Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο Google Dekstop κάνοντας 2 κλικ στο Ctrl εμφανίζει search window στην οθόνη για αναζήτηση... Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσω το mouse

Δημοσ.

δε νομίζω να έχει από μόνο του κάποιο shortcut key, αν και θα παίζει κάποιος τρόπος να ορίσεις ένα, ίσως.

μέχρι να βρεις πάντως, κάνε αυτό που κάνω εγώ αν θες, για shortcuts σε φακέλους ή σε προγράμματα που χρησιμοποιώ συχνά, και θέλω να τα έχω "πρόχειρα" και "γρήγορα" :

47668291.jpg

κάνε ένα shortcut του exe του Everything μέσα στο φάκελό του, και μετά με πατημένο το "microsoft key", καν' το drag n drop στο start menu.

Μ' ένα πάτημα στο key, και δοθέντος ότι το mouse το κρατάς σχεδόν όλη την ώρα, ένα κλικ, και θα το έχεις "άμεσα"....

Δημοσ.
Στο Google Dekstop κάνοντας 2 κλικ στο Ctrl εμφανίζει search window στην οθόνη για αναζήτηση... Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσω το mouse

Ή ,αν δε σου αρέσει η λύση του washcloud και θες μόνο κουμπάκια,κάνε μια συντόμευση του exe του προγράμματος στην επιφάνεια εργασίας και δεξί κλικ>ιδιότητες και βάζεις πλήκτρα συντόμευσης (πχ.Ctrl-Alt-E)...

Δημοσ.

χα, μ' αρέσει που φανταζόμουν κανέναν "ψαγμένο" τρόπο που θα περιελάμβανε από reg edit μέχρι και τροποποίηση του kernel.........:-D

Ρε πόσο λίγο τα ξέρουμε (και τα "προσέχουμε") τα windows μας....

• Members
Δημοσ.

Φαντάζομαι πως και με το autohotkey θα μπορούσες να φτιάξεις πληκτροσυντόμευση. Κάπου έχει ανεβάσει έναν πολύ καλό σχετικό οδηγό ο Eusebius στο φόρουμ του software από ότι θυμάμαι...

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Ανέβασα στο Wiki ένα άρθρο για κόψιμο-ράψιμο video με τη βοήθεια (κυρίως, προς το παρόν τουλάχιστον) του open source Avidemux: Κόψιμο-ράψιμο αρχείων video με δωρεάν λογισμικό

Καλοδεχούμενα τα όποια σχόλια ή παρατηρήσεις στην περιοχή συζήτησης του άρθρου!

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω κάποιο πρόγραμμα για να αντικαταστήσω την αναζήτηση των Windows XP η οποία σταμάτησε να δουλεύει. Ο "σύντροφος αναζήτησης" είναι πολύ αργός για τη δουλειά που τον θέλω.

Θέλω δηλαδή να ψάχνω για κείμενο μέσα σε αρχεία word σε δίσκο που είναι σε άλλο υπολογιστή του δικτύου και να το κάνω γρήγορα. Η αναζήτηση των Windows ήταν μια χαρά όσο δούλευε, αλλά τώρα σταμάτησε και δεν μπορώ να την συνεφέρω.

Δημοσ.

...είσαι σε λάθος section βέβαια (δεν ρωτάμε εδώ.....προτείνουμε) - αλλά ρίξε μια ματιά 2 σελίδες πίσω

• Members
Δημοσ.
Παιδιά ψάχνω κάποιο πρόγραμμα για να αντικαταστήσω την αναζήτηση των Windows XP η οποία σταμάτησε να δουλεύει. Ο "σύντροφος αναζήτησης" είναι πολύ αργός για τη δουλειά που τον θέλω.

Θέλω δηλαδή να ψάχνω για κείμενο μέσα σε αρχεία word σε δίσκο που είναι σε άλλο υπολογιστή του δικτύου και να το κάνω γρήγορα. Η αναζήτηση των Windows ήταν μια χαρά όσο δούλευε, αλλά τώρα σταμάτησε και δεν μπορώ να την συνεφέρω.

Τα Windows έχουν δωρεάν plugin για αναζήτηση σε περιεχόμενα εγγράφων (live desktop search ή κάτι τέτοιο - δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα, αλλά το κατεβάζεις από το Windows update). Δεν ξέρω όμως αν μπορεί να ψάξει σε δικτυακούς δίσκους. Διαφορετικά, μπορείς να δοκιμάσεις και το Google Desktop search μήπως το κάνει.

Όπως και να έχει όμως, θα πρότεινα να εγκαταστήσεις έτσι κι αλλιώς το everything που ανέφεραν τα παιδιά σε προηγούμενη σελίδα - αν ψάχνεις βάσει filename είναι τρομερό, αφού η ταχύτητά του είναι ακαριαία.

Δημοσ.
...είσαι σε λάθος section βέβαια (δεν ρωτάμε εδώ.....προτείνουμε) - αλλά ρίξε μια ματιά 2 σελίδες πίσω

Λάθος section; Sorry, όμως δεν προκύπτει από τον τίτλο και έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που διάβασα το πρώτο post. Πάντως αν κοιτάξεις Μάρτιο - Απρίλιο (διάβασα τα τελευταία posts πριν ρωτήσω), θα δεις ότι υπάρχουν αρκετές ερωτήσεις και κανείς δεν είπε κάτι.

Τα Windows έχουν δωρεάν plugin για αναζήτηση σε περιεχόμενα εγγράφων (live desktop search ή κάτι τέτοιο - δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα, αλλά το κατεβάζεις από το Windows update). Δεν ξέρω όμως αν μπορεί να ψάξει σε δικτυακούς δίσκους. Διαφορετικά, μπορείς να δοκιμάσεις και το Google Desktop search μήπως το κάνει.

Windows search λέγεται αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα και όντως κάνει ακριβώς αυτό που θέλω, αλλά όπως έγραψα και πριν για κάποιο λόγο σταμάτησε να δουλεύει και δεν μπορώ να το επαναφέρω.

Όπως και να έχει όμως, θα πρότεινα να εγκαταστήσεις έτσι κι αλλιώς το everything που ανέφεραν τα παιδιά σε προηγούμενη σελίδα - αν ψάχνεις βάσει filename είναι τρομερό, αφού η ταχύτητά του είναι ακαριαία.

Το είδα κι αυτό, αλλά είναι απαραίτητο να μπορεί να ψάξει κείμενο μέσα στα αρχεία και το everything δεν μπορεί.

Δημοσ.
Λάθος section; Sorry, όμως δεν προκύπτει από τον τίτλο και έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που διάβασα το πρώτο post. Πάντως αν κοιτάξεις Μάρτιο - Απρίλιο (διάβασα τα τελευταία posts πριν ρωτήσω), θα δεις ότι υπάρχουν αρκετές ερωτήσεις και κανείς δεν είπε κάτι.

...δεν "σου την είπα" γείτονα :-)

Απλά σου επεσήμανα τον "σκοπό" του θρεντ

(..ο οποίος γιατί λες δεν φαίνεται από τον τίτλο...; :rolleyes: Οκ, θέμα ερμηνείας ίσως - αλλά όταν διαβάζω και βλέπω ένα sticky thread με τέτοιο τίτλο, καταλαβαίνω ένα ρήμα να εννοείται : "παραθέστε"....Και νομίζω ότι αυτή θα έπρεπε να είναι η χρησιμότητά του, και όχι οι επιμέρους παραθέσεις προβλημάτων, άσχετα αν όπως λες έχουν λάβει χώρα,τέτοιες. Anyway, για καλό το είπα)

* για το ζήτημά σου, δοκίμασε να κάνεις ένα system restore.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Good morning, campers!

Είχα κάνει εδώ ένα post παλιότερα σχετικά με το Shup, ένα utility για uploading εικόνων σε διάφορες image hosting υπηρεσίες. Όσοι όμως χρησιμοποιείτε κυρίως το imageshack.us και ζητάτε κάτι παραπάνω από το ImageShack direct link που δίνει το Shup, θα πρέπει οπωσδήποτε να ρίξετε μια ματιά σε ένα από τα επίσημα tools της υπηρεσίας, τον ImageShack Uploader. Είναι ελαφρύς και σβέλτος, υποστηρίζει multiple files uploading ακόμη και με anonymous πρόσβαση, μπορείτε να προσθέτετε στη workqueue επιπλέον αρχεία με drag 'n' drop:

imageshackuploader1.th.png

Στο τέλος του uploading εμφανίζει ένα παράθυρο:

imageshackuploader.th.png

...όπου:

1. Για την κάθε εικόνα, υπάρχουν όλα τα links που δίνει και το web interface του ImageShack. Δίπλα έχουν από ένα κουμπάκι που κάνει copy στο clipboard το αντίστοιχο link

2. Μπορείτε να μετακινείστε από τη μία εικόνα στην άλλη με κλικ σε δύο κουμπάκια «εμπρός-πίσω»

Πολύ εύκολο και λειτουργικό! Το σημαντικότερο: Μας γλυτώνει από τον χρόνο φόρτωσης (που αρκετές ώρες της ημέρας τυχαίνει να είναι σημαντικά μεγάλος) της κεντρικής σελίδας του ImageShack και του Flash-based uploader που έχουν βάλει εκεί, αλλά χωρίς να στερούμαστε τίποτα από την πλήρη λειτουργικότητα του ImageShack site. Για τα casual screenshots μου (αυτά που ανεβάζω εδώ στο forum τουλάχιστον, πλην άρθρων Wiki), πάει το Shup. Fatality!

Επεξ/σία από parsifal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...