washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) ...το μόνο σας κακό Κε parsifal, είναι ότι δεν είστε θηλυκού γένους (ακόμα και η ηλικία σας, ΕΙΝΑΙ ηλικία γάμου). Αλλιώς ΧΑΛΑΡΑ θα σας παντρευόμουν Φοβερά εξυπηρετικό app........να 'σαι καλά edit...φτου!...δεν υποστηρίζει imageshack account log-in... Επεξ/σία 8 Μαΐου 2009 από washcloud
parsifal Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 edit...φτου!...δεν υποστηρίζει imageshack account log-in... Πάνω-πάνω στα textboxes για Login name/Email και Password έβαλες τα αντίστοιχα δικά σου και δεν τα έλαβε υπόψη του; Ανέβασε σαν anonymous... ; Δεν το είχες ξαναβάλει αυτό Παρσιφαλίδη; Το Shup μάλλον θυμάσαι...
alexzzz Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Ναι, δεν το διάβασα ολόκληρο και είδα απλά το όνομα του shup
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Πάνω-πάνω στα textboxes για Login name/Email και Password έβαλες τα αντίστοιχα δικά σου και δεν τα έλαβε υπόψη του; Ανέβασε σαν anonymous... ; Το Shup μάλλον θυμάσαι... χα.....να μάθω να σε διαβάζω ολόκληρον, γιατί κάθε σου λέξη είναι σημαντική.... (το είδα "επί τροχάδην" το ποστ, και νόμιζα ότι πρότεινες το Shup...) (...και τη φλασιά την έφαγα όταν είδα ότι έλεγες στον Αλέκο "ότι μάλλον το Shup θυμάται"..) και συ όμως ρα......η "γενική εικόνα" του ποστ.....το Shup προμοτάρει...Μέσω Λαμίας το πήγες σταδιάλα... Απόδειξη ότι μπερδεύτηκε κι ο έτερος Πόντιος
parsifal Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Έκανα edit βγάζοντας τα bold από Shup και κάνοντας size 3 το link για τον ImageShack Uploader, τί άλλο να κάνω ο άθρωπας; Από το λαιμό να σας πιάσω για να διαβάζετε ολόκληρα τα posts, δε μπορώ!
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 ...έχεις βγάλει και τη θηλειά......δεν πιάνεσαι με τπτ εσύ (parsi, δν πειράζει, συνέχισε έτσι-μας κρατάς σ' εγρήγορση...Ξέρει ο αποπάνος)
doomer Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 καλημερα παιδια θα ηθελα να με βοηθησετε βασικα ψαχνω 2 freeware προγραμματακια αλλα δε μπορω να τα βρω.. το πρωτο ειναι ενα προγραμματακι το οποιο να κανει download απο youtube σε οτι μορφη θελω εγω! και το δευτερο ειναι ενα προγραμμα search engine ωστε να μπορω να βρω το οτι τραγουδι θελω πολυ ευκολα γιατι με το search των windows ειναι λιγο αστα!!! σας ευχαριστω!!!
tarrasque Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 καλημερα παιδια θα ηθελα να με βοηθησετε βασικα ψαχνω 2 freeware προγραμματακια αλλα δε μπορω να τα βρω..το πρωτο ειναι ενα προγραμματακι το οποιο να κανει download απο youtube σε οτι μορφη θελω εγω! και το δευτερο ειναι ενα προγραμμα search engine ωστε να μπορω να βρω το οτι τραγουδι θελω πολυ ευκολα γιατι με το search των windows ειναι λιγο αστα!!! σας ευχαριστω!!! α. Αν χρησιμοποιείς firefox υπάρχουν πολλά βολικά addons κάνε ένα search και δες τι σε βολεύει πχ αυτό β. δοκίμασε το everything που ψάχνει γενικώς αρχεία αστραπιαία (έχει αναφερθεί και πιο πριν). Εναλλακτικά χρησιμοποιήσε το database από κάποιο media player (i-tunes, windows media player, winamp) για να ψάχνεις και μέσα στα tags.
doomer Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 ευχαριστω φιλε tarrasque!!! τo προγραμμα που προτεινες ειναι καλο!!! εξισου καλο και και το Plungin thanks!! αν κανεις αλλος εχει να προτεινει κατι ευπροσδεκτα!!!
skiabox Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μολις δοκιμασα το everything. Τα λογια ειναι περιτα! Απιστευτα γρηγορο με ελαχιστο disk access. Μαγικο!
gagarin Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 καλημερα παιδια θα ηθελα να με βοηθησετε βασικα ψαχνω 2 freeware προγραμματακια αλλα δε μπορω να τα βρω..το πρωτο ειναι ενα προγραμματακι το οποιο να κανει download απο youtube σε οτι μορφη θελω εγω! και το δευτερο ειναι ενα προγραμμα search engine ωστε να μπορω να βρω το οτι τραγουδι θελω πολυ ευκολα γιατι με το search των windows ειναι λιγο αστα!!! σας ευχαριστω!!! 1)FreeYouTubeToMp3Converter http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-YouTube-to-MP3-Converter.htm 2)Everything http://www.voidtools.com/
slygeo87 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 To λοιπόν...τη συμβουλή σας.Πρέπει να κάνω format και σκέφτομαι να βάλω τα εξής freeware. Αvira antivir Comodo firewall Spybot search & destroy CC cleaner Firefox Thunderbird The KM player Revo Uninstaller Paint.net Foxit reader 7 zip Ashampoo 6 Κάποιο άλλο ή καλύτερο εναλλακτικό για τα παραπάνω;
washcloud Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 ...προσωπικά σαν a/v προστιμάω το avast (έτσι...) και από f/wall έχω αφήσει ανοιχτό των XP... Kατά τ' άλλα, ούτε σε resident protection δεν τα 'χω... Εδώ και κάτι χρόνια, δεν ξέρω τί και πώς, αλλά με γιούς και κόρες δεν παίζει τπτ όοοοοοποτε σκανάρω, και προβλήματα δεν έχω...(το πολύ να παίζουν τπτ rootkits για τα οποία και ιδέα δεν έχω, αλλά ούτε εμφανή προβλήματα). Anyway, η λίστα σου μοιάζει από μια χαρά έως τέλεια (άντε με εξαίρεση την Φουφού που δεν την πάω μία.... (happy)Opera user εδώ και χρόνια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα