Freakster Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Υπαρχει κατι που να αντικαθιστα πληρως το απλοικο notepad της MS? Γιατι παραειναι.... Αν γινεται κιολας να εχει επιλογη, οταν κανω δεξι κλικ, "δημιουργια" "εγγραφο κειμενου" να ανοιγει το νεο μου notepad. Edit: Τσεκαρω το abiword τωρα, ελπιζω να ειναι οσο καλο λενε! Edit 2: Tι το θελα; (βαρυ μου πεφτει) Εdit 3: Φευγει και περιμενω αντικαταστατες (στις 9 του μακαριτη)
Freakster Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Ευχαριστω cue, αλλα οχι γιατι δε κανει αυτο που θελω, να αντικαταστησει πληρως το notepad. Δε ξερω αν γινεται αυτο που ρωτω, απλα ελπιζω.
Eusebius Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Κι εγώ Notepad++ λέω. Αυτό που θες γίνεται με όλα τα σημειωματάρια/text editors, αλλά καλύτερα να μην μπλέκεις πολύ με τα file associations, κατά τη γνώμη μου. Προσωπικα προτιμώ το εξής: Εναλλακτικός file manager που επιτρέπει να ορίζεις viewers/editors κλπ. Έτσι έχω: F3: ανοίγει στο Notepad++ F4: ανοίγει στον SciTE Enter: ανοίγει εκεί που είναι να ανοίξει. Συν το ότι έχεις έξτρα ευκολίες, π.χ.: F5: αντιγραφή F6: μεταφορά F7: νέο αρχείο F8: νέος κατάλογος κλπ. κλπ.
kleidokratwr Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Notepad++ ? Ευχαριστω cue, αλλα οχι γιατι δε κανει αυτο που θελω, να αντικαταστησει πληρως το notepad. Δε ξερω αν γινεται αυτο που ρωτω, απλα ελπιζω. Κι όμως δες αυτό.:-P Επι της ευκαιρίας θα το δοκιμάσω και εγώ.:-P Notepad Replacement Here's a little Notepad++ launcher which allows you to replace Notepad completely by Notepad++. Installation Instruction: Backup your original Notepad.exe (we never know...). Copy notepad.exe which comes with this package into 4 directories (in given order) : c:\windows\servicepackfiles\i386 c:\windows\system32\dllcache c:\windows\system32 c:\windows When you replace notepad.exe in c:\windows\system32 and c:\windows, a "Windows File Protection" message box appears, click Cancel. Then another message box appears, click OK. Modify you registry (if you use installer to install your Notepad++, you don't need to do this step): Create key \HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Notepad++, then add your Notepad++ full path as the default value of this key. In my case, it's C:\Program Files\Notepad++. Now Notepad++ is your default Notepad. source
kleidokratwr Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Μόλις το δοκίμασα αλλα έφαγα μεγάλη ήττα. Αν το πετύχει κάποιος ας μας πει το πως.
asmilon Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Τι προβλημα σου εκανε? Δοκιμασε να το κανεις σε Safe Mode...
kleidokratwr Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Μου επαναφέρει το Notepad χωρίς να μπορώ να βρώ το που. Οι οδηγίες μιλάνε για αντικατάσταση του σε 4 φακέλους. Οι δύο πρώτοι δεν υπάρχουν στα win μου, ενώ αντίστοιχα στους άλλους κάνω κανονικά αντικατάσταση. Για να σιγουρευτώ οτι δεν υπάρχει πουθενά αλλού το notepad έκανα search και δεν το βρήκε αλλού. Ακριβώς όπως κάνει αμα σβήσεις με del τα windows games. Τα επαναφέρει απο κάπου.
alkisg Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Όντως για να αντικατασταθεί πλήρως το notepad, ο πιο εύκολος τρόπος είναι με launcher. Αλλιώς με π.χ. view source από τον IE ή με πολλούς άλλους τρόπους θα πετάγεται το "παλιό" notepad. Εγώ για την ώρα χρησιμοποιώ το clearedit (http://mh-nexus.de) που έχει ενσωματωμένη επιλογή replace notepad, αλλά δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Για χειρωνακτική αντικατάσταση, θα πρέπει να γίνει με την εξής σειρά: C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386 C:\WINDOWS\system32\dllcache C:\WINDOWS\system32 (αν υπάρχει το notepad) C:\WINDOWS
Freakster Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Oταν λετε launcher? Προγραμμα που τρεχει συνεχως στο παρασκηνιο μυριζομαι.. Επισης το notepad++ μου εβγαλε το View Source απο το IE, δηλαδη μεσω αυτου μπορει να γινει το default notepad? Δε το παρατηρησα αυτο..
kleidokratwr Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Oταν λετε launcher? Προγραμμα που τρεχει συνεχως στο παρασκηνιο μυριζομαι.. Επισης το notepad++ μου εβγαλε το View Source απο το IE, δηλαδη μεσω αυτου μπορει να γινει το default notepad? Δε το παρατηρησα αυτο.. Οχι λέγοντας launcher το εννοεί κυριολεκτικά. Δηλαδή βάζεις το launcher στη θέση του notepad.exe και όποτε ένα πρόγραμμα καλεί το Notepad.exe τότε αυτόματα ανοίγει το launcher [διότι αυτό έχει την ονομασία notepad.exe πλέον] και φυσικά το launcher με τη σειρά του ανοίγει το notepad++.exe. Ουσιαστικά ένα ενδιάμεσο πρόγραμμα , χωρίς να τρέχει στο bakcground όλη την ώρα.
nemos Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Για δες κι αυτό... Win32Pad (FREEWARE) - Small, fast and powerful notepad replacement http://www.gena01.com/win32pad/
kleidokratwr Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Θα το δοκιμάσω ευχαριστώ, αν και το notepad++ κατάφερε να γίνει ο default text editor χωρίς να του κάνει παρεμβολές το notepad (μέχρι στιγμής..) όπως έκανε με τον notepad2
parsifal Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Ένα πολύ λειτουργικό και ελαφρύ front-end για την default κονσόλα των Windows (cmd.exe): Console. (τι πρωτότυπο...) 1280x960-113KB Υποστηρίζει μεταξύ άλλων: Πολλαπλά tabs Resizable και dockable παράθυρο (καμμία σχέση με το δύσχρηστο resize από μενού του cmd.exe) με επαναφορά του τελευταίου size+position σε κάθε επανεκτέλεση Επιλογή οποιουδήποτε font υπάρχει εγκατεστημένο στο σύστημά μας (για να ενεργοποιηθεί, προς το παρόν πρέπει να ακολουθήσετε μία μικρή διαδικασία που περιγράφεται στο help file) Transparency Configurable hotkeys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα