alexzzz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Diavazonda to topic sxedon apo tin arxi kai mi vlepondas pouthena to GOM Player eipa na to pekso eksipnos alla ligo prin to telos tin patisa. Tespa, ego na po kai to "KlipFolio"
freeworld Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δοκιμασε να κανεις το εξης. Δημιουργησε τον φακελο c:\windows\data και μετα ξανατρεξε λαθος δικο μου.Τσεκαρε αν υπαρχει ο φακελος c:\windows αν δεν υπαρχει απλα κανε create αυτον Ο φάκελος αυτός υπάρχει και έχει μια βάση με 2 πίνακες. Έκανα αντιγραφή εκεί το exe & dll αλλά πάλι error in dll. Για κάποιο λόγο δεν βρίσκει το dll παρόλο που είναι στον ίδιο φακελο.
jliakos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Ο φάκελος αυτός υπάρχει και έχει μια βάση με 2 πίνακες.Έκανα αντιγραφή εκεί το exe & dll αλλά πάλι error in dll. Για κάποιο λόγο δεν βρίσκει το dll παρόλο που είναι στον ίδιο φακελο. δοκιμασε να σβησεις τον φακελο data και να ξανατρεξεις το exe. Το προβλημα που αναφερεις δεν εχει παρουσιαστει σε κανενα pc που εχει εγκατασταθει... Μολις τωρα το εβαλα και στον υπολογιστη στη δουλεια μου και παιζει μια χαρα...Η μονη προυποθεση ειναι το exe να ειναι στον ιδιο φακελο με το dll...
jliakos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Αν μπορει και καποιος αλλος να δοκιμασει να το τρεξει να μας πει αν εχει αντιμετωπισει καποιο προβλημα http://users.ntua.gr/jliakos/PoiosGiortazei.zip
Gigenis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δοκιμασε να κανεις το εξης. Δημιουργησε τον φακελο c:\windows\data και μετα ξανατρεξε λαθος δικο μου.Τσεκαρε αν υπαρχει ο φακελος c:\windows αν δεν υπαρχει απλα κανε create αυτον Είναι ανάγκη να φτιάχνει φάκελο μέσα στο c:\windows; Δεν μπορεί να φτιάχνει την βάση μέσα στον δικό του φάκελο; Έτσι θα μπορεί να είναι και portable
smilefreeware Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 @jliakos μια χαρά δουλεύει. 1. Δεν μπαίνει στην σελίδα σου. 2. Οταν πατάω κλικ στο "ποιός γιορτάζει σήμερα" κατεβαίνει στο tray. 3. Γιατί δεν το έκανες όλο 1 EXE και μετά με το aspack ώστε να γίνει 1 αρχείο και μάλλον μικρότερο ?
jliakos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 @jliakos μια χαρά δουλεύει. 1. Δεν μπαίνει στην σελίδα σου. 2. Οταν πατάω κλικ στο "ποιός γιορτάζει σήμερα" κατεβαίνει στο tray. 3. Γιατί δεν το έκανες όλο 1 EXE και μετά με το aspack ώστε να γίνει 1 αρχείο και μάλλον μικρότερο ? 1. Δυστυχως η σελιδα αυτη ειναι παλια και δεν λειτουργει τωρα. 2. Κατεβαινει στο tray και σου δειχνει ποιος γιορταζει αν εχει βρει γιορτη, γιατι γενικα η ιδεα ειναι να τρεχει κατα την εκκινηση των windows και βγαζοντας "μπαλονακι" να σε πληροφορει. 3. Το exe εχει γινει compress με το aspack. Το dll χρειαζεται να ειναι σε ξεχωριστο αρχειο διοτι εκει μεσα υπαρχουν οι γιορτες 4. Αν παρατηρησετε υπαρχει στο menu (μεσα στην επεξεργασια γιορτων ή γενεθλιων) ενα εισαγωγη και εξαγωγη απο αρχείο. Αν εσεις ειστε σε ενα Pc και εχετε καταχωρησει γιορτες ή και γενεθλια φιλων σας και θελετε να τα μεταφερετε σε αλλο pc με αυτο το menu ολα ειναι απλα!! Απλα απο το πρωτο pc επιλεγετε την εξαγωγη σε αρχειο και στο δευτερο την εισαγωγη απο αρχειο. Είναι ανάγκη να φτιάχνει φάκελο μέσα στο c:\windows; Δεν μπορεί να φτιάχνει την βάση μέσα στον δικό του φάκελο; Έτσι θα μπορεί να είναι και portable 1. Ειναι Portable λογω του μενου εισαγωγη απο αρχειο και εξαγωγη σε αρχειο. 2. Μπαινει στο φακελο c:\windows ωστε ο απλος χρηστης να μη μπορει να το βρει και να κανει edit η να χαλασει τη βαση.
jliakos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Αν θελετε ενα προγραμμα που να μετατρεπει greeklish σε ελληνικα τοτε πατηστε εδωhttp://users.ntua.gr/jliakos/greeklish.jar Πρεπει να εχετε JAVA στον υπολογιστη σας, για να το τρεξετε καντε διπλο κλικ στο αρχειο αλλιως πηγαινετε στο command prompt και γραψτε java -jar greeklish.jar Ειναι Beta εκδοση οποτε, ο,τι λαθη βρειτε μπορειτε να τα αναφερετε!
Gigenis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 1.1. Ειναι Portable λογω του μενου εισαγωγη απο αρχειο και εξαγωγη σε αρχειο.2. Μπαινει στο φακελο c:\windows ωστε ο απλος χρηστης να μη μπορει να το βρει και να κανει edit η να χαλασει τη βαση. Φίλε μου το πρόγραμμα σου δεν είναι portable. Portable δεν σημαίνει απλά ότι μπορώ να το μεταφέρω απο pc σε pc, αλλα να μπορώ να το τρέχω από αφαιρούμενο μέσο αποθήκευσης. Ένα portable πρόγραμμα δεν πρέπει να φτιάχνει αρχεία μέσα στο pc, ούτε καν προσωρινά, πόσο μάλιστα να αφήνει μέσα στο pc που το έτρεξες το πιο σημαντικό του αρχείο, τη βάση του. Για να μπορώ να τρέχω το πρόγραμμα σου σε διαφορετικά pc και να έχω πάντα τα ίδια δεδομένα, θα πρέπει κάθε φορά να κάνω εισαγωγή και εξαγωγή βάσης, κάτι που δεν είναι καθόλου πρακτικό, γιατί ένα μυαλό έχουμε χειμώνα καλοκαίρι.
jliakos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Ωραια ρε φιλε φτιαξε ενα δικο σου που να τρεχει σε Linux και να τρεχει και στο κινητο για να ειναι πραγματικα portable.
Gigenis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα σου. Μια παρατήρηση έκανα και αμέσως στράβωσες. Εντάξει λοιπόν αφού τρέχει σε κινητό τότε είναι portable και μάλιστα το νούμερο ένα στην ιστορία της πληροφορικής!!!!!
metalmike Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Εκπληκτικος player πραγματι.Απλος με απιστευτες ρυθμισεις παιζει σχεδον τα παντα(να το καταργισω το klite mega pack codec ή οχι?).Μειονεκτιμα-δεν παιζει .mov!!!!!!!!Ποιος σου ειπε οτι δεν παιζει τα mov;Mια χαρα τα παιζει απλα δεν εχει επιλογη για mov αρχεια ουτε καποιο εικονιδιο(εγω στα mov εβαλα το εικονιδιο του m1v για να τα θυμαμαι)! Ένας player που χρησιμοποιώ εγώ είναι ο KMPlayer. Freeware, ελαφρύς και παίζει τα πάντα. Μένει να κάνω μια σύγκριση με το GOM Player για να δώ ποιό είναι καλύτερο.Eιμαι 100% σιγουρος πως θα σε κερδισει ο GOM(με την προυπουποθεση οτι θα τον γνωρισεις καλα)! Δεν θυμάμαι ποιος μας πρότεινε τον GOM Player.Αν ήταν κοπέλα, είμαι διατεθειμένος να πάμε ένα ΣΚ στο Παρίσι, για να ανταποδώσω (τα έξοδα δικά της). Αν ήταν άντρας, ε εντάξει δεν είναι και τόοοοσο αξιόλογο πρόγραμμα πια. Τέλος πάντων, σε ευχαριστώ. Είναι πράγματι εξαιρετικός player. Το ίδιο ελαφρύς και μανιτζέβελος με τον MPC, αλλά με ένα σκασμό επιλογές. Οπότε τον βλέπω να μένει. Όσον αφορά τα docs, δοκίμασα διάφορες εφαρμογές αυτό τον καιρό και κατέληξα στον RocketDoc. Δεν έχει την πληθώρα των features όπως κάποιοι άλλοι (πχ πολλαπλά docs), αλλά έχει αποδειχθεί bug free και κυρίως μου άρεσε το όνομα του devevoper. http://www.punksoftware.com Κοιτα,εγω προτεινα τον GOM Player εδω αλλα πρεπει να πω,για να μην κλεψω τη δοξα ενος φιλου μου,οτι εκεινος τον ανακαλυψε Α και +1 για το RocketDock
freeworld Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Αν μπορει και καποιος αλλος να δοκιμασει να το τρεξει να μας πει αν εχει αντιμετωπισει καποιο προβλημα http://users.ntua.gr/jliakos/PoiosGiortazei.zip To δοκίμασα σε άλλον υπολογιστή και τρέχει μια χαρά, δεν ξέρω γιατί στον πρώτο υπολογιστή που το δοκίμασα κόλλαγε και δεν έβλεπε το dll. Keep walking
skiabox Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Με τοσα καλα που ακουω για τον gom ανυπομονω να φυγει απο την φαση του beta για να τον βαλω!
metalmike Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Με τοσα καλα που ακουω για τον gom ανυπομονω να φυγει απο την φαση του beta για να τον βαλω!Mα ποιος ειπε πως βρισκεται σε φαση beta;Απλα βγηκε σχετικα προσφατα νεα beta εκδοση!Για download της τελευταιας stable εκδοσης πηγαινε εδω :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα