parsifal Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μα τα προγράμματα για τα οποία έγινε λόγος κάνουν την ανάποδη διαδικασία! Καλά, με ονομασία π.χ. "Avi2Dvd" τί περίμενες; Τέλος πάντων, δες το [[MeGUI HOWTO]] (ακολουθείς το μονοπάτι α για παραγωγή XviD AVI, αντί για x264 MKV που είναι το β). Για πολύ αυτοματοποιημένη διαδικασία και ελάχιστες απαιτήσεις ρυθμίσεων, καλύτερα με το πρόγραμμα AutoGordianKnot.
alexzzz Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μα τα προγράμματα για τα οποία έγινε λόγος κάνουν την ανάποδη διαδικασία! Καλά, με ονομασία π.χ. "Avi2Dvd" τί περίμενες; Τέλος πάντων, δες το [[MeGUI HOWTO]] (ακολουθείς το μονοπάτι α για παραγωγή XviD AVI)... Κοίτα κάπως πρέπει να δικαιολογώ και το άβαταρ. Αλλά από το πόστ σου στο "με πιο πρόγραμμα κάνω τι..." κατάλαβα ότι με το avi2dvd γίνεται και από dvd -> avi... (εκτός και αν κατάλαβα λάθος)! Από εκεί ξεκίνησε το μπέρδεμα.
parsifal Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Για να δούμε: Ένα πρόγραμμα του μέλους trustfm που δέχεται ως είσοδο avi, DV-AVI, ogm, mkv, wmv, DVD και μπορεί να παράγει DVD/SVCD/VCD. Από αυτό και μόνο, θα έπρεπε να το αποκλείσεις. Εξάλλου, ο τίτλος του θέματος είναι «Με ποιο πρόγραμμα: μετατρέπω avi/divx/mp4/mkv σε DVD;». Όχι σε άλλα formats κατ' ανάγκην...
alexzzz Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Εγώ απέδειξα ότι είμαι πόντιος... εσύ απέδειξε τώρα ότι πουλάς παπούτσια.
parsifal Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Εγώ απέδειξα ότι είμαι πόντιος... εσύ απέδειξε τώρα ότι πουλάς παπούτσια. Φωτογραφικό τεκμήριο - Εν ώρα εργασίας:
yassan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Φωτογραφικό τεκμήριο - Εν ώρα εργασίας: ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ !!!! (ναι ,το φωνάζω κιόλας).
parsifal Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Όσοι δημοσιεύετε συχνά σε forums (ή στέλνετε αλλού) links σε εικόνες που ανεβάζετε οι ίδιοι εκείνη τη στιγμή σε κάποια image-hosting υπηρεσία, δείτε οπωσδήποτε το Shup:
alexzzz Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Όσοι δημοσιεύετε συχνά σε forums (ή στέλνετε αλλού) links σε εικόνες που ανεβάζετε οι ίδιοι εκείνη τη στιγμή σε κάποια image-hosting υπηρεσία, δείτε οπωσδήποτε το Shup Έγραψες.... έτσι απλά.
giostau Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Καλημέρα παίδες, να κάνω και εγώ την ερώτησή μου; Είχα ένα shell extension το οποίο έδινε τη δυνατότητα για batch rename αρχείων με patterns... ήταν πολύ δυνατό και εύχρηστο (απλά επέλεγες όλα τα αρχεία που ήθελες να μετονομάσεις, δεξί κλικ και έδινες το pattern) αλλά με το τελευταίο format το έχασα.... το όνομά του ήταν κάπως a**rename... το έχει κανείς υπόψη του; ευχαριστώ!
blackstar Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Όσοι δημοσιεύετε συχνά σε forums (ή στέλνετε αλλού) links σε εικόνες που ανεβάζετε οι ίδιοι εκείνη τη στιγμή σε κάποια image-hosting υπηρεσία, δείτε οπωσδήποτε το Shup: Thank you.
parsifal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 το όνομά του ήταν κάπως a**rename... Ant Renamer... ;
giostau Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 ΤΟ ΒΡΗΚΑ! ήταν το awxrename της arniworld... (download) όπως έγραψα και νωρίτερα, είναι shell extension και όχι πρόγραμμα! απλά επιλέγοντας τα αρχεία που θέλουμε, με δεξί κλικ έχουμε μια πληθώρα επιλογών για μετονομασία!
parsifal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Shell extension, πρόγραμμα, the same. Δηλαδή αν επιλέξεις Advanced Options, δε θα ανοίξει κάποιου είδους dialog... ;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μόλις το κατέβασα. Σούπερ χρήσιμο για αστραπιαία διόρθωση των απαράδεκτων "_" ή "." στα filenames που αντικαθιστούν το "space".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα