Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.
Ξέρει κανείς ένα free προγραμματάκι που να είναι tray για να μπορώ να ελέγχω τις θερμοκρασίες του λαπτοπ μου;Να ενεργοποιείται αυτόματα με τα windows και να μπαίνει στην γραμμή εργασιών δεξιά.

(task manager δεν λέγεται;)

Eγώ χρησιμοποιώ το SpeedFan - κάνει ακριβώς αυτό που θες και είναι δωρεάν φυσικά

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Eγώ χρησιμοποιώ το SpeedFan - κάνει ακριβώς αυτό που θες και είναι δωρεάν φυσικά

Ωραίος!!!!Μια χαρά μου κάνει!Σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι!

Δημοσ.

Ψαχνόμουνα αυτές τις μέρες για πρόγραμμα που σώζει ολόκληρες σελίδες στο internet για offline browsing... Αφού δοκιμασα και το περιβόητο offline explorer enterprise, κατέληξα στο httrack! το οποίο είναι freeware και κάνει πολύ καλύτερη δουλεια!

www.httrack.com

Δημοσ.

Εξαιρετικό find. Ευχαριστώ που το ανέφερες, χρησιμοποιώ το Offline Explorer εδώ και χρόνια αλλά από ότι φαίνεται το htttrack μου είχε ξεφύγει.

Ψαχνόμουνα αυτές τις μέρες για πρόγραμμα που σώζει ολόκληρες σελίδες στο internet για offline browsing... Αφού δοκιμασα και το περιβόητο offline explorer enterprise, κατέληξα στο httrack! το οποίο είναι freeware και κάνει πολύ καλύτερη δουλεια!

www.httrack.com

Δημοσ.

Ήθελα να σώσω όλο το ΕΓΛΣ από το taxheaven και μόνο αυτό τα κατάφερε!

Βέβαια το project ανοίγει σωστά μόνο με firefox (τουλάχιστον εδώ στη δουλειά, παίζει να έχει κάποιο πρόβλημα ο ie)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Members
Δημοσ.
Απίστευτο (για freeware) password manager προγραμματακι.

Εχει απιστευτες δυνατοτητες και μπορει να παραγει για τον χρηστη πολυ δυνατα passwords.

http://keepass.info/

Πράγματι, το keepass είναι πολύ καλό και είναι και portable.

Επίσης, ωραίο δωρεάν πρόγραμμα είναι και το TrueCrypt, με το οποίο μπορεί κανείς να διατηρεί κρυπτογραφημένα τα δεδομένα του. Αν θυμάμαι καλά μάλιστα μπορεί να εγκατασταθεί και σε usb stick και να τρέχει απευθείας από εκεί, ενώ έχει έκδοση και για Linux.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...