Προς το περιεχόμενο

Τα αναντικατάστατα FREEWARE που χρησιμοποιούμε!

nemos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οντως τον κατεβασα και γω και ειναι απλα τρομερος player. Μολις αντικατεστησα το media player classic για τα divx μου. Δοκιμαστε το οσοι δε το εχετε κανει ηδη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ένας player που χρησιμοποιώ εγώ είναι ο KMPlayer. Freeware, ελαφρύς και παίζει τα πάντα. Μένει να κάνω μια σύγκριση με το GOM Player για να δώ ποιό είναι καλύτερο.

Για εμάς που έχουμε χάσει τον μπούσουλα με χιλιάδες αρχεία διπλά και τριπλά,υπάρχει το Double Killer.

Kαι δεν θέλει και εγκατάσταση.

Το έχω αποκλείσει για δύο από τα χαρακτηριστικά που λείπουν από την δωρεάν έκδοση:

1. Byte for byte comparison

2. Move files to Recycle Bin

Το 1. γούστο τους να μην το δίνουν, αλλά το 2. το θεωρώ ανεύθυνο.

http://www.bigbangenterprises.de/en/doublekillerpro/comp.htm

Δεν θυμάμαι ποιος μας πρότεινε τον GOM Player.

Αν ήταν κοπέλα, είμαι διατεθειμένος να πάμε ένα ΣΚ στο Παρίσι, για να ανταποδώσω (τα έξοδα δικά της).

Αν ήταν άντρας, ε εντάξει δεν είναι και τόοοοσο αξιόλογο πρόγραμμα πια. Τέλος πάντων, σε ευχαριστώ.

Είναι πράγματι εξαιρετικός player. Το ίδιο ελαφρύς και μανιτζέβελος με τον MPC, αλλά με ένα σκασμό επιλογές.

Οπότε τον βλέπω να μένει.

Όσον αφορά τα docs, δοκίμασα διάφορες εφαρμογές αυτό τον καιρό και κατέληξα στον RocketDoc. Δεν έχει την πληθώρα των features όπως κάποιοι άλλοι (πχ πολλαπλά docs), αλλά έχει αποδειχθεί bug free και κυρίως μου άρεσε το όνομα του devevoper.

http://www.punksoftware.com

Πολυ καλο προγραμμα για τις γιορτες ειναι ενα προγραμμα που εχω φτιαξει ο ιδιος και μπορεις να προσθεσεις και γενεθλια φιλων σου και να στα υπενθυμιζει και αυτα. κανετε download απο εδω http://users.ntua.gr/jliakos/PoiosGiortazei.zip

απλα extrack και run!!

Πολυ καλο προγραμμα για τις γιορτες ειναι ενα προγραμμα που εχω φτιαξει ο ιδιος και μπορεις να προσθεσεις και γενεθλια φιλων σου και να στα υπενθυμιζει και αυτα. κανετε download απο εδω http://users.ntua.gr/jliakos/PoiosGiortazei.zip

απλα extrack και run!!

Το δοκίμασα αλλά δεν μπόρεσα να δω κάτι:???: .

Έβγαζε ένα μύνημα για error in the DLL.

Το δοκίμασα αλλά δεν μπόρεσα να δω κάτι:???: .

Έβγαζε ένα μύνημα για error in the DLL.

Αν εκανες extract σε ενα φακελο και ετρεξες το giortazo.exe δεν επρεπε να σου βγαλει προβλημα. Τι windows εχεις?

Μπορείς να κάνεις move τα αρχεία για αποφυγή.. ατυχημάτων.

Εγώ πάντως σε κάθε περίπτωση τα ελέγχω ένα-ένα τα αρχεία.

Σύμφωνοι. Και ίσως να τα ξαναβρείς ακόμα κι αν δεν είναι στον κάδο. Αλλά αυτά δεν τα ξέρουν όλοι.

Κατά τη γνώμη μου, οφείλει να το δηλώνει με μεγάλα γράμματα ότι λείπει αυτό -- όχι να πρέπει να πας στην άλλη σελίδα με τον πίνακα και να τα κοιτάζεις ένα-ένα.

Οπότε, δεν τον εμπιστεύομαι και δεν θα σύστηνα το πρόγραμμα σε κάποιον που θα με ρωτούσε. :-)

Καλή ιδέα,αλλά μήπως βρίσκει και πότε έχουν γενέθλια, γιατί δεν ξέρω;

Αν δεν ξερεις εσυ ποτε εχουν γενεθλια οι φιλοι σου λες να ξερει το προγραμμα???:-?

Αν εκανες extract σε ενα φακελο και ετρεξες το giortazo.exe δεν επρεπε να σου βγαλει προβλημα. Τι windows εχεις?

Αυτό έκανα, έχω XP pro sp2 ENG. To giortazo.exe τρέχω άλλα όπως φαίνεται δεν βρίσκει το giortes.dll.

Τα έχω στον ίδιο φάκελο.

Αυτό έκανα, έχω XP pro sp2 ENG. To giortazo.exe τρέχω άλλα όπως φαίνεται δεν βρίσκει το giortes.dll.

Τα έχω στον ίδιο φάκελο.

Δοκιμασε να κανεις το εξης. Δημιουργησε τον φακελο c:\windows\data και μετα ξανατρεξε

λαθος δικο μου.Τσεκαρε αν υπαρχει ο φακελος c:\windows αν δεν υπαρχει απλα κανε create αυτον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...