Vegas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 ok Hugelacky...erh... what seems to be the problem?? όντως κάνει κάτι κουλά αλλά δε το θάβω γιατί δε ξέρω τι ακριβώς παίζει μέσα σε κάθε μηχανάκι...συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου !!! Α ρε τι του έχω βάλει-βγάλει τόσους μήνες τώρα δε λέγεται... Τι ακριβώς κατεβάζεις και κολλάει? Σε προγράμματα (πχ drivers ATi ή βιντεάκια) καλά μου πάει (τι καλά ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!) Όντως στο tab Options -> Download Options -> Network του λες σε τι ρυθμό να ξεκινάει να κατεβάζει και πόσο να κόβει το ρυθμό αν σερφάρεις... Μόλις ηρεμεί το σύστημα ανεβάζει στο μέγιστο της γραμμής .... (έχω δει αιχμές του 5,8 σε σταθερό ρυθμό άνω του 5,4!!!!) Αλλά το έχει τάμα να μη κατεβάζει κάτω από 5 ΚΒ... Επίσης στο Tab Monitoring τσεκάρεις τις επιλογές για το browser που θες... (πλην όμως τον OPERA δε το κατάφερα να το κάνω monitor από το FDM) Επίσης το extension FlashGot του Firefox σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις πολλούς Download Managers στο δεξί σου κλικ....! Βλέπεις ο Nemos καθάρισε με Αzax ...Linux και άντε γειά .... ενώ εμείς ακόμα....
hugelacky Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Vegas den to 8abw oyte gw, kamia sxesh, kyrile programataki einai, poso mallon gia free! Se programata katebaze me <1KB/s. Se videakia den to tsekara akoma, 8a to tsekarw kai 8a pw. Όντως στο tab Options -> Download Options -> Networkτου λες σε τι ρυθμό να ξεκινάει να κατεβάζει και πόσο να κόβει το ρυθμό αν σερφάρεις... Sto heavy mode to exw Επίσης στο Tab Monitoring τσεκάρεις τις επιλογές για το browser που θες... Exw tsekarei thn epilogh gia ton Firefox Επίσης το extension FlashGot του Firefox σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις πολλούς Download Managers στο δεξί σου κλικ....! To exw yp'opshm mou kai ayto! Ayth thn stigmh exw 4 diaforetikous kai dialegw ka8e fora!
nemos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 -- Περί FDM... Τελικά τον πέταξα έξω καθότι δεν μπόρεσα να τον "στρώσω" να δουλεύει καλά με τον Maxthon - Star Downloader 1.44 τελικά για *free* Windoz download manager! ...Οσο για το "καθάρισμα"... Αφορμή ήταν ένα "ημι-παράνομο" site που δεν εννοούσε να μου "δώσει" τίποτα με Win/IE/Maxthon αλλά μου άνοιγε *τα πάντα* με Knoppel/Mozilla... Μετά από αυτό δεν υπήρχε γυρισμός για "παραγωγικό" σερφάρισμα, άν και τα Win (λέγε με ΙΕ) έχουν πολύ καλύτερη συμβατότητα με τα περισσότερα sites... Ατιμε Μπίλι...
CBRXX Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 kanena free screen capture program paidia yparhei na apothikevei se jpeg??
nemos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 ---------------------------------- IrfanView: http://www.irfanview.com/ ---------------------------------- Some IrfanView features: ... ... Capturing ----------------------------------
yannisc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Υπάρχει κάποιο free crm (customer relationships manager), αν είναι και ελληνικό ακόμα καλύτερα. Αν απευθύνεται σε μικρή επιχείρηση ή ελ.επαγγελματία, τέλεια. Αν συνδυάζεται με outlook, περίφημα.
stamatisp Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 loipon exoume kai leme...(de symperilamvanw ekshghseis gia to kathena giati hdh ta perissotera exoun anaferthei epaneilhmmena) firefox (koryfi) irfanview emule kazaa lite resurrection evillyrics (poly kalo gia aneyresh stixwn kai aytomath apothikeysh kai taksinomhsh tous) dvd shrink amp winoff (gia programmatismo shut down tou pc) skype shmera (eortologio epeidh den ta paw katholou kala me ayta...)
cozzyzz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Το σήμερα το είχα και εγώ παλιά αλλα το ξύλωσα γιατί παρατήρησα οτι αναφέρει μερικές γιορτές λάθος. Δυστυχώς έγινα ρόμπα 1-2 φορές, έπερνα τηλ. για τα χρόνια πολλά και ... καταλαβαίνεις. Το καλό του είναι ότι μπορείς εύκολα να επέμβεις και να διορθώσεις τις ημερομηνίες κα8ώς και να προσθέσεις κάτι άλο (πχ γενέθλια) απλά εγώ δεν είχα υπομονή.
d1m1tr1s Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Dead Pixel Buddy Βοηθός εντοπισμού καμμένων pixel στις οθόνες LCD. Τίποτα το πρωτοποριακό, απλό και έξυπνο freeware! http://laptopshowcase.co.uk/downloads.php?id=1
migel Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 kanena free screen capture program paidia yparhei na apothikevei se jpeg?? Καλησπέρα. Capture 212kb EDIT: Ουπς λάθος , κάνει Capture μόνο σε .BMP ( δεν είδα ότι θέλεις .JPG ), πάντως είναι αρκετά καλό και μικρό προγραμματάκι .
soko Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Να προσθέσω το Core Media Player http://www.corecoded.com/ μακράν ο καλύτερος divx player κατά τη γνώμη μου, καινούργια έκδοση του κορυφαίου Powerdivx, του πρώτου player που είχε manual Pan & Scan οριζόντιο, κάθετο, διαγώνιο καθώς και πάρα πολλές άλλες ρυθμίσεις, απορώ πως έχουν γίνει γνωστά κάτι MicroDVD, BSP, Media Player Classic και όχι αυτό.. To έχουν ήδη κατεβάσει 6,525,000 φορές..
xux99 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Αν έχετε απηυδήσει από την πληθώρα κωδικών που πρέπει να θυμάστε για να έχετε πρόσβαση στις ιστοσελίδες, υπάρχει λύση! Το Keywallet αποθηκεύει σε ένα κρυπτογραφημένο αρχείο όλα τα ονόματα χρήστη και τους κωδικούς πρόσβασης. Από το παράθυρο του προγράμματος σέρνετε με το ποντίκι τα στοιχεία πρόσβασης πάνω στα αντίστοιχα πεδία της ιστοσελίδας και αυτό ήταν. Χρειάζεται να θυμάστε μόνο ένα κωδικό για να έχετε πρόσβαση στο Keywallet. Αν θέλετε να αλλάξετε σκληρό δίσκο αλλά βαριέστε την επανεγκατάσταση των Windows από την αρχή, υπάρχει το XXCLONE. Αντιγράφει το λειτουργικό σε ένα δεύτερο σκληρό δίσκο ώστε να είστε έτοιμοι για άμεση εκκίνηση από το νέο δίσκο.
atvelos Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 xux99 to xxclone inai free giati lei oti theli register kai trial gia 30 days mexri to epomeno update???
d1m1tr1s Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 ProtoWall 1.42 build 5300 Πολύ καλό και δωρεάν firewall, έκδοση για Win XP/2000/2003. Download από εδώ: http://www.bluetack.co.uk/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=65 Περισσότερα εδώ: http://www.bluetack.co.uk/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα