atvelos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 mipos na gini sticky kai vazi o kathenas oti free vriski kai ti gnomi tou an to exi testari? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Members Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Plone (http://plone.org/). Open source εφαρμογή για την κατασκευή portals. Έχοντας ασχοληθεί μόνο ερασιτεχνικά με την κατασκευή ιστοσελίδων, δεν ήξερα τίποτα άλλο εκτός από html και το plone με βόλεψε πολύ στο να κατασκευάσω τα sites που παραθέτω στην υπογραφή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d1m1tr1s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 τι έχεις δοκιμάσει από αυτά; Καμιά πρόταση; Αυτό που ρωτάς είναι πολύ σχετικό πιστεύω ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός... Αν θα ξεχώριζα μερικά "απαραίτητα" freeware πάντως: DVD Shrink για το backup των dvd μου DScaler το καλύτερο πρόγραμμα για tv tuner στο pc VLC - VideoLan και Media Player Classic αναπαραγωγή βίντεο και dvd (ειδικά το VLC παίζει τα πάντα!) VIM Text Editor Foxit PDF Reader και Writer PuTTY Telnet kai SSH σε Win32 Ultr@VNC client και server για remote διαχείριση pc NMap Scanner αλλά και αρκετά ακόμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 ...για τον Vegas... από COPY CD DVD δεν έχω βρει ακόμα Μόλις εντόπισα αυτό... SILENTNIGHT MICRO CD BURNER http://www.silentnight2004.com/Download.html Δεν ξέρω πότε θα βρω χρόνο για δοκιμή cd/dvd - άν το δεις γράψε την γνώμη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vegas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 nemos (motorhead!! xexe) ευχαριστώ!!! Και με την πρώτη ευκαιρία "ψησίματος" θα δω τι κάνει. Μα που τα βρίσκετε; Φοβεροί! Και ευκαιρείας δοθείσης έχω ήδη δύο free ψηστήρια to CD BurnerXP Pro3 (http://www.cdburnerxp.se) - αλλά αυτές τις μέρες στήνουν το server τους- και το DeepBurner (http://www.deepburner.com). To μεν πρώτο το βρίσκω καλύτερο αλλά δε τα πάει τόσο καλά με τα ελληνικά (ή εγώ δε κάνω κάτι σωστά... joliet το βλέπω τώρα από κει και πέρα..) Το δεύτερο είναι η Light Μορφή ενός πλήρους επί πληρωμή προγράμματος. Επίσης θυμάστε το Brennig's Image Viewer? Πάει. Είναι πια στο site της ashampoo.com Τα καλά ΔΕΝ κρατάνε για πολύ και δεν ήταν θέμα συνήθειας μόνο (δε το είχα δα και καιρό). Και το ξαναλέω. ΜΑΓΚΙΑ να σπάνε τα προγράμματα (προσωπική γνώμη). ΔΙΠΛΗ ΜΑΓΚΙΑ να φτιάχνουν (και να κρατιούνται) FREE προγράμματα. Γιατί Nero με 70? ή Kaspersky με 150???? Γιατί;;;; Γιατί να μην υπάρχουν Light FREE εκδόσεις (light όχι αποστεωμένες skinny!!!! όπως το Nero που είχε το LG!!). Επισης στον άπαιχτο d1m1tr1s Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Σχετικά με το SILENTNIGHT MICRO CD BURNER (http://www.silentnight2004.com/Download.html)... Πρέπει να είναι ό,τι πρέπει για να γράψεις π.χ. μία ταινία που ρίπαρες με το DVD Shrink (φαίνεται να παίζει και με DVD writer - απαιτείται δοκιμή όμως...) καθότι κάνει ακριβώς αυτό που λέει: αντιγραφή ενός directory προς το recorder μας. -- Κάποια πράγματα που είδα στο πρόγραμμα... - ΔΕΝ βάζει πολλά sessions σε ένα CD (...δεν ξέρω ακόμα πώς θα φερθεί απέναντι σε κάποιο απλό κενό cd...). - ΔΕΝ αντιγράφει Audio CD's. - Σβήνει απευθείας ό,τι είναι γραμμένο στο CD-RW TDK 12x που έκανα δοκιμές σε CD recorders σπιτιού & δουλειάς - οι εγγραφές γίνανε πολύ καλά αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω την ταχύτητα εγγραφής ούτε την σταθερότητά του σαν πρόγραμμα στα 15 λεπτά που χρειάζεται να γράψει 1 DVD το 4x DVD recorder μου. Πάντως το γεγονός ότι δεν θέλει εγκατάσταση και ότι είναι ένα exe το κάνει πολύ ελκυστικό σαν πρόταση! - τεστάρετε & ποστάρετε pls! --- Οσο για το πού τα βρίσκουμε όλα αυτά τα προγραμματάκια... Τύχη, εμπειρία, ανάγκη, και ο Δίας σε συζυγία με τον Κρόνο για να δέσει το γλυκό :wink: Ειδικά για το συγκεκριμένο: http://www.softpedia.com/catList/4,1,1,1.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vegas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 FREE DOWNLOAD MANAGER. Πραγματοποιτεί αυτά που υπόσχεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 *** Free πρόγραμμα εγγραφής CD/DVD *** HT Fireman 1.0 http://www.honestech-e.com/us/product30.asp Μόλις έκανα import session που είχα γράψει χτες με το MICRO CD BURNER και συμπλήρωσα κάποια αρχεία (πάντα σε cdrw) - το δισκάκι διαβάζεται κανονικότατα. Θέλει δοκιμές ακόμα, αλλά έχω την εντύπωση ότι η αναζήτηση για *free* πρόγραμμα εγγραφής CD/DVD (Nero Express replacement) μόλις ολοκληρώθηκε! Vegas, έχω την εντύπωση πως είναι πιο πλήρες από το DeepBurner με την έννοια ότι έχει build-in την δυνατότητα εγγραφής DVD - άν έχεις διάθεση για τεστ δες το οπωσδήποτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vegas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Φίλε Nemos για ακόμα μία φορά ευχαριστώ... για κάποιο λόγο δεν κάνει εγκατάσταση... ζητάει άδεισμα temp folder κλείσιμο εργασιών και κάτι για το net...αν θέλει εγκατάσταση online ή offline... και στις δύο περιπτώσεις το ίδιο βγάζει.. Error... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Xμμμ... Σε σπίτι & δουλειά παίζει ΟΚ (Win2kSP4 - 2.4/2.8 GHz - 512 RAM) - τα είχα σκίσει τα cdrw την μία με το Νero @home και την άλλη με το Easy CD creator @work (το ένα δεν αναγνωρίζει τα sessions του άλλου) - τώρα παίζω με το Fireman και είμαι ΟΚ. Και στα ΧΡ ενός φίλου έπαιξε με τη μία... Τεσπα, δεν θα τρελαθούμε στα ποστ για 1 πρόγραμμα - εδώ ο δικός μας έριξε λίστα με 500 προγράμματα παραπάνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vegas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Συμφωνώ ..! Σα να μείναμε 3 και ο κούκος εδώ... χα χα χα θα το ξανακατεβάσω.... Να'σαι καλά... προς το παρόν CD BurnerXP Pro3 (ISO images, multisession,CD - DVD burn, audio rip-burn, finalize media on demand, verify data, max compatibility burn, etc etc etc) μόνο που αντιπαθεί τα ελληνικά .... τεσπα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hugelacky Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Vegas molis katebasa kai dokimasa ton Free Download Manager kai einai poly wraio & boliko prog. "Blepei" kei ton firefox epishs pou einai kai ayto shmantiko! Thanks :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vegas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 φίλε hugelacky να'σαι καλά... Σε μένα κάνει κάτι crashαρίσματα (πολύ σπάνια ..μία στις τόσες) o FDM, αλλά δεν δουλεύει μόνος του και δε ξέρω από που προέρχονται βασικά.... σε κάθε περίπτωση όμως έχε το νου σου... Βασικά είναι εφάμιλλο του απόλυτου "στεγνωτικού" γραμμών (λέγε με ReGet Deluxe και όχι GetRight που δεν είναι τόσο καλό) το οποίο είναι όμως με πληρωμή... Και μια που φαίνεται (φαίνεται ... Το AutoGordianKnot 1.93 beta update ειναι διαθέσιμο!!!! .. Το κατέβασμα ΔΕΝ είναι σε burst mode, ο provider είναι του k..., και η ώρα ...ώρα κανονική και όχι special....απλά δεν υπήρχε τίποτα άλλο να δουλεύρι στο net... 5,2 ΚΒ/sec συνεχώς ... Not bad for a PSTN..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hugelacky Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 To dokimasa kai basika exw mia aporia: se kapoia downloads katebaze me ligotero apo 1 KB/s enw se alla kanonika (4-5KB/s). Se afta pou katebaze arga dokimasa kai me allon Download Manager kai ola kala, to katebaze me 4-5 KB/s. Ti paizei??? Exei kapoio idiaitero tropo settarismatos? Opws katalabes kai egw me pstn 56k eimai. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 1η δοκιμή του FDM στην δουλειά (HOL - DSL @ 384)... Δείχνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! - το *απόλυτο* τεστ όμως θα γίνει με την PSTN 56k @ home όταν μπω στον πειρασμό να σερφάρω ξανά με Windows (μόνο Knoppel Linux live CD για σερφάρισμα! - γρήγορο + *ασφαλές*!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα