Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάλι έχω το αντίθετο πρόβλημα από metalmike: ο VLC δεν μου δουλεύει στα video previews από emule, αν και έχω κάνει όλες τις σχετικές ρυθμίσεις που διάβασα στα sites και του emule και του VLC. Μου δείχνει μια μαύρη εικόνα κι από κει και πέρα τίποτα, αν και είναι ενεργοποιημένη η επιλογή για preview στο emule. Δουλεύει μόνο όταν το αρχείο έχει κατέβει σε ποσοσό 90% περίπου, αλλά τότε τι να το κάνω, αφού σε λίγο θα κατέβει και το υπόλοιπο...

Αυτό για τη μπάρα κύλισης στο full screen συμφωνώ, όντως είναι ΠΟΛΥΥΥΥ σπαστικό!!!! :(

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βγηκε νεα εκδοση Gomplayer.Παιζει τα παντα πλεον (.mov-.asf που δεν επαιζε).Τα μονο που ειδα οτι δεν παιζει ειναι .mpa.Πολυ μικρο το κακο.Επισης για να παιξει DVD θελει το MPV decoder οπως ανεφερε ο φιλος gruslo.Αν και τρωει ορισμενα κολληματα ειναι ενας καλος λογος να απαλαγω απο το Klite mega pack codec μιας και ο Gom εχει περισσοτερες και καλυτερες ρυθμισεις σαν player οπως και καλυτερο interface.Zητω ο Gom!!!

Δημοσ.

Παιδιά απο θέμα players έχει εξαντληθεί το θέμα.

Gom(+MVP),KMplayer και VLC και είσαι 1000% καλυμένος.Κανένα άλλο freeware δεν υπάρχει καινούριο να δοκιμάσουμε κι εμείς οι περίεργοι?? :P

• Members
Δημοσ.

Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί σε αυτό το topic, αλλά το καλύτερο freeware που έχω συναντήσει τις τελευταίες 2 βδομάδες είναι το FastStone Capture. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πιο εύκολο κάνει το screen capturing αν δεν το δοκιμάσετε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά κυκλοφορεί και σε portable έκδοση.

Επίσης, επειδή σήμερα χρειάστηκε να βρω και έναν δωρεάν screen recorder, δοκίμασα το Camstudio και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Για δοκιμάστε και τον (νέο, έστω Beta...) Maxthon2 Beta4... Εκτός βέβαια από το ότι είναι πιο γρήγορος από τον ΙΕ7, σα να μου φαίνεται πως αρχίζει να γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρων... Ο Κινέζος έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά τώρα.

Δημοσ.

+1 στο GOM αν και χρησιμοποιώ BsPlayer φανατικά. Το πρόβλημα είναι οτι με το GOM δεν έχω καταφέρει να βάλω σωστούς υπότιτλους (παίζοντας με τις ρυθμίσεις.. Όποιος ξέρει κατι, παρακαλώ να μου σφυρίξει..

Thanks..

Δημοσ.

Tunatic: προγραματακι που σε βρησκει τον τιτλο του τραγουδιου που παιζει πολυ με εχει βολεψει

Tunatic: προγραματακι που σε βρησκει τον τιτλο του τραγουδιου που παιζει πολυ με εχει βολεψει[/QUOT

ξεχασα να πω οτι δεν βρησκει ελληνικα κομματια

Δημοσ.
+1 στο GOM αν και χρησιμοποιώ BsPlayer φανατικά. Το πρόβλημα είναι οτι με το GOM δεν έχω καταφέρει να βάλω σωστούς υπότιτλους (παίζοντας με τις ρυθμίσεις.. Όποιος ξέρει κατι, παρακαλώ να μου σφυρίξει..

Thanks..

Τι πρόβλημα ακριβώς έχεις με τους υποτίτλους; Γιατί κι εγώ ήμουν BS fan, αλλά με τον Gom δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Το βασικό πρόβλημα που βρίσκω εγώ σε σχέση με τους υπότιτλους είναι ότι δεν αναγνωρίζει το extra κομμάτι στο filename που βάζουμε συνηθως για να δηλώσουμε την γλώσσα.

πχ tainia.GR.srt, tainia.ENG.srt δεν τους φορτώνει όταν παίζει την tainia.avi

Βάλτε κι εσείς ένα +1 [εδώ] (Feature Request) γιατί δεν φαίνεται να το έχει στα υπόψιν...

Δημοσ.

Τους υπότιτλους τους εμφανίζει αλλά όπου έχει τόνο, βγάζει τετραγωνάκι. Φαντάζομαι το ίδιο θα κάνει για τις απόστροφους.

Στα preferences τα αλλάζω όλα αλλά δεν φαίνεται να διορθώνει κάτι.. Και έχω την εντύπωση ότι δεν αλλάζει ούτε τον τύπο της γραμματοσειράς..

Αυτό με τις γλώσσες δεν το χω καταλάβει.. Βάζουμε GR και ENG για την γλώσσα?

Δημοσ.
...Αυτό με τις γλώσσες δεν το χω καταλάβει.. Βάζουμε GR και ENG για την γλώσσα?

Φυσικά και δεν είναι προαπαιτούμενο για να παίξουν σωστά οι υπότιτλοι. Είναι εντελώς προαιρετικό και δίνει μια ένδειξη, κοιτώντας μόνο το filename, της γλώσσας των υποτίτλων.

Βρε παιδιά, εδώ και πόσον καιρό τώρα, τόσος κόσμος εκθειάζει τον GOM ενώ υπάρχουν τέτοια προβλήματα με τους υποτίτλους; Μήπως εσείς κάνετε κάποιο λάθος; Π.χ. srt αρχείο σε Unicode αντί για ANSI (ή και το αντίστροφο) ή μήπως κάποια ρύθμιση στο πρόγραμμα σχετική με fonts;

Δημοσ.

Μήπως εσείς κάνετε κάποιο λάθος; Π.χ. srt αρχείο σε Unicode αντί για ANSI (ή και το αντίστροφο) ή μήπως κάποια ρύθμιση στο πρόγραμμα σχετική με fonts;

Με ψύλλιασες και μόλις τώρα δοκίμασα να χρησιμοποιήσω και τους 4 διαφορετικούς υπότιτλους.. ANSI, Unicode, Unicode Big-Endian, UTF-8 ..

Τα πρώτα δύο τα έπαιξε με το ίδιο πρόβλημα που προανάφερα, και τα δυο τελευταία δεν τα αναγνώρισε καν. (δεν φαίνονταν οι υπότιτλοι..)

Στο πρόγραμμα σχετική με Fonts τι εννοείς?

Πάντως ο GOM σε σχέση με το BsPlayer είναι τεχνολογικά ανώτερο, πολλές επιλογές, ευχρηστία (και ο ΒS είναι εύχρηστος), και φορτώνει αμέσως. Το BsPlayer αργεί λιγάκι.. ενώ έχω και την εντύπωση πως το η ποιότητα απεικόνισης στο GOM είναι καλύτερη απο το Bs..

Δημοσ.
Στο πρόγραμμα σχετική με Fonts τι εννοείς?

Στα μενού ρυθμίσεων δεν υπάρχουν κάποιες επιλογές σχετικά με το ποιο font θα χρησιμοποιείται; Εκεί ίσως μπορείς να επιλέξεις και ως Charset Greek αντί για Default. Τουλάχιστον στις ρυθμίσεις του ffdshow κάπως έτσι είναι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...