Lemuria Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 ρε παιδια εγω εχω το εξης προβλημα με τον gom ....το παρατηρησα προχτες και εχω ανοιξει και σχετικο post... σε καθε dvd που αναπαραγει βλεπω μια ροζ λωριδα αρκετων Pixels καθετα απο πανω προς τα κατω στην οθονη μου σαν οριο αριστερα απο το οποιο προβαλλεται η ταινια....μερικες φορες γινεται μαυρη μετα απο αλλαγη του skin ...καταλαβαινετε τι εννοω η να σας το φωτογρφφισω? το κουλο ειναι οτι με pan scan εξαφανιζεται χωρις να zoomarei η εικονα οπως κανονικα ισχυει απλα αντι να ζουμαρει ερχεται στα φυσιολογικα της και η ροζ λωριδα εξαφανιζεται......και επισης οταν κανω capture ενα frame δεν φαινεται τπτ.... Το κανει μονο με dvds ολα τα αλλα formats videos παιζουν κανονικοτατα
maggle Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 γεια σας αδελφια!πειτε μου ενα προγραμματακι τσεκαρισμενο για να μπλοκαρει τις διαφημισεις -spam στο e-mail μου γιατι τρεμω στο τι θα συναντησω αν το ανοιξω.
dark_banishing Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 γεια σας αδελφια!πειτε μου ενα προγραμματακι τσεκαρισμενο για να μπλοκαρει τις διαφημισεις - spam στο e-mail μου γιατι τρεμω στο τι θα συναντησω αν το ανοιξω. Βάλε thunderbird που έχει ενσωματομένο spam - φίλτρο.
nemos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 γεια σας αδελφια!πειτε μου ενα προγραμματακι τσεκαρισμενο για να μπλοκαρει τις διαφημισεις -spam στο e-mail μου γιατι τρεμω στο τι θα συναντησω αν το ανοιξω. http://www.spamihilator.com/ Οταν "εκπαιδεύσεις" τα φίλτρα του θα θυμάσαι με νοσταλγία τις μέρες που έβρισκες 500 σαβουρομηνύματα στο mailbox σου
greekboy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 http://www.spamihilator.com/ Οταν "εκπαιδεύσεις" τα φίλτρα του θα θυμάσαι με νοσταλγία τις μέρες που έβρισκες 500 σαβουρομηνύματα στο mailbox σου to katevasa...mporis na mou pis ti kano an mou bri mono ena apo tous 2 logariasmous mail pou exo?pos ginete na prostheso kai ton allo?
nemos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 to katevasa...mporis na mou pis ti kano an mou bri mono ena apo tous 2 logariasmous mail pou exo?pos ginete na prostheso kai ton allo? Το είχα εγκαταστήσει σε έναν συνάδελφο πριν από χρόνια κ είδα ότι έκανε πολύ καλύτερη δουλειά από άλλα ανάλογα προγράμματα (free/share-ware) - γι' αυτό και στο πρότεινα. Δυστυχώς δεν το χρησιμοποιώ για να το ψάξω καθότι δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με spam κ σβήνω ό,τι δεν μου αρέσει χρησιμοποιώντας το PopTray (email checker - http://www.poptray.org).
gruslo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Κι εγώ την ίδια τακτική χρησιμοποιώ, τα σβήνω πριν κατέβουν με το popman, που είναι κάτι ανάλογο. Ρε παιδιά, ξέρετε αν υπάρχει τέτοιο utility, που όμως να σβήνει αυτόματα από τον server μηνύματα από συγκεκριμένους αποστολείς; Καλό θα ήταν δηλ. να μπορείς να δηλώνεις στο pop utility κάποιες mail διευθύνσεις και ό,τι προέρχεται απ' αυτές να σβήνεται αυτόματα και όχι χειροκίνητα από εσένα. Εγώ έχω πολλούς λογαριασμούς και σβήνω καμία 20αριά ημερησίως. Εντάξει, δεν τρώει χρόνο, αλλά αν μπορεί να γίνει αυτόματα, ως ένα βαθμό, γιατί να μη γίνει;
parsifal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Προσωπικά, δε θα ένιωθα καθόλου άνετα με μία τέτοια λύση. Έστω και μία στις χίλιες περιπτώσεις να σβηνόταν ένα ψευδώς θετικό spam, θα μπορούσε να είναι ένα σημαντικό email. Καλύτερα να κατεβαίνουν όλα από τον server στον Thunderbird. Έχει εξαρχής κάποια φίλτρα, «εκπαιδεύεται» σιγά-σιγά και μπορείς να ρίχνεις μια ματιά που και που στον κατάλογο junk για το περιστασιακό και εξαιρετικά σπάνιο λάθος. Αν όμως σβήνονται κατευθείαν από τον server...;
--b}{d-- Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Tι μπορει να συμβαινει σε εμενα ρε γαμωτο; Σήμερα τον πέρασα σε ένα φίλο + το dvd decoder και έβγαλε το πρόβλημα. WinXP GR SP1 Pentium 4 κάρτα γρ. δεν θυμάμαι. Μήπως βρήκες καμιά λύση;
Panathinaikara Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 παίδες, έχω ένα πρόβλημα με GOM Player, δεεν εμφανίζει built in subtitles se ανιμε avi. Κανείς καμιά ιδέα;
Lemuria Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδια δειτε και αυτο που γραφω εγω πιο πανω
Loser Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 έλεος πια με τον Gom, δεν μπορεί ένας mod να μεταφέρει την συζήτηση σε ένα νέο thread και να το αφήσουμε αυτό εδώ για το σκόπο που είναι
ipnotistis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 πολύ σωστα ανάφερε ο Loser... Χαλάει το νόημα του παροντος thread
Members gsarig Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Members Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Όντως, κι εμένα μου φαίνεται καλύτερο να μεταφερθούν τα σχετικά μηνύματα σε ένα νέο thread αφιερωμένο στον Gom Player...
feodor Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 ρε παιδια υπαρχει player freeware σαν το bsp που να φορτωνει υποτιτλους? ο bs player(η τελευτια εκδοση) θελει ενα εκτελεσιμο αρχειο για να παιξει.Ο antivirus που εχω ομως μου το αναγνωριζει σαν υιο(το αρχειο αυτο). Σαν trojan συγκεκρημενα.Οπως καταλαβαινετε,χεζ0μ@ι ολιγον να το βαλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα