giostau Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Shell extension, πρόγραμμα, the same. Δηλαδή αν επιλέξεις Advanced Options, δε θα ανοίξει κάποιου είδους dialog... ; προφανώς! απλά το σημείωσα ότι δεν είναι πρόγραμμα, με την έννοια ότι παίζει από τον explorer και όχι ανοίγοντας κάτι άλλο πριν, όπως πχ με το 1-4a-rename... με το advanced options μπορείς να κάνεις rename με pattern... πάρα πολύ χρήσιμο για mp3, σειρές....
charlie_GR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 με ποιο programme "ριπαρετε" streams(καποιο on line mp3) κ on line ραδιοφωνικους σταθμους? (btw εχω vista 64bit)
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 http://appsnap.genotrance.com/ Υποστηρίζει Freeware αναβαθμίζει εύκολα μόνο του και σας ενημερώνει για τις τελευταίες εκδόσεις τους
parsifal Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Βγήκε μετά από αρκετό καιρό νέα stable έκδοση του προγράμματος DVD Flick. Εδώ μπορείτε να δείτε το changelog και εδώ την ελληνική μετάφραση της τεκμηρίωσης που έχει επιμεληθεί η ταπεινότητά μου. Στο [[Με ποιο πρόγραμμα;]] υπάρχει και μία μικρή παρουσίαση του προγράμματος, μαζί με τους «ανταγωνιστές» του.
accipio Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Η προηγούμενη έκδοση μου προκαλούσε συχνά αποσυγχρονισμό εικόνας-ήχου όταν μετέτρεπα ταινία ~23,9 -> 25 fps. Ελπίζω να έχει διορθωθεί αυτό σε αυτή την έκδοση.
parsifal Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Θα μπορούσες να επιλέξεις NTSC-Film: ...και να αποφύγεις εντελώς τέτοια προβλήματα, με κέρδος επίσης στην τελική ποιότητα εικόνας.
chrism4111 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Mp3 player: Winamp & iTunes Video Player :Kmplayer και για μετατροπες το Super επισης και σαν player και VLC Antivirus:Avira Antivir & spybot Browser :Μετα τον Firefox το ταχυτερο Google Chrome
parsifal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Βγήκε νέος VLC: v0.9.2. Πλήρη feature list μπορείτε να δείτε εδώ. Qt-based interface πλέον, ανανεωμένες οι εκδόσεις των opensource A/V βιβλιοθηκών που χρησιμοποιεί και το killer feature που θεωρώ ότι εισάγει: Αναπαραγωγή YouTube video, εισάγοντας απλώς το URL του video στο Media > Open Network... dialog. Δείτε ένα παράδειγμα, βάζοντας το εξής YouTube URL: Δοκιμάστε τον ΟΠΩΣ και ΔΗΠΟΤΕ!
vasbill Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 quickdelete σβήσιμο mail απο το server τι ακριβως κανει αυτο βρε παιδια ?
sp357 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά μπορείτε να μου πείτε για κανένα freeware πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας τύπου Photoshop? Να κάνει τα βασικά (image size, colors, κλπ).
parsifal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Τα βασικά --> Paint.NET Πιο δυνατό --> The GIMP. Αν σε ξενίσει το interface του, δες μία custom έκδοσή του, το GIMPshop.
Members gsarig Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Members Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Όντως, το Paint.NET είναι φανταστικό πρόγραμμα για κάποιον που δεν έχει προχωρημένες απαιτήσεις. Εγώ τουλάχιστον από τότε που το ανακάλυψα το χρησιμοποιώ ως το βασικό μου πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας και απεγκατέστησα το Photoshop (που έτσι κι αλλιώς δεν ήξερα να χρησιμοποιώ ούτε το 1% των δυνατοτήτων του).
talos_2002 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Επειδή η webcam μου δεν είχε κάποιο πρόγραμμα για να γράφω βίντεο μέσω εκείνης, ποιά προγράμματα θα μου προτείνατε;
censOred Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 βρήκα τυχαία το site freeweird.com (απο καποια siganture μελους νομίζω) και συγκεκριμένα αυτό εδώ το πρόγραμμα που κίνησε το ενδιαφερον.http://www.freeweird.com/search?q=tabs το κατέβασα το εγκατέστησα και μου λέει στο τέλος ότι η εγκατάσταση εγινε με επιτυχία και χρειάζεται να κάνω log off απο το Pc.Κάνω αποσύνδεση (και επανεκκινηση εκανα βασικά) αλλά δεν βλέπω κάτι. το πόσταρα εδώ γιατί είναι και freeware και μπορεί και κάποιον αλλο να ενδιαφερει και μήπως εχει καμια ιδεα κανεις επι του θεματος.δεν ξερω αν παίζει ρόλο αλλά έχω πανω στα xp το vista pack ultimate.
parsifal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Επειδή η webcam μου δεν είχε κάποιο πρόγραμμα για να γράφω βίντεο μέσω εκείνης, ποιά προγράμματα θα μου προτείνατε; Λίγο αργοπορημένα η απάντηση, αλλά ίσως θα ήθελες να δοκιμάσεις το VirtualDub γι' αυτήν τη δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα