Freakster Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Punky για pdf editor ριξε μια ματια στα προγραμματα της Foxit, σκιζουν! Χαλια ειναι το utility της ms, δεν αναγνωριζε ελληνικα η τελευταια εκδοση (δε ξερω αν το αλλαξαν αυτο βεβαια)
Eusebius Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 To προγραμματάκι της MS δεν είναι χάλια. Είναι πολύ εύχρηστο. Το πιο εύχρηστο απʼ όλα. Αλλά αυτό το πρόβλημα που λέει ο Freakster το έχει (απαράδεκτο, κατά τη γνώμη μου, για πρόγραμμα της MS εν έτει 2007, ακόμα κι αν είναι πρόγραμμα που δεν υποστηρίζεται επίσημα). Απʼ όσο το έχω τεστάρει, το πρόβλημα αυτό παρακάμπτεται σχετικά εύκολα, ενώ κάποιοι δεν θα το δουν καν: αυτοί που δεν χρησιμοποιούν ελληνικά σε ονόματα καταλόγων. Στο υπόμνημα Με ποιο πρόγραμμα; δίνω ένα λινκ σε ένα τόπικ που συζητιέται το θέμα.
Freakster Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Αυτοι ομως που εχουν ελληνικα σαν ονοματα καταλογων, περνανε ασχημα, μεχρι να καταλαβουν τι παιζει :?
tsoy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 POP Peeper Πολύ καλός (Kαι σταθερός) E-Mail Notifier.(YAHOO - HOTMAIL - GMAIL - POP3 - Plugins - ...) http://www.poppeeper.com/
punky Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 cheers thanx guys ! νόμιζα ότι ο editor της Foxit ήταν shareware. Πάω να ξανατσεκάρω.
punky Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Ε, ναι ρε. Άμα ήθελα να πληρώσω έπαιρνα μια ρωσίδα ή πόσταρα σε τόπικ που δε φέρει τον τίτλο "τα αναντικατάστατα freeware"
parsifal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 *Το Άσχετο Σχόλιο Της Ημέρας: Μεγάλη απογοήτευση τελευταία οι image hosters. Το αρχικό screenshot που είχα λίγα posts παραπάνω, μετά από μερικές ώρες που ανέβηκε, σταμάτησε να εμφανίζεται. Αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω το Unix account της σχολής για το hosting. Έτσι όπως πάμε, θα ξεμείνουμε από quota...
kostelo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Φιλε parsifal το teracopy που προτεινες απλα εγραψε (και δε ξεγραφει πλεον απο καμια εγκατασταση των xp ). Ειναι απλα κορυφαιο και το κανει ακομα καλυτερο οτι μπορει να γινει και το default copy paste χωρις να μπλεκεις με δεξι drag-drop διαδικασιες κλπ οπως αλλα για να δουλεψουν. Thanks και παλι.
accipio Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Ένα πρόβλημα με το TeraCopy που με απογοήτευσε: α) Χρήση με Directory Opus (που χρησιμοποιώ συνήθως). Επιλέγω μερικά αρχεία (π.χ. 5) και κάνω δεξί κλικ > TeraCopy... και συνήθως δεν εμφανίζονται όλα στη λίστα του προγράμματος, λείπουν δηλ. 1-2 αρχεία. β) Χρήση με Εξερεύνηση των Windows: Αν επιλέξω πάνω από 1 αρχείο και κάνω δεξί κλικ > TeraCopy..., δεν ανοίγει το πρόγραμμα! Με δεξί κλικ σε ένα μόνο αρχείο, ανοίγει κανονικά. Αυτό δεν το έχει παρατηρήσει άλλος, μόνο σε μένα το κάνει;
parsifal Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 α) Δεν χρησιμοποιώ το Directory Opus και επομένως δε μπορώ να βοηθήσω. Αν και το να χρησιμοποιήσεις έτσι το πρόγραμμα μου φαίνεται δυσκίνητο, αφού πρέπει μετά να ορίσεις από Copy To --> Browse... τον κατάλογο-προορισμό. Εδώ πάντως, με δεξί κλικ σε πολλά αρχεία, εμφανίζονται κανονικά όλα στη λίστα. β) Ούτε σε αυτό το σενάριο εκτέλεσης είχα πρόβλημα. Εκκίνησε κανονικά. Αλήθεια, με τους άλλους τρόπους χρήσης που περιγράφω πιο πάνω, σου εμφανίζει την ίδια χαζή συμπεριφορά ή όχι;
Members gsarig Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Members Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δείτε κι αυτό: http://www.theopencd.org/ Είναι μια αρκετά πλήρης συλλογή από ωραία δωρεάν και open-source προγράμματα. OpenCD is a collection of high quality Free and Open Source Software. The programs run in Windows and cover the most common tasks such as word processing, presentations, e-mail, web browsing, web design, and image manipulation. We include only the highest quality programs which have been carefully tested for stability, and which we consider appropriate for a wide audience.Αλλά και αυτό: http://www.opensourcefreecd.org/ The Open Source Free CD contains a compilation of high quality Open Source (and some Freeware) software for Windows. Feel free to use the programs on multiple computers and make copies for your friends. This software is free! Also included on the cd is a bootable Slax Linux LiveCD. Ακούγονται ενδιαφέροντα. Αυτή τη στιγμή όμως είμαι με dialup και δεν μπορώ να τα δοκιμάσω...
accipio Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 α) Δεν χρησιμοποιώ το Directory Opus και επομένως δε μπορώ να βοηθήσω. Αν και το να χρησιμοποιήσεις έτσι το πρόγραμμα μου φαίνεται δυσκίνητο, αφού πρέπει μετά να ορίσεις από Copy To --> Browse... τον κατάλογο-προορισμό.Εδώ πάντως, με δεξί κλικ σε πολλά αρχεία, εμφανίζονται κανονικά όλα στη λίστα. β) Ούτε σε αυτό το σενάριο εκτέλεσης είχα πρόβλημα. Εκκίνησε κανονικά. Αλήθεια, με τους άλλους τρόπους χρήσης που περιγράφω πιο πάνω, σου εμφανίζει την ίδια χαζή συμπεριφορά ή όχι; Δίκιο έχεις περί δυσκινησίας, αλλά ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα μετά την εγκατάστασή του και δεν περίμενα τέτοιο πρόβλημα. Μάλλον ανακάλυψα ένα (χαζό θα το χαρακτήριζα) bug του προγράμματος! Εκτός αν κάτι άλλο φταίει στο σύστημά μου. Πάντως με τους δύο τρόπους που αναφέρεις προηγουμένως δεν υπάρχει πρόβλημα, λειτουργεί μια χαρά.
parsifal Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Μάλλον ανακάλυψα ένα (χαζό θα το χαρακτήριζα) bug του προγράμματος! Εκτός αν κάτι άλλο φταίει στο σύστημά μου. Είναι ενδιαφέρον, γιατί δοκίμασα με διάφορους συνδυασμούς (π.χ. ελληνικά filenames, πολλά διαφορετικά file extensions) και δε μπόρεσα να το αναπαράγω. Μπορείς να το συσχετίσεις με κάποιες ανάλογες συνθήκες; Μήπως τίποτα εγκατεστημένα shell extensions για ορισμένους τύπους αρχείων που δημιουργούν μπέρδεμα... ;
accipio Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Μπα, δε μου πάει κάτι στο μυαλό. Ίσως φταίει το Directory Opus. Αλλά γιατί με τον Windows Explorer με δεξί κλικ σε πολλά επιλεγμένα αρχεία δεν ανοίγει καν το TeraCopy;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα