leftezi Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Εδώ θα βρεις ένα κάρο και είναι free βέβαια: http://www.snapfiles.com/Freeware/system/fwdatarecovery.html Δεν μπορώ να συστήσω κάποιο συγκεκριμένα γιατί εκεί που δεν τα καταφέρνει το ένα, μπορεί να τα καταφέρει το άλλο. Άρχισε να δοκιμάζεις πρώτα αυτά με τα πολλά αστεράκια (καλή βαθμολογία).
leftezi Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μια βοήθεια: Ψάχνω για ένα πρόγραμμα δανειστικής βιβλιοθήκης για το σχολείο. Όσα βρήκα, δυστυχώς είναι μάπα. Ένας εκπαιδευτικός Θωμάς Μασούρας έφτιαξε ένα πολύ καλό αλλά θέλει Access για να δουλέψει και δε δουλεύει και σε όλες τις εκδόσεις Access. Έχει κανένας κάποιο της προκοπής υπόψιν;
Dr_73 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Υπάρχει κανένα freeware υποκατάστατο για photoshop&pagemaker-illustrator ? Θέλω να σχεδιάσω ένα διαφημιστικό φυλλάδιο.
leftezi Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Τα Gimp, Paint Net για Photoshop και το Scribus (http://www.scribus.net/) για Pagemaker.
greguar84 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Καλημέρα παιδιά,ψάχνω freeware προγραμματάκι για μετατροπή flv αρχείων(από You Tube)σε avi.Βοήθεια γιατί ότι έχω βρει μετά από λίγο μου ζητάει licence...Φοβερό σπάσιμο!
parsifal Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1907657&postcount=2
alexzzz Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Ψάχνω free πρόγραμμα spam filter. Να σας προλάβω όμως και να σας πω ότι θέλω να τα χειρίζομαι εγώ τα φίλτρα και όχι αυτόματα. Βρήκα μερικά εμπορικά που βάζουν μία μπάρα στο outlook και με βολεύει. Να είναι για Outlook παρακαλώ γιατί δεν γίνεται αν αλλαχθεί το πρόγραμμα τώρα (εξυπηρέτηση κάνω αλλά μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας). Ευχαριστώ
mavlamemos Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 τι εχετε να πειτε για το comodo firewall και το avast?καλα ειναι η υπαρχουν καλυτερα και ποια?thanks a lot
BalDwin Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 τι εχετε να πειτε για το comodo firewall και το avast?καλα ειναι η υπαρχουν καλυτερα και ποια?thanks a lot Εγώ αυτά τα δυο έχω και είμαι ευχαριστημένος..
blueviper Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Ψάχνω free πρόγραμμα spam filter. Να σας προλάβω όμως και να σας πω ότι θέλω να τα χειρίζομαι εγώ τα φίλτρα και όχι αυτόματα. Βρήκα μερικά εμπορικά που βάζουν μία μπάρα στο outlook και με βολεύει. Να είναι για Outlook παρακαλώ γιατί δεν γίνεται αν αλλαχθεί το πρόγραμμα τώρα (εξυπηρέτηση κάνω αλλά μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας). Ευχαριστώ Spamihilator
laptopforum Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μια βοήθεια:Ψάχνω για ένα πρόγραμμα δανειστικής βιβλιοθήκης για το σχολείο. Όσα βρήκα, δυστυχώς είναι μάπα. Ένας εκπαιδευτικός Θωμάς Μασούρας έφτιαξε ένα πολύ καλό αλλά θέλει Access για να δουλέψει και δε δουλεύει και σε όλες τις εκδόσεις Access. Έχει κανένας κάποιο της προκοπής υπόψιν; χτησιμοποιησε καποιο αντιστοιχο για dvd club και παραμετροποιησετο ευκολα για βιβλια ενας φιλος αυτο εκανε
FarCry Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Ulteo Virtual Desktop: your Linux applications on Windows Enjoy the power of your Linux applications on Windows without the need to reboot! With Ulteo Virtual Desktop, you just have to run the application you need to use from the Ulteo panel and its window will show up like any other Windows application. Ulteo Virtual Desktop is free Ulteo Virtual Desktop doesn't run traditional virtualization software. We have built the Ulteo Virtual Desktop using a special Linux kernel patch called "coLinux" that achieves great performance, close to a native installation on the PC http://www.ulteo.com/home/en/virtualdesktop?autolang=en
FarCry Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 ιερόσυλο μου κάνει....χεχε το wine ειναι ιεροσυλο αυτο ειναι open software (coLinux)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα