alkisg Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 @parsifal: άνοιξε ένα λογαριασμό στο googlepages για δωρεάν image hosting...
parsifal Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μπα, περισσότερο γιατί είχα διάθεση για γκρίνια το είπα! Τελικά, θα τα μεταφέρω στο support account μου που δεν έχει quota. Όταν πάρω πτυχίο, βλέπουμε... !
leftezi Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Eλπίζω να μην ξεφεύγουμε πολύ off topic αλλά μιας και μιλάμε για free και imagehosting, ποιος είναι ο πιο εντάξει; Free βέβαια και να επιτρέπει το hotlinking. Αυτή η imageshack σέρνεται τελευταία, άσε που κάθε τόσο εξαφανίζονται κάποιες από τις εικόνες όπως στην περίπτωση του parsifal.
Freakster Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Photobucket! Θα μεινετε με το στομα ανοιχτο, ειναι παααρα πολυ καλο. Και το flickr ειναι πολυ καλο, αν εχετε λογαριασμο yahoo δε χρειαζεστε παρα ενα απλο registration. Αλλα στη σελιδα σας, μπορειτε να βλεπετε μονο 200 απο τις φωτο που εχετε ανεβασει στον λογαριασμου σας αν ειστε φρι.
leftezi Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ για την πληροφορία για το photobucket, φίλε μου. Ανέβασα ήδη 45 εικόνες και τις έκανα hotlink δοκιμαστικά στο forum μου. Περιμένω να δω τα αποτελέσματα. Πάντως μπροστά στο imageshack πάει σφαίρα, φορτώνει της εικόνες σε χρόνο DT, εκείνο έκανε πολύ ώρα και μερικές τις κόλλαγε (έδειχνε κενό), παρόλο που υπήρχαν ακόμα στο άλμπουμ. Να 'σαι καλά.
Freakster Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Να'σαι καλά φίλε! Χάρηκα που βοήθησα. Χρησιμοποιώ καιρό το photobucket χωρις να εχω το παραμικρό παράπονο. Αν θελήσεις να ανεβάσεις μαζικά φωτο, δοκίμασε το flock.
Freakster Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Παιδια, κατι σε mediamonkey για βιντεο δεν εχουμε; Να κρατα library με ratings κ.τ.λ.; wmp is out of the question.
punky Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Αυτό το κάνει το iTunes, αλλά η μαλακία είναι ότι δεν παίζει όλα τα φορμάτ βίντεο οπότε μάλλον δε λέει να κάθεσαι να κάνεις re-encode τα βίντεά σου..
Eusebius Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Παιδια, κατι σε mediamonkey για βιντεο δεν εχουμε; Να κρατα library με ratings κ.τ.λ.; Μπορεί το J. River Media Center. Αλλά δεν είναι δωρεάν... http://www.jrmediacenter.com/ Δες κι εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_media_players
Adavis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Τώρα τελευταία ενθουσιάστηκα με το Zara Radio... http://zararadio.org/ Το χρησιμοποιούν κυρίως ραδιοφωνικοί σταθμοί!
farsaliotis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Παιδια αφου κοιταξα λιγο το Thread για password manager κατεληξα στο KeyPass. Που εχει προταθει 2,5 χρονια πριν!!! Υπαρχει καποιο καλυτερο που χρησιμοποιειτε; Το μονο που θελω ειναι να πρεπει να θυμαμαι 1 user & pass και να ειναι ευχριστο. Α και το σημαντικοτερο no spyware plssss....
com_hs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 roboform πολυ καλο αλλα φρι μονο 10 αποθηκευσεις που ειναι αρκετες
scarface Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 gia image hosting iparxei kai to diko mou to hostme.gr
heatwave Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 υπαρχει καποιο προγραμματακι που σε βοηθαει να βρισκεις γρηγορα οποιο τραγουδι θελεις στο i-tunes η στα αλλα players? εχω ακουσει κατι σχετικα αλλα δε γνωριζω λεπτομερειες.αν εχει ηδη καπου αναφερθει ζητω συγνωμμη εκ των προτερων αλλα θα μπορουσε καποιος να το (ξανα)δωσει? ευχαριστω
kostelo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Στο winamp εχει ενσωματωμενη μια media library στην οποια μπορεις να βαλεις ολα τα τραγουδια, βιντεο κλπ και πανευκολα ψαχνεις μεσα απο κει οτι θες. Τα αποτελεσματα της αναζητησης στα βγαζει επιτοπου καθως πληκτρολογεις οποτε σε δευτερολεπτα βρισκεις οτι ψαχνεις. Εμενα προσωπικα μ εχει βολεψει παρα πολυ κι εχω καταργησει το ψαξιμο των τραγουδιων μεσα απο τον windows explorer. Υπαρχουν κι αλλα προγραμματα με αναλογες και καλυτερες λειτουργιες οπως το foobar νομιζω αλλα το winamp μ εχει βολεψει παρα πολυ προσωπικα και το χω συνηθισει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα