε "new tab" που ανοίγεις (speed dial λειτουργία)...έχει πολλά...το magic wand για one-click passwords...custom μηχανές αναζήτησης....pre-defined συμπλήρωση "προσωπικών στοιχείων" μ' ένα δεξί...(αυτό ειδικά το λατρεύω)...mouse gestures...voice...και πόσα άλλα....

Δημοσ.

Όντως. Απίστευτα βολικός. Το magic wand και η δυνατότητα του να έχει αποθηκευμένους πολλούς κωδικούς για μια σελίδα (πχ gmail), η ταχύτητα του, και η custom αναζήτηση (έχω φτιάξει πάνω απο 6) και πάρα πολλά άλλα με έχουν κάνει να κουράζομαι όταν έχω άλλον browser

• Members
Δημοσ.

Μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή που πέτυχα σήμερα είναι το Affixa, που σου επιτρέπει να στείλεις αρχεία ως συνημμένα σε Gmail, yahoo! κλπ απευθείας από τα windows, μέσω δεξιού κλικ ή και με το send mail που έχουν τα διάφορα προγράμματα (π.χ. Word).

Η διεύθυνση: http://www.affixa.com/

και μια εκτενέστερη περιγραφή (στα ελληνικά)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Μολις δοκιμασα το everything.

Τα λογια ειναι περιτα!

Απιστευτα γρηγορο με ελαχιστο disk access.

Μαγικο!

Είναι όντως φοβερό και απίστευτα γρήγορο, αλλά λείπει το search window του Google Search με 2 φορές κλικ στο CTRL... :(

Ααααααα.... Μόλις είδα οτι δεν υποστηρίζει δικτυακά drives? NTFS Only?

Δημοσ.

Mozilla firefox,opera(browsers)

km player,gom player,media player classic homecinema(video players)

u torrent,e mule(για κατέβασμα)

skype,windows live messenger(επικοινωνία)

meGui(dvd rips,και γενικά τα πάντα που έχουν να κάνουν με επεξεργασία βίντεο)

CCleaner(καθάρισμα σκληρού C)

TeraCopy(αντί για το Copy των Windows και καλύτερο και πολύ πιο γρήγορο και δεν έχω και προβλήματα με AV..να αλλοκάρουν μνήμη την ώρα της αντιγρφής μεγάλων αρχείων)

Process explorer(αντί της διαχείρησης εργασιών των Windows...100 φορές ανώτερο..και λίγο πιο επικίνδυνο βέβαια..)

Media info(Πληροφορίες για αρχεία βίντεο,ήχο)

Team Viewer(απομακρυσμένη βοήθεια σε άλλον υπολογιστή και αποστολή αρχείων με 300kb/sec-H διαχείριση του υπολογιστή από απόσταση..άπειρες φορές μου έχει τύχει να χρειαστώ βοήθεια και να αφήσω το pc μου στα χέρια κάποιού πιο ειδικού να λυθεί σε δευτερόλεπτα το πρόβλημά μου ή να βοηθήσω εγώ άλλους..Ευνοείται ότι ο άλλος ότι κάνει στο pc σου το βλέπεις..απλά ανοίγει παράθυρο στον άλλον με το desctop σου και έχει έλεγχο που ότι κάνει το βλέπεις μπροστά σου..)

n lite,v lite(Ερασιτεχνικά για μοντάρισμα windows..)

rocket dock(Καθαρά θέμα εμφάνισης μια μπάρα με εικονίδια)

Subtitle workshop(Συχρονισμός υποτίτλων σε ταινίες)

dvd fab(πέρασμα dvd στο pc για επεξεργασία αργότερα με MeGui)

Microsoft Virtual PC(Δοκιμή των Windows που μοντάρεις με το vlite και άλλων 32bit λειτουργικών να δείς τι παίζει)

foobar2000(Επεξεργασία μουσικής rip σε mp3 και player,1000 φορές πιο γρήγορος,πιο εξειδικευμένος και λεπτομερής(αλλά και πιό δύσκολος)από οτιδήποτε άλλο έχω δοκιμάσει..full multicore support...Μιλάμε για πολύ νεράκι..)

imgburn(κάψιμο cd/dvd)

burrrn(Τέλειο πρόγραμμα για δημιουργία μουσικών cd)

daemon tools(Για να τρέχεις εικονικούς δίσκους)

cpuz,gpuz(Πληροφορίες για cpu,gpu)

Αυτά..στάνταρ κάποια ξέχασα..:-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα εδω και αρκετο καιρο χρησιμοποιω το Lingoes 2.5.3 ,ειναι λεξικο Multi-languages, που εχει και ελληνικα,ειναι free. http://www.lingoes.net/en/index.html υπαρχει δε και σε portable.

για να μην ανοιγω νεο θεμα , θελω να ρωτησω για το everything που ειχε αναφερθει σε προηγουμενη σελιδα πριν , πολυ καλο,αλλα δεν μου βρισκει αρχεια οταν βαλω πριν την τελεια πχ. everything.exe η καποιο αλλο τυπο φωτογραφίες.jpg , πρεπει να κανω κατι ?

Επεξ/σία από kostandinos
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μηπως, λεω μηπως, υπαρχει καποιο αξιολογο δωρεαν προγραμμα για μονταζ ?

δυσκολο μονταζ απο τρικαμερη καλυψη συναυλιας.

εκτος του windows movie maker

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...