kostelo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Οντως τον κατεβασα και γω και ειναι απλα τρομερος player. Μολις αντικατεστησα το media player classic για τα divx μου. Δοκιμαστε το οσοι δε το εχετε κανει ηδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filtrohouana Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Το today είναι πολύ καλό freeware πρόγραμμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Για εμάς που έχουμε χάσει τον μπούσουλα με χιλιάδες αρχεία διπλά και τριπλά,υπάρχει το Double Killer. Kαι δεν θέλει και εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Ένας player που χρησιμοποιώ εγώ είναι ο KMPlayer. Freeware, ελαφρύς και παίζει τα πάντα. Μένει να κάνω μια σύγκριση με το GOM Player για να δώ ποιό είναι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eusebius Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Για εμάς που έχουμε χάσει τον μπούσουλα με χιλιάδες αρχεία διπλά και τριπλά,υπάρχει το Double Killer. Kαι δεν θέλει και εγκατάσταση. Το έχω αποκλείσει για δύο από τα χαρακτηριστικά που λείπουν από την δωρεάν έκδοση: 1. Byte for byte comparison 2. Move files to Recycle Bin Το 1. γούστο τους να μην το δίνουν, αλλά το 2. το θεωρώ ανεύθυνο. http://www.bigbangenterprises.de/en/doublekillerpro/comp.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δεν θυμάμαι ποιος μας πρότεινε τον GOM Player. Αν ήταν κοπέλα, είμαι διατεθειμένος να πάμε ένα ΣΚ στο Παρίσι, για να ανταποδώσω (τα έξοδα δικά της). Αν ήταν άντρας, ε εντάξει δεν είναι και τόοοοσο αξιόλογο πρόγραμμα πια. Τέλος πάντων, σε ευχαριστώ. Είναι πράγματι εξαιρετικός player. Το ίδιο ελαφρύς και μανιτζέβελος με τον MPC, αλλά με ένα σκασμό επιλογές. Οπότε τον βλέπω να μένει. Όσον αφορά τα docs, δοκίμασα διάφορες εφαρμογές αυτό τον καιρό και κατέληξα στον RocketDoc. Δεν έχει την πληθώρα των features όπως κάποιοι άλλοι (πχ πολλαπλά docs), αλλά έχει αποδειχθεί bug free και κυρίως μου άρεσε το όνομα του devevoper. http://www.punksoftware.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μπορείς να κάνεις move τα αρχεία για αποφυγή.. ατυχημάτων. Εγώ πάντως σε κάθε περίπτωση τα ελέγχω ένα-ένα τα αρχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jliakos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Πολυ καλο προγραμμα για τις γιορτες ειναι ενα προγραμμα που εχω φτιαξει ο ιδιος και μπορεις να προσθεσεις και γενεθλια φιλων σου και να στα υπενθυμιζει και αυτα. κανετε download απο εδω http://users.ntua.gr/jliakos/PoiosGiortazei.zip απλα extrack και run!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Καλή ιδέα,αλλά μήπως βρίσκει και πότε έχουν γενέθλια, γιατί δεν ξέρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freeworld Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Πολυ καλο προγραμμα για τις γιορτες ειναι ενα προγραμμα που εχω φτιαξει ο ιδιος και μπορεις να προσθεσεις και γενεθλια φιλων σου και να στα υπενθυμιζει και αυτα. κανετε download απο εδω http://users.ntua.gr/jliakos/PoiosGiortazei.zipαπλα extrack και run!! Το δοκίμασα αλλά δεν μπόρεσα να δω κάτι:???: . Έβγαζε ένα μύνημα για error in the DLL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jliakos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Το δοκίμασα αλλά δεν μπόρεσα να δω κάτι:???: . Έβγαζε ένα μύνημα για error in the DLL. Αν εκανες extract σε ενα φακελο και ετρεξες το giortazo.exe δεν επρεπε να σου βγαλει προβλημα. Τι windows εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eusebius Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μπορείς να κάνεις move τα αρχεία για αποφυγή.. ατυχημάτων.Εγώ πάντως σε κάθε περίπτωση τα ελέγχω ένα-ένα τα αρχεία. Σύμφωνοι. Και ίσως να τα ξαναβρείς ακόμα κι αν δεν είναι στον κάδο. Αλλά αυτά δεν τα ξέρουν όλοι. Κατά τη γνώμη μου, οφείλει να το δηλώνει με μεγάλα γράμματα ότι λείπει αυτό -- όχι να πρέπει να πας στην άλλη σελίδα με τον πίνακα και να τα κοιτάζεις ένα-ένα. Οπότε, δεν τον εμπιστεύομαι και δεν θα σύστηνα το πρόγραμμα σε κάποιον που θα με ρωτούσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jliakos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Καλή ιδέα,αλλά μήπως βρίσκει και πότε έχουν γενέθλια, γιατί δεν ξέρω; Αν δεν ξερεις εσυ ποτε εχουν γενεθλια οι φιλοι σου λες να ξερει το προγραμμα???:-? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freeworld Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Αν εκανες extract σε ενα φακελο και ετρεξες το giortazo.exe δεν επρεπε να σου βγαλει προβλημα. Τι windows εχεις? Αυτό έκανα, έχω XP pro sp2 ENG. To giortazo.exe τρέχω άλλα όπως φαίνεται δεν βρίσκει το giortes.dll. Τα έχω στον ίδιο φάκελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jliakos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Αυτό έκανα, έχω XP pro sp2 ENG. To giortazo.exe τρέχω άλλα όπως φαίνεται δεν βρίσκει το giortes.dll.Τα έχω στον ίδιο φάκελο. Δοκιμασε να κανεις το εξης. Δημιουργησε τον φακελο c:\windows\data και μετα ξανατρεξε λαθος δικο μου.Τσεκαρε αν υπαρχει ο φακελος c:\windows αν δεν υπαρχει απλα κανε create αυτον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα